Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ SECURITY ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...



Σύμφωνα με αποκάλυψη του Γιάννη Παπαγιάννη στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" ευκατάστατοι βουλευτές κάνουν αιτήσεις για να πάρουν ιδιωτικούς security. Φοβούνται βλέπετε τις αντιδράσεις και τα γιούχα του κόσμου. Και όπως είπε ο Παπαγιάννηςνα δούμε τι βίντεο έχει να ...
κυκλοφορήσει πάλι από αυτό το ΣΚ (με γιούχα κατά βουλευτών) αφού θα πάνε στους ψηφοφόρους τους και πιθανά να παραστούν και σε κοινωνικές εκδηλώσεις και μάλλον τη γιούχα δεν τη γλυτώνουν.

Από το: karxarias

7 σχόλια:

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

τους ιδιωτικους σεκιουριταδες ποιος θα τους πληρωσει?Ο μαλακας ο λαος παλι?Δε φτανει που για τις μετακινησεις τους μας χρεωνουν πολλες χιλιαδες ευρω τωρα θα πληρωνουμε και σεκιουριτι για τους ξεφτιλισμενους.δειτε εδω σπαταλες : http://www.youtube.com/watch?v=AB9XPo3W2aw .Το δευτερο μερος εδω http://www.youtube.com/watch?v=mCatLTl-Dx4

Ανώνυμος είπε...

Τους θελουν για τις ταβερνες και τις μετακινησεις στους δρομους, ωστε οι ιδιωτικοι να επιτιθενται στον κόσμο χωρις ενδοιασμο και να βαράνε κιόλας. Ετσι πιστευουν οτι δεν θα στοχοποιειται η αστυνομία ή η ομάδα δελτα.
Απλως ενα μανδυα επικαλυψης των εξόδων για την αποφυγη κατακραυγης του λαου για περιττα εξοδα.
Στην ουσια ετσι τα εξοδά τους αυξάνονται.

Ανώνυμος είπε...

Θα πέσουν ΦΑΠΕΣ_ΧΛΕΠΕΣ..Δεν σάς σώζει τίποτε πρόδοτες_λαμόγια....
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Προτιμότερο απο να έχουν αστυνομικούς ας τα βάλουν απο την τσέπη τους δεν θα πάθουν και τίποτα θέσεις εργασίας θα ανοίξουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δει μισθο σεκιουριτα και πως τους πανε οι εταιριες??? Απο τους ιδιους θα το φανε το ξυλο.
Ετσι οπως γινανε ουτε η Black Water δεν τους καθαριζει απο τους Ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

τα δημοκρατικα εκλεγμενα απο τον λαο μουνοπανα ,φυλασονται απο τον λαο...αλλα θα τουσ γαμισουμε ετσι κι αλλιωσ

Ανώνυμος είπε...

καλα θα τουσ σωσουν οι σεκιουριταδεσ οι οποιοι ειναι αοπλοι ανεκπαιδευτοι και αγυμναστοι;ουτε τον εαυτο τουσ δεν μπορουν να προστατεψουν.μιλαμε μεγαλη ξεφτιλα!!!!!πεταμενα λεφτα.μονο μεσα σε τανκσ ειναι σιγουροι.σημασια εχει να αποφασισει καποτε ο λαοσ να τουσ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.και τοτε δεν θα τουσ σωσει ουτε ο ιδιοσ ο ΘΕΟΣ.