Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

«Στόλισαν» την ταμπέλα του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Κιλκίς Θ.Παραστατίδη



Με απειλές και βρισιές εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την κυβερνητική πολιτική, οι «αγανακτισμένοι» του Κιλκίς. Στόχος αυτή τη φορά ήταν το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Παραστατίδη.
Συγκεκριμένα η εξωτερική ταμπέλα του....
γραφείου, η οποία όπως βλέπετε και στην εικόνα, απέκτησε άλλη μορφή γεμίζοντας με βρισιές και «αισθητικές-αντιαισθητικές» παρεμβάσεις.
ΠΗΓΗ: KILKISTODAY


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MΠHKAN ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ, ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ , ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ , ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΔΟΤΗΣΗ ΜΑΣ . ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΛΕΩ, 'ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ.ΝΙΩΘΟΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ Η ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ (ΠΧ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 17.000 ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ), ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ? ΛΕΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ,ΚΑΚΩΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ .ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΤΥΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟ (ΑΝΘΡΩΠΟ)!