Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τζαμί!


Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τζαμί!

Η κυβέρνηση μπορεί να μη βρήκε άλλο τρόπο εκτός από την άγρια λιτότητα για να εξυπηρετήσει τους στόχους του μνημονίου, βρήκε όμως 15 εκατ. ευρώ και 16 στρέμματα κρατικής γης προκειμένου να ανεγερθεί άμεσα μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας.

Στη δίνη της οικονομικής κρίσης, απαρατήρητη πέρασε η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και...

Κλιματικής Αλλαγής Νίκου Σηφουνάκη, με την οποία οροθετήθηκε και χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «χώρος συνάθροισης κοινού» ή έκταση όπου πρόκειται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης του πρώτου μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα. Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού με ημερομηνία 5/5/2011, καθορίζεται η έκταση 16 στρεμμάτων στην παλαιά βάση του Ναυτικού στον Βοτανικό, όπου πρόκειται να ανεγερθούν το μουσουλμανικό τέμενος, η βιβλιοθήκη, οι χώροι υγιεινής τα γραφεία κ.ά.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου τεμένους, υφιστάμενα υπόστεγα του πρώην ναυτικού οχυρού θα διαμορφωθούν ώστε να χρησιμοποιηθούν για τις λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η προσωρινή χρήση των πρώην εγκαταστάσεων ήταν πρόταση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος έχει και τον συντονισμό για την υλοποίηση του έργου.

Η συγκεκριμένη έκταση μέχρι πρότινος ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό και με απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας παραχωρήθηκε ήδη στην κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), περιουσιακά στοιχεία της οποίας θα είναι το τέμενος και οι λοιπές βοηθητικές εγκαταστάσεις. Θα ανεγερθούν με αποκλειστικές δαπάνες του Ελληνικού Δημοσίου και σύμφωνα με τον αρχικό υπολογισμό θα δαπανηθούν 15 εκατ. ευρώ, αν και λόγω της κρίσης υπάρχουν φωνές που ζητούν να μειωθεί το συγκεκριμένο ποσό.
πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ 301 ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???????????? ΥΓ.301 ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ??? ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

12:41 μ.μ. Ποια Εκκλησια ρε φιλε...Ο Ιερωνυμος επετρεψε να μετατραπει ιερος ναος σε μπουζουκλερι για να γινει συναυλια κατα του ρατσισμου και ξενοφοβιας....Μιλαμε για τον πληρη εξευτελισμο της Εκκλησιας. Δυστυχως ειναι πληρως χειραγωγημενη απο το κρατος οπως και τα σωματα ασφαλειας.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ...ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδια στα ιωαννινα το μονο εργο που γινεται απο τον δημο αυτη την στιγμη ειναι η αναστηλωση του τζαμιου της καλουτσιανης...ακουσον ακουσον...!!!για αυτο υπαρχουν χρηματα!!!

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

και αυτο πρεπει να γινει με λεφτα του ελληνικου λαου?εφοσον αποφασισαν χωρις εμας το μπασιμο τοσων χιλιαδων μουσουλμανων και τωρα θελουν να τους κανουν και τζαμια γιατι δεν τα ζητουν αυτα τα 15 εκατομμυρια απο την τουρκια για παραδειγμα?Γιατι κυριε εθνοπροδοτη Σιφουνακη δεν κανεις δημοψηφισμα με ερωτημα το αν ο λαος επιθυμει την μουσουλμανοποιηση της Ελλαδας?Αυτο το κομμα πρεπει να εξαφανιστει απο τον χαρτη πριν εξαφανισει εμας.Απορω που εχει ακομα το 16,5% του εκλογικου σωματος.Το 16,5% βαζει πιο πανω το προσωπικο του συμφερον απο αυτο της χωρας και πιο πανω απο αυτο των παιδιων του

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΑΣ,ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΣΑΣ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ,ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα πρόβλημα όπου πάνε να φτιάξουν τέτοια ανουσιουργήματα ξέρετε ... γουρούνι σφαγμένο στον προκαθορήσμενο τόπο και άντε γειά ...

Καημένα γουρουνάκια ...εκατόμβες θα έχουμε ..
οπότε θέλουμε και πολλά κάρβουνα ... χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Γκρεμισμα γαμω τον ευραιο σας, γκρεμισμα!!!