Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ


Το παρακάτω βίντεο τα εξηγεί ολα με στοιχεία σε 5 μόνο λεπτά. Απολαύστε το…
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/6/EwbRZPuUXvU
H FED, η Τράπεζα της Αγγλίας και άλλες διεθνείς τράπεζες δημιούργησαν και έλεγχαν τον κομουνισμό.

Η μόνιμη αντιπαράθεση με τον δυτικό κόσμο δημιουργούσε χρέη και στις δυο πλευρές προς όφελος των διεθνών τραπεζιτών δανειστών.
Αυτό εξηγεί και το γιατί διαλύθηκε έτσι ξαφνικά ο κομουνισμός χωρίς καμία λαϊκή επανάσταση. Έτσι απλά μια μέρα οι πολιτικοί τους, τους ανακοίνωσαν ότι πλέον έχετε καπιταλισμό, ο καθένας ας επιβιώσει όπως μπορεί, τέρμα πια το κράτος που φρόντιζε για τον πολίτη. (όσο τέλος πάντων φρόντιζε, δεν ήταν όλα άσχημα στον κομουνισμό, σύμφωνα με ανθρώπους που έζησαν σ αυτόν, δεν είχαν την πολυτέλεια, την διαφορετικότητα αλλά είχαν σχετική ησυχία και νιώθανε ασφαλείς).

Ενδιαφέρον άποψη γιατί έτσι έχουν δυο χρεωμένες και βάση αυτού ελεγχόμενες- χώρες να βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Οπότε και θα μπορούσαν να τις βάλουν να τσακώνονται αν θα βλέπανε να ασχολούνται με την οργάνωσης τους και να προσπαθούσαν να ελέγξουν το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα.

Τώρα που προφανώς έχουν καταπνίξει κάθε πιθανή σταγόνα αντίστασης στις ΗΠΑ και έχουν καταχρεώσει την χώρα και την ελέγχουν πλήρως, προχωράνε στο επόμενο στάδιο της παγκοσμιοποίησης όπως ακριβώς περιγράφουν στα «προτόκολλα» και δεν χρειαζόντουσαν πλέον αυτή την αντιπαράθεση.

Η Ρωσία ήταν μεγάλη και γνώριζε την μέχρι τότε δράση και την εξέλιξη των διεθνών τραπεζιτών, ήταν οικονομικά δυνατή και δεν είχε δάνεια από αυτούς.
Αντιστεκόταν στο να διεισδύσουν οι διεθνείς τράπεζες και να την κυριέψουν -όπως είχαν κάνει με την Αμερική-
Έτσι χρηματοδότησαν την επανάσταση των Μπολσεβίκων και εγκατέστησαν τον Κομουνισμό και τον Λένιν, με την γνωστή μέθοδο που εφαρμόζουν μέχρι σήμερα -δανείζοντας έντοκα και άρα υποδουλώνοντας σε, ρίχνοντας σε στη δύνη της αναχρηματοδότησης των παλαιών δανείων με νέα κτλ.-

Με τον τρόπο αυτό εγκατέστησαν παγκόσμια για πολλά χρόνια την πόλωση και τον δικομματισμό που χρηματοδοτούν και τρέφουν και σε κάθε κράτος. Πράγμα που τους αποφέρει τεράστια κέρδη από τα δάνεια που χορηγούν.
π.χ. το κράτος δίνει τεράστια ποσά στα κόμματα αλλά το κράτος δανείζεται από τους διεθνείς τραπεζίτες τα ποσά αυτά.
Οι όποιες κυβερνήσεις δεν κατάφεραν ποτέ να αντιμετωπίσουν το χρέος τους, γιατί εγκατέστησαν την πόλωση και τους πολέμους παντού πράγμα που δεν άφησε μέχρι τώρα καμία χώρα ν ανασάνει.

Με αποτέλεσμα να αυξάνουν μόνο αυτοί την δύναμη τους βγαίνοντας μόνο αυτοί οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή την παγκόσμια αναστάτωση που διατηρούν.

Αυτό ίσως εξηγεί τους αδικαιολόγητους πολέμους και το γιατί δεν βρήκαμε ποτέ ησυχία, ενώ όλα τα κράτη βουτάνε διαρκώς και περισσότερο στο χρέος και στον εναγκαλισμό τους από τους διεθνείς τραπεζίτες.

Οι οποίοι όπως πολλά δείχνουν έχουν την έδρα τους στην Αγγλία στην Ελβετία και τελευταία στην Αμερική.

Αν όλα αυτά είναι αληθινά, έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους τον έλεγχο όλου του πλανήτη.

Βρίσκονται στα τελευταία στάδια ολοκλήρωσης του σχεδίου τους που αναφέρεται λεπτομερώς στα πρωτόκολλα.

Είναι απίστευτο πόσο ταιριάζουν όλες οι κινήσεις των τελευταίων 150-200 χρόνων με ότι αναφέρεται σ αυτά.

Είναι απίστευτη η δύναμη που έχουν μέχρι τώρα συγκεντρώσει και πως πολλοί από αυτούς που εξυπηρετούν τον σκοπό τους δεν ξέρουν για ποιο πραγματικά σκοπό δουλεύουν.

Τέλος οι λεπτομέρειες για το πώς και γιατί χρηματοδότησαν και υποκίνησαν την Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων και την εγκατάσταση του κομουνισμού στην Ρωσία, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα την παγκόσμια πόλωση των δυο αντίθετων κόσμων που θα τους έδινε την δύναμη να να αναδυθούν αυτοί ως παγκόσμια δύναμη και παγκόσμια κυβέρνηση, μια και αυτοί χρηματοδοτούσαν και τις δυο αντίπαλες παρατάξεις και έτσι τους έλεγχαν- είναι με λεπτομέρειες στα ακόλουθα dvd.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δημοιούργησαν την αντίπαλο δύναμη της Αμερικής με τα χρήματα της ίδιας της Αμερικής και τα χρήματα του Αμερικανού πολίτη, φορολογούμενου.

Παρακολουθείστε τα με προσοχή και σημειώστε τις λεπτομέρειες.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 1900
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=439586221319126077&hl=el&fs=true

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1196961079151878998&hl=el&fs=true

Χρονικά σημεία στο DVD με σχετικά γεγονότα με το βασικό θέμα του άρθου:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
0.29.57 – 0.30.52
Εκδίκηση των δειθνών τραπεζιτών κατά του Τσάρου της Ρωσίας που αρνιόταν το ιδιωτικό κεντρικό τραπεζικό σύστημα ελεγχόμενο από τους διεθνείς τραπεζίτες. Επίσης ο Τσάρος ήταν δυνατός και είχε στο παρελθόν βοηθήσει τον πρόεδρο Λίνκολ στον αγώνα του εναντίων των διεθνών τραπεζιτών που σκοπό είχαν –όπως και πέτυχαν- την υποδούλωση της Αμερικής σ αυτούς και στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα την οποία οι ίδιοι έλεγχαν, την FED (Federal Reserve Bank η Federal Reserve System).
Από Αγγλία και Αμερική χρηματοδοτήθηκε η Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων κατά του Τσάρου.
Στο ερώτημα του εκφωνητή γιατί να χρηματοδοτήσουν οι διεθνείς τραπεζίτες –με χρήματα μάλιστα της Αμερικής- τον κομουνισμό που φαινομενικά μαχόταν την Αμερική;
Η απάντηση είναι απλή:
Γιατί απλά έτσι έλεγχαν καλύτερα την Αμερική, όπου αν εναντιωνόταν στους διεθνείς τραπεζίτες και την FED θα ξεσπούσαν ταραχές με την Ρωσία και θα ξεχνιόντουσαν όλα.

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ
από 0.32.05 έως 0,34,46

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ
0,54,20 – 0,54,48

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/8/qLvhmNMnwtc

Πηγη

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι μάζες των ανθρώπων είναι 3, οι πλούσιοι οι οποίοι ελέγχονται μέσω της μασωνίας, οι μικρομεσαίοι μέσω του Ιεαχωβά και οι φτωχοί μέσω του κομουνισμού. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε; Που είναι τα κουμούνια; Γιατί εξαφανίσθηκαν; XA! XA! XA! XA! XA!

Ανώνυμος είπε...

Ο τιτλος και η οπτικη γωνια ειναι λαθος.

Οι τραπεζιτες εκμεταλλευονται τη καθε κατασταση για να βγαλουν χρημα.
Χεστηκαν για το πολιτευμα. Δεν τον δημιουργησαν τον κουμουνισμο, ετοιμο τον βρηκαν και τον εκμεταλλευτηκαν, οσο καλιτερα μπορουσαν για ιδιο οφελος. Το μεγαλο κεφαλαιο δεν εχει ιδεολογια. Το χρημα να ελεγχουν και ολα τ αλλα στα παπακια τους. Το χει αλλωστε δηλωσει και Ροτσιλντ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο τίτλος είναι λάθος; Επειδή δεν σε συμφέρει; Δηλαδή δεν πληρώθηκε ο Λένιν από τον Πάρβους; Πόσα πλήρωσε ο Σίφ από την Νέα Υόρκη στον Λένιν;

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 8.46. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός πλήρωσε τον Λένιν;

Ανώνυμος είπε...

Ποιός πλήρωσε τον Λένιν; Να απαντήσουν οι μπολσεβίκοι...

Ανώνυμος είπε...

Απαντήστε ρε κότες.. Ποιός πλήρωσε τον Λένιν;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η υστερία μου θυμίζει τον Μπουμπούκο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΕΔΩ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

επισης αυτος που πληρωσε τον καρατζαφυρερ για να φτιαξει το ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

fysika auta ta aristera skevasmata einai dimiourgimata trapezon evraion kai ta sinafi.kamia se=hesi me ta dikai tou ergati kai ola auta ta craps.gia na min po tipote allo.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κομμουνισμός ήταν ένα απάνθρωπο σχέδιο των Εβραίων με σκοπό, όχι την ισότητα και την αταξική κοινωνία, αλλά την αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών, από τα χέρια τους, στα χέρια των Εβραίων. Αυτό ήταν το σχέδιο των μασόνων.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ...ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΞ,ΛΕΝΙΝ,ΤΡΟΤΣΚΥ,,ΕΓΚΕΛΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΗΣΑΝ ΕΒΤΑΙΟΙ....ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΤΙ..ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΣΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΣΤΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΞΚΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΙΔΙΟΠΤΕΛΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΗ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΚΡΙΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΙΝΕ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δέν έγινε ποτέ εμφύλιος. Σταματήστε αυτά τα παραμύθια. Έγινε πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Βουλγάρων. Η επίσημη ονομασία του σύμφωνα με απόφαση του ΟΗΕ είναι συμοριτοπόλεμος.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ..ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς, ποιός είπε το αντίθετο; Ο Χίτλερ ήταν άνθρωπος της Μασονίας όπως και ο Στάλιν. Άλλωστε είναι γνωστή η συνεργασία Χίτλερ-Στάλιν. Ασφαλώς και δεν έγινε εμφύλιος. Πολεμήσαν 2 διαφορετικοί λαοί. Από την μια μεριά οι Έλληνες και από την άλλη οι εθνικιστές Σλάβοι.