Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ελλάδα: Η σύγχρονη δεξαμενή ανθρώπινων οργάνων προς πώληση



  • Επενδύουν στον θάνατό μας...
  • Είναι καλοκαίρι. Πολλά τροχαία δυστυχήματα, πολλές τροϊκανές ύαινες ξαμολυμένες για νεανικά όργανα. Σε λίγο θα γεμίσουν οι οθόνες με αθώα, παιδικά μουτράκια, να λένε χαμογελαστά "είμαι δωρητής οργάνων"! Η γκεμπελική προπαγάνδα "πειθούς" είναι έτοιμη
Τα έργα και οι ημέρες του ΠΑΣΟΚ είναι ένα μηδενικό μπροστά στα επερχόμενα. Σύμφωνα με το νόμο που... ψήφισε το ΠΑΣΟΚ οι Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα στο κορμί τους (και φυσικά ούτε στα άψυχα κορμιά των συγγενών τους) από τη στιγμή που θα πέσουν σε "κώμα" ή θα πεθάνουν. Έτσι, δημιουργείται μία τεράστια δεξαμενή "παραγωγής" ανθρώπινων οργάνων, έτοιμα προς διάθεση στους "τυχόν" ενδιαφερόμενους. Σας φαντάζει αστείο; Μήπως βρίσκετε πως η συγκεκριμένη τοποθέτηση κινείται πέρα από τα όρια της λογικής και της επιστημονικής φαντασίας; Αν τολμάτε, συνεχίστε την ανάγνωση κι έπειτα σκεφθείτε...

Τα έτη 2011 και 2012 χρίστηκαν "έτη μεταμοσχεύσεων"!

Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει, ότι θέλουν ελληνική πρωτιά στις μεταμοσχεύσεις παγκοσμίως, κατά δήλωση του τροϊκοτσολιά.

Αυτό σημαίνει, ότι εποφθαλμιούν για πολλά τροχαία δυστυχήματα, βεβαίως βεβαίως, για να έχουν δεξαμενή θανάτου.

Αυτό σημαίνει, ότι κάποιοι κοιμούνται και ξυπνούν με το όνειρο "να βρεθεί μοσχευμα" (δεν αναφέρομαι στους ασθενείς προς μεταμόσχευση, οι οποίοι είναι μειωμένης αυτοκυριαρχίας και αντίστασης).

Αυτό σημαίνει, ότι σκοπεύουν να αφαιρούν όλα τα όργανα και να παραδίδουν ένα δεμάτι, ένα υπόλειμμα.

Αυτό σημαίνει, ότι δεν θα μένει δάχτυλο για ταφή, παρά ένα κέλυφος με άδειες κόγχες για μάτια.

Οι πράσινες ύαινες είναι άθεοι, ούτως ή άλλως, δεν έχουν αίσθηση, ούτε συνείδηση του ακέραιου του "Προσώπου".

Τον προηγούμενο μήνα ο αριθμος των τροχαίων δυστυχημάτων αυξήθηκε - 103 τον αριθμό - και η μυρωδιά του αίματος πρέπει να ερέθισε τις τροϊκοϋαινες (περίεργη αυτή η σύμπτωση της ψήφισης του νομοσχεδίου και της ξαφνικής αύξησης των τροχαίων δυστυχημάτων, ενώ έβαιναν μειούμενα, δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, μια συσκευασία λάδια από το βενζινάδικο έχει 8 ευρώ και η ελληνική άσφαλτος είναι από τις ολισθηρότερες και με τις περισσότερες ανάποδες κλίσεις από όλες).

Οι έμποροι οργάνων/κλινικές και οι τεχνικοί των ανθρώπινων σωμάτων-μεταμοσχευτές πλουτίζουν από τα τροχαία δυστυχήματα, χωρίς διόλου να το κρύβουν, επαναλαμβάνοντας μονότονα και κυνικά:

"τόσα τροχαία στην Ελλάδα, δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένα!" (απαλή διατύπωση, απουσιάζει αφελώς το ουσιαστικό, η λέξη "δυστύχημα", τροχαία γενικά και αόριστα...)
Το τροϊκοϋπουργείο-απαλλοτριωτήριο νεανικών οργάνων ξεκινά άμεσα προπαγάνδα γκεμπελικής "πειθούς" υπέρ μεταμοσχεύσεων.

Η οποία θα γίνεται στα σχολεία!!! στις εκκλησίες, στους δήμους και στα ΜΜΕ (ξεπουλημένα mme... χμμ... πλεονασμός, ταυτοσημία... ξεπουλημένα δεν ήταν ανέκαθεν αυτά;)

Όπλο τους, το νομοσχέδιο "εικαζόμενης συναίνεσης".

Όπλο μας, η Αρνητική Δήλωση Δωρητή Οργάνων, την οποία πρέπει να πεισθούν να υπογράψουν τα ευάλωτα στην προπαγάνδα νεαρά άτομα 18 ετών και άνω, καθόσον η δική τους αρνητική δήλωση επείγει πολύ περισσότερο από την αρνητική δήλωση των γονέων! Δε χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο επ' αυτού!

Όπου πήγε το ΔΝΤ ψηφίστηκε πρώτα αυτό το νομοσχέδιο.

Οι Διεθνείς Εγκληματίες δεν σκοπεύουν να αφήσουν τίποτα να ξεφύγει.

Οι ξεπουληματίες του ΝΑΙ στο Μνημόνιο και στο Μεσοπρόθεσμο δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Το αποδεικνύουν κάθε μέρα επί 20 μήνες, το απέδειξαν στις 28 και στις 29 του μηνός Ιουνίου, όταν βομβάρδισαν την Αθήνα με χημικά και τσάκισαν τους Έλληνες. Έχουν και συνδρομή, έχουν και προϋπηρεσία σε βομβαρδισμούς με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου και φωσφόρου.

Ο τζίρος της εμπορίας οργάνων είναι ανυπολόγιστος για τα κυκλώματα.
Και οι ΔαΝεισΤές θέλουν τα λεφτά τους!

Ο Λοβέρδος δήλωσε στην Καθημερινή ότι οι "οι μεταμοσχεύσεις είναι η κορυφαία πολιτική Δημόσιας Υγείας" και έχουν απόλυτη προτεραιότητα για το υπουργείο [είναι πολλά τα λεφτά Άρη].

Έχουν έτοιμο και το καινούργιο είδος Οργανικού Πασοκόσκυλου, που το λένε "Τοπικό Συντονιστή Μεταμοσχεύσεων (ΤΣΜ)", σύμφωνα με το μοντέλο της Ισπανίας.
Στην γκεμπελική προπαγάνδα "πειθούς" έχουν συστρατευθεί τα τρία κομματα Μπατσόκ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, που προώθησαν και ψήφισαν το κατάπτυστο νομοσχέδιο της "εικαζόμενης συναίνεσης". ΚΚΕ και Συνασπισμός το καταψήφισαν. Όλες οι εξελίξεις για το μείζον θέμα εδώ.

Τέλος, θέλω να γνωρίζετε, αν δεν το έχετε διαβάσει ήδη, ότι τα ορφανά ανήλικα παιδιά σε ιδρύματα, αυτά που δεν έχουν γονείς, ούτε κάποιον επίσημο κηδεμόνα (π.χ. συγγενή ή ανάδοχο) βρίσκονται απολύτως στη δικαιοδοσία και στο έλεος του όποιου ιδρύματος, και αν ό μη γένοιτο συμβεί στο έρημο και ορφανό παιδί κάτι κακό και πέσει σε κώμα, το ίδρυμα θα αποφασίζει εάν και πότε θα το "αποσυνδέσουν", σύμφωνα με το κατάπτυστο νομοσχέδιο. Και ο νοών νοείτω.

Όσοι σχεδιάζουν και χτίζουν δεξαμενές θανάτου, είναι ανίκανοι από την φύση και τον τρόπο της εγκεφαλικής τους λειτουργίας να "χτίσουν" οτιδήποτε κοινοφελές...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη αν παθει καποιος ατυχημα υπαρχει και περιπτωση να σου πουνε οτι δεν υπαρχει ελπιδα και ας υπαρχει....μονο και μονο για να παρουνε τα οργανα....θεε μου ανατριχιασα...δολοφονοι!!

Ανώνυμος είπε...

#((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Να τονιστεί εδώ οτι αν πεθάνεις τα όργανά σου δεν έχουν καμμία αξία. Γι αυτό έχει εφευρεθεί το "εγκεφαλικά νεκρός". Όταν παίρνουν τα όργανά σου σε σφάζουν ΖΩΝΤΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΩΡΕΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΗ ΔΩΡΗΤΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

αισχος ,δηλωση στην εθνικη υπηρεσια μεταμοσχευσεων οτι δεν δεχομαι να γινω δωρητης οργανων, κορακια εεεεε κορακια !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

να το μοιρασετε το αθρο σε αυτουσ που ψηφιζουν πασοκ και ν.δ να ξερετε ρε οταν ψηφιζετε τη ψηφιζετε συχαμενοι και αν τουσ ξαναψηφισετε δεν υπαρχει καμια δηκαιολογια ρε...!!!!!!!!