Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απροκάλυπτα πια στο πλευρό των Σιωνιστών!


Μετά από την πρωτοφανή επίδειξη δύναμης στις 28-29 Ιουνίου, την βία και την χρήση σχεδόν 3000 χημικών που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον...
πολιτών που διαμαρτύρονταν για το αυτονόηταο η κυβερνηση του Γ. Παπανδρέου (γιου του Ανδρέα Παπανδρέου φίλου και συμμάχου του Αραφάτ) ΚΑΤΑΡΓΕΙ και την ελευθεροπλοΐα!!!! 

Με ανακοίνωσή του την 1 Ιουλίου 2011, ο.... υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Χρήστος Παπουτσής ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ την απαγόρευση του απόπλου των πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία από τα ελληνικά λιμάνια με προορισμό τη θαλάσσια περιοχή της Γάζας. 

Την ίδια μέρα το μεσημέρι οπλισμένοι κομάντος του Λιμενικού, ακινητοποίησαν το αμερικανικό πλοίο “Audacity of hope” που είχε σαλπάρει με προορισμό τη Γάζα και το ανάγκασαν να επιστρέψει στο Κερατσίνι. 

Στη συνέχεια συνέλαβαν τον 68χρονο Αμερικανό πλοίαρχο, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πειραιά και του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος!!! (αφού “μαγείρεψαν” τα άρθρα 234 του Κοινού Ναυτικού Δικαίου και 306 του Ποινικού Κώδικα.) 

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί και κρατείται μέχρι να επαναπροσαχθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου. 
Όλοι σήμερα στην διαμαρτυρία εναντίον της απαγόρευσης του απόπλου του “Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ-Παραμένουμε Άνθρωποι”.
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Μόσιαλος δεν είναι σιωνιστής; Τί λέτε;