Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Δεν αναγνωρίζω αυτό το κράτος... δεν ξανακάνω φορολογική δήλωση εως ότου φύγουν!


Δεν αναγνωρίζω αυτό το κράτος... δεν ξανακάνω φορολογική δήλωση εως ότου φύγουν!

Επικαλουμε το αρθρο 120 παρ. 4 του Συνταγματος δεν αναγνωριζω αυτο το κρατος... Δεν ξανακανω φορολογικη δηλωση εως οτου φυγουν!...

Ουτε σηματα αυτοκινητου πληρωνω ουτε ετακ ουτε φορο ακινητης περιουσιας.
Ουτε προστιμα φυσικα, γενικα οτι σχετιζεται με αμεση πληρωμη στην εφορια και στα μπιλιετακια τους.
Επισης στους λογαριασμους οτε δεη εχω σταματησει να πληρωνω οτι μου στελνουν και πληρωνω καθε φορα.
Οτι μπορω (ή θελω).
Επισης στο στεγαστικο δανειο τους εχω παει στα δικαστηρια και ζητω αναδιαρθρωση και hair-cut λογο αλλαγης των
Συνθηκων της οικονομιας. Και 4 μηνες τωρα κραταω τα λεφτα της ασφαλησης του σπιτιου και δεν τους τα δινω.
Δεν με νοιαζει ας με πανε δικαστηρια... Σε λιγο δεν θα εχω να πληρωσω το γαλα του παιδιου.
Εγω δεν ειμαι Γιωργακης, πληρωνω πρωτα την οικογενεια και μετα ολοι οι αλλοι...
Ετσι πρεπει να πραξει καθε ελληνας πατριωτης που αγαπαει την πατριδα του. Σιγα μην στελνω τα λεφτα μου στους Τροϊκανους τοκογλυφους και στα δικα μας λαμογια και να συμβαλω ετσι στην υποδουλωση και αφανισμο της ελλαδος.
Σιγα μην δινω τα λεφτα μου για να παιρνουν επιδοματα οι ανεργοι πακιστανοι που αγορασν την ελληνικη ιθαγεννεια με 100 ευρω! (νομος Γιωργακη).
Και οτι σας ταξει ο Γιωργακης και βενιζελος στο δημοψηφισμα για να αλλαξει το συνταγμα και να τα διαλυσει ολα μην κανετε την βλακεια και το ψηφησατε γιατι τοτε πραγματικα την βαψαμε.
Εξω απο την Ελλαδα ολοι σας: "Η τηρηση του συνταγματος επαφιεται στον πατριωτισμο των eλληνων, που δικαιουνται και υποχρεουνται να αντιστεκονται με καθε μεσο εναντιον οποιουδηποτε επιχειρει να το καταλυσει με τη βια."

Ελληνας περιφανος πολιτης στο γενος

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστος 12.15 μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι τον δρομο αυτο.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΙΣΩ...ΦΤΑΝΕΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, αν το κάνει ενα άτομο θα τον κλείσουν μέσα και θα του κατασχέσουν την περιουσία, αν το κάνουν όμως 10000 άτομα τότε το σύστημα θα καταρεύσει...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ego to kano

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ. ΚΑΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΟΣΧΕΙΔΙΟ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΕΙΜΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.ΑΡΑ Α Ν Τ Α Ρ Τ Ι Κ Ο,ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!!!! ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!!! ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ, ΕΦΟΔΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ (ΧΡΗΜΑ) ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ 11 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ!!!!! Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ας ξεκινησουμε με εναν συγκεκρημενο μηνα.Εγω ηδη το κανω και δινω παντα ολο και κατι λιγοτερο λογο μειωσης των αποδοχων μου βεβαια και να ηθελα δεν θα μπορουσα να τους πληρωσω.Αν γινη οργανομενα και απο οσους περισσοτερους γινεται ειμαι μεσα.ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω μαζι σας.αλλα φοβαμαι οτι θα βρουν και παλι τροπο να μας κλεβουν τα λεφτα μας. . .

Ανώνυμος είπε...

ναι να σταματησουμε να πληρωνουμε ολοι ,συμφωνω.Λετε να μας βαλουν ολους φυλακη;δεν θα χωραει τοσο κοσμο. . .οποτε παλι κερδισμενοι θα μαστε.

Ανώνυμος είπε...

γιατι το Ελληνων στο τελος, το γραφεις με αγγλικο e φιλτατε ????????? e????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ "ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΗΜΟ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΤ" ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΟΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ "ΑΝ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ?? " ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ . ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!! ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!!

ΑΝ ΤΑ ΕΠΡΑΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!!

ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΔΑΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

αρθρο 120 παρ. 4 του Συνταγματος....ειναι υπαρκτο???
οπως και να εχει ετσι πρεπει να πραξουμε ολοι!!