Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Λεφτά υπάρχουν» ΜΟΝΟ για τη διδασκαλία του Κορανίου!



Νέα πρόκληση από την υπουργό Παιδείας, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου!
Με το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 2/8243/0020/1.3.2011 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών και της Γεν. Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής, που υπογράφεται από τον υφυπουργό, κ. Φίλιππο Σαχινίδη, με θέμα:
«Έγκριση πρόσληψης προσωπικού», υπεβλήθη ο ...
προγραμματισμός των προσλήψεων προσωπικού του Υπουργείου Παιδείας για το οικονομικό έτος 2011.
Στον προγραμματισμό αυτό, προβλέπεται, μεταξύ άλλων,  η πρόσληψη  250 ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης για τη διδασκαλία του Κορανίου!
Οι προσλήψεις αυτές δεν υπόκεινται στην οικονομική κρίση, κυρία Διαμαντοπούλου;
‘Η μήπως οι εκπαιδευτικές σας ευαισθησίες περιορίζονται για κάποιους «ανεξήγητους» λόγους μόνο στους…μουσουλμάνους της Θράκης;
Την ίδια ώρα που βάζετε λουκέτο, ακόμα και σε σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες και Έλληνες δάσκαλοι παραμένουν απλήρωτοι, «λεφτά υπάρχουν» μόνο για τους Τούρκους ιεροδιδασκάλους;;
Έκτος αν η διδασκαλία του κορανίου είναι πιο σημαντική από τη διδασκαλία της ελληνικής μας ιστορίας… Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε, τουλάχιστον, σαφείς τις προτεραιότητες σας, κ. Διαμαντοπούλου!!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνουν ότι θέλουν η Έλληνες δεν πεθαίνουν ποτέ Άννα της λέσχης.

Unknown είπε...

Που είναι οι δάσκαλοι για να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδιά μας το μέλον του τόπου μας,εύχομαι να αλάξουν σύντομα τα πράγματα και να έλθουν άνθρωποι φωτισμένοι για να συνοδεύσουν τη βλακεία στη τελευταία της κατοικία. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ.

http://koinonikieksegersi.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82%20%CE%9B%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82

Ανώνυμος είπε...

@οι

Ανώνυμος είπε...

Το πιονι τηε λεσχης, η προδοτρια των παιδιων της Ελλαδας, να δω ποτε θα τα παρουμε στο κρανιο αννουλα και οι ειδικα οι γονεις που οταν τα παιδια τους γυριζουν απο το σχολιο θα μιλανε αλλη γλωσσα. Ελεος πια δεν καταλαβαινετε ρε σεις οτι θα πατε ολοι στην κρεμαλα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Να ψοφησεις μωρη πουτανα Διαμαντοπουλου... Μονο να ακους οτι σου λενε στη Bilderberg ξερεις...ΠΟΥΤΑΝΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ...ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΘΑΜΒΟ.ΓΑΜΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΕΦΤΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ..ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ..ΛΑΕ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

lera psofimiiii axristi evrea kolo masona na kegese stin kolasi leraaaaa

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΜΩΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

πασοκοι προδωτες του κερατα αλητες δωσιλογοι ολοι στη κρεμαλα

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ερβραιοπουλα θα ερθει η σειρα σου...

Ανώνυμος είπε...

παιδιά σκέφθηκα καtη ωράιο για την xανά να της περάσουμε από την μητή "μeγαλο" αγκίστρι για χοντρά ψαρια και ένα τριπλό να της βάλουμε στο στόμα και επητα να την κρεμασουμε απο αυτα

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.