Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Δεν θα αλλάξουμε ποτέ...


Πραγματικά η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο. Προσπαθείς από κάπου να πιαστείς, να πάρεις μια ελπίδα κι όταν αυτή εμφανιστεί παρουσιάζεται ένα καινούργιο στοιχείο και τη σβήνει με μιάς. Εκεί που σκεφτόμουν πως οι πολίτες άρχισαν να σκέφτονται διαφορετικά, να αποπροβατοποιούνται, να παίρνουν τις ζωές τους στα χέρια τους, έρχεται μία δημοσκόπηση ενός blog (αντικειμενική θα τη βαφτίσω) και γκρεμίζει ότι...

θετική σκέψη είχα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, οι Έλληνες...
έχουν ως κύρια προτίμηση τους τη Νέα Δημοκρατία (κόμμα με πολιτκική όμοια με του "μεγάλου αντιπάλου" του ΠΑΣΟΚ, εμπλουτισμένη με εκρήξεις κοινωνικής κατανόησης με σκοπό την ψηφοθηρία και συνέχιση του έργου των υπόλοιπων της καταστροφή του τόπου προς ιδίον όφελος), συνεπώς θα συντηρούνταν το υπάρχον σύστημα.

Αξιωματική αντιπολίτευση (κατά τη δημοσκόπηση λαμβάνει το "Άλλο" κόμμα, απάντηση την οποία θεωρώ άκυρη καθώς είναι η εύκολη λύση σε ένα δύσκολο ζήτημα και μου θυμίζει το "φύγε κακό απ' τα μάτια μου") θα ήταν το ΚΚΕ (κόμμα με αυταπάτες, πολιτικές φαμφάρες, λαγούς με πετραχίλια, ακατανόητη γλώσσα για το κονό στο οποίο απευθύνεται και έλλειψη επιχειρημάτων) το οποίο μόνο φασαρία δύναται να κάνει εντός του Κοινοβουλίου.

Περίοπτη θέση καταλαμβάνει και το "κωλοτουμπίδικο" κόμμα του Καρατζαφέρη, ΛΑ.Ο.Σ., (κόμμα με μοναδικό στόχο τη στήριξη της κυβέρνησης, όποια κι αν είναι αυτή, ασπαζόμενη την ιδεολογία της με σκοπό την απόκτηση μιας καρέκλας, όνειρο ζωής κάθε βο(υ)λευτού), το οποίο δεν έχει τίποτε να επιδείξει παρά μόνον διακεδάζει του υπολοίπους με τα συνεχή κωμικοτραγικά σχόλια και παρεμβάσεις.

Τελικά ο Έλληνας θα παραμένει υπόδουλος των δυνάστων του και θα υποχωρεί πάντα, κρεμάμενος από τα χείλη προδοτών που από προπαγάνδα των μεγαλυτέρων (γονιών, θείων και λοιπών συγγενών) έμαθε να ακολουθεί πιστά και τυφλά.
πηγη

16 σχόλια:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ....ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΚΟΠΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι θα πρεπει να ψηφισουμε?

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΜΕΤΡΑΕΙ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ:
1.ΠΑΣΟΚ
2.ΝΔ
3.ΑΠΟΧΗ
4.ΛΕΥΚΟ
ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
ΑΝ ΜΕ ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ...
ΑΝ ΜΕ ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ Η' ΕΔΩ ΦΙΜΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Unknown είπε...

Μόνο αν οργανωθούνε οι αγανακτισμένοι και κάνουνε πυρήνες σε κάθε νομό και
Να κάνουνε τέτοια οργάνωση που να μπορούνε να κάνουνε ακόμα και κώμα
Τώρα είναι η ευκαιρία

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι είστε ενάντια στις εκλογές αλλά αυτό μόνο επαναστατικό δεν είναι!αντίθετα είναι ωρολογιακή βόμβα ακυβερνησίας! Η αλήθεια όμως είναι ότι χρειαζόμαστε κόμματα που να εκφράζουν το λαό και αυτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. κάπου άκουσα ότι σε περίπτωση λευκών διαλύονται τα κόμματα και δημιουργούνται νέα, ισχύει;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΚΟΠΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ...ΑΠΛΩΣ ...ΣΚΟΠΕΥΣΑΤΕ...ΠΥΡ

Ανώνυμος είπε...

ψηφιζουμε ολοι και μονο μικρα κομματα

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9.01 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΠΑΡΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ "ΣΩΖΕΙ" ΘΕΛΟΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΜΕ? ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ? ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ , ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ? ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ. ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΠΑΣΩΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον όχι πάλι τους ίδιους.
Δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανένα από τα κόμματα της Βουλής, εκτός αν δεν καταλαβαίνουμε πως όλοι παίζουν το ίδιο παιγνίδι τόσα χρόνια.
Η μία ή δύο εξαιρέσεις κάθε κόμματος δεν σημαίνει τίποτε.
Ας ανεξαρτητοποιηθούν και βλέπουμε.
Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλοί σχηματισμοί. Ας τους ψάξουμε να δούμε τα προγράμματά τους και ας επιλέξουμε από αυτούς.
Θέλετε παραδείγματα:Πατριωτικό Μέτωπο, Ε.ΛΑ.Σ του Οδυσσέα Τυλιγάδα, Ε.ΠΑ.Μ Καζάκη, ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ του ιατρού Δ.Αντωνίου, κα.

Όχι πάλι τους ίδιους.
ΜΚ

Ανώνυμος είπε...

EΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ? Η ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΛΑ.Ο.Σ , ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΣΟΥ ΓΡΑΦΙΔΑ ΠΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΑΚΡΑΙΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ Σ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΛΟΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΤΑΞΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

8:57...
λες να ειχα στο μυαλο μου το αλλο και να μη το ελεγα;
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ...
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ...
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ...
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΚΥΡΟ...ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ;;;
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΙΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ._

Ανώνυμος είπε...

ME ANAGKAZOUN NA PSIFISO XRUSH AUGH ... SUNHDITOPOIO PWS MONO ME E8NIKISTIKO KOMMA STHN EKSOUSIA 8A DHMIOURGH8H H ELPIDA ANAKAMPSHS.

Ανώνυμος είπε...

http://liberovolley11.blogspot.com/2011/07/blog-post_6714.html ρε παιδια διαβαστε το...ισχυει κατι τετοιο????

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ!!! ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!