Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Τυχαίο το πόρισμα Ρακιτζή; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!


PROBLEM - REACTION - SOLUTION

Η τακτική γνωστή..απαξιώνεις κάτι, βάζεις τα ΜΜΕ να κατηγορούν το γραφειοκρατικό κράτος και τις ανίκανες εφορίες που δεν μπορούν να εισπράξουν φόρους (λες και η μεσαία τάξη έχει να τους πληρώσει) άρα αφού δεν μπορεί να εισπράξει θα αναγκαστεί πάλι να βάλει έμμεσους φόρους σε καύσιμα τσιγάρα κτλ.. Αυτό γίνεται για έναν λόγο, θέλουν να παραδώσουν τον εισπρακτικό μηχανισμό σε ιδιωτικές εταιρίες!
Επειδή θέλουν λοιπόν να φέρουν τους τύπους που θα είναι φοροεισπράκτορες έχουν από το πρωί τα "ανεξάρτητα κανάλια" και ο "ανεξάρτητος inspector" που καταγγέλουν ως ανίκανες τις Εφορίες....Το ότι δεν πληρώνονται όπως πρίν είναι αποτέλεσμα των Μνημονίων και όχι της ανικανότητας των εφοριακών....Οι άνθρωποι είναι μάστορες στη Προπαγάνδα....!!
anti-ntp.blogspot.com

.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ (1Ο?) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε δε μπα να γαμηθουν εκει στο υπουργειο οικονομικων.λεφτα υπαρχουν;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Αγαπητοί φίλοι για να ακούσουμε και μια αλήθεια από το χειρότερο κανάλι της Ελληνικής τηλεόρασης: http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=20695&subid=2&pubid=27525127
όσοι έχετε το χρόνο δείτε μετά από την μέση πως ο έφορος που κατηγορούν ανατρέπει τα πάντα και ρίχνει τις ευθύνες στον συνδικαλισμό. Οι βολεμένοι στα συνδικάτα συνεχίζουν να επιβιώνουν με κάθε τρόπο εις βάρους του Ελληνικού λαού. Αυτοί και όσοι τους υποστηρίζουν είναι οι κοπρίτες της κοινωνίας μας...