Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Μετά τα ψάρια, νέα επίθεση σε ταβέρνα στον Πάγκαλο


Μετά τα ψάρια, νέα επίθεση σε ταβέρνα στον ΠάγκαλοΜετά τα ψάρια, νέα επίθεση σε ταβέρνα στον Πάγκαλο


Και νέο επεισόδιο στο… γνωστό σίριαλ με πρωταγωνιστές τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο και τους πολίτες είχαμε το Σάββατο βράδυ στην Τζιά....


Όπως αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Πάγκαλος βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής μαζί με 4 ακόμη άτομα (μία κυρία με το σύζυγό της και δύο ακόμη άνδρες).


Ξαφνικά, κινήθηκε προς το τραπέζι τους ένα νεαρό ζευγάρι που είχε αντιληφθεί την παρουσία του κ. Πάγκαλου και η κοπέλα είπε με αυστηρό ύφος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης: «Εγώ κ. Πάγκαλε έχω διορισθεί με το ΑΣΕΠ. Δεν τα φάγαμε μαζί. Γιατί μου κόβετε τα λεφτά μου;». Πριν προλάβει να ολοκληρώσει η νεαρή κοπέλα, ο συνοδό της επιτέθηκε φραστικά στον κ. Πάγκαλο λέγοντας: «ξεπουλάτε την πατρίδα».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε με την ερώτηση «μόνος μου τα κάνω εγώ αυτά;» για να πάρει την απάντηση από τον νεαρό άνδρα πως είναι «μέρος του συστήματος».

Τα αίματα έδειχναν να ανάβουν όταν ξαφνικά «πετάχτηκε» ένας άνδρας από μία διπλανή παρέα και είπε στον άνδρα που επιτέθηκε φραστικά στον Θεόδωρο Πάγκαλο πως «αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Έχουν δικαίωμα να κάτσουν να φάνε. Άφησε τους να φάνε μία μπουκιά και μην τους ψηφίζεις».

Το καλύτερο, πάντως, το άφησε για το τέλος η αυτόπτης μάρτυρας. Περιγράφοντας τον Θεόδωρο Πάγκαλο είπε αυτολεξεί «είχε γίνει κόκκινος σαν παντζάρι»!
πηγη

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΙΑΑΚΚΚΚΚΚΚ

Ανώνυμος είπε...

Ο ηλιθιος που πετάχτηκε να υπερασπιστει την κοιλιά του Παγκαλου, επρεπε να λιντσαριστει.
Δυστυχως πολλοι ημετεροι τους υπάρχουν ακόμα και ειναι υβρίδια, οχι Ελληνες.
Το επιχειρημά του δεν εχει θεση. Δεν ειναι θεμα ψηφου, ειναι θεμα ξεπουλήματος της πατριδας μας, και οχι κομματικο ζήτημα. Μιλαμε για την υπαρξη της Ελλάδας, οχι για κόμματα.
Κριμα που δεν αναφέρθηκε τι εγινε μετα και αν ο Παγκαλος συνεχισε να τρωει ή αναγκάστηκε να φύγει.

Ανώνυμος είπε...

"η γυναικα του δεν μαγειρευει στο σπιτι? απα ταβερνα σε ταβερνα γυρναει" με ρωταει μια γιαγια στην παρεα κατοπιν σχολιασμου...αντε να της εξηγησεις...

Ανώνυμος είπε...

ποτε θα του πεταξουν καμμια σφαιρα στο σκατοσακουλο?πολυ τον εχετε παραχαιδεψει.

Ανώνυμος είπε...

Η γυναικα του φτιαχνει νυχια και παει για σοπιν θεραπυ, πες της γιαγιας.
Για αυτην η ζωή εχει πολλα λεφτα ακόμη.
Αναρωτιεμαι γιατι ο παγκαλος παντρευτηκε, για να βγαζει τη γυναικα του εξω σαν αξεσουαρ τυπου σκυλάκι κανις?

Ανώνυμος είπε...

με τα λεφτα του ελληνικου λαου χαζη εινε να μαγειρευει...να ναι καλα οι πατριωτες που θα τους πληρωνουμε ακομα

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΚΟΜΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΕ " ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΗΣΥΧΟΣ" ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ, ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ, (ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ), ΝΑ ΖΗΣΩΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΛΙΓΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ....
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΗ , Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΤΡΩΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΥΡΙΕ!!!!!
ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΔΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΠΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ[;]ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ;ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ;ΤΙ ΕΚΑΝΕ;ΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ[;] ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΧΡΩΣΕΙΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΕΞΩ ΚΑΜΙΑ[;] ΦΟΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΗ ΕΧΕ ΚΑΛΩΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ) , ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΙ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοιτάξτε το όγκος, θα μπερδευτεί και θα φάει απ΄ τη λαιμαργία του και τα δάχτυλά του!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΗΦΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΠΟΡΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ.
ΙΔΕΑ: ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ , ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ¨ΤΡΩΕΙ", ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΙΤΙΣ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΜΑΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΟΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

Ανώνυμος είπε...

παντως αν θελει να φαει εμεις τον προσκαλουμε στην πλατεια και του κανουμε το τραπεζι και να ζητησει οτι θελει...ειναι ευπροσδεκτος συμφωνειτε?