Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ



Το ενδεχόμενο να αποσυρθούν οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού που απαγγέλθηκαν στον πρώην γενικό διευθυντή του ΔΝΤ, Στρος Καν, αποκαλύπτει η εφημερίδα New York Times, αναφέροντας ότι αμφισβητείται πλέον η αξιοπιστία της...
 καμαριέρας του ξενοδοχείου του Μανχάταν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μέλη της εισαγγελίας της Νέας Υόρκης συναντήθηκαν με τους.... συνηγόρους του Στρος - Καν την Πέμπτη και συζήτησαν το ενδεχόμενο να αποσυρθούν οι κατηγορίες για κακούργημα που τον βαραίνουν.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως σύμφωνα με δύο αξιωματούχους της αστυνομίας, αν και τα ιατροδικαστικά στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή ανάμεσα στον 62χρονο γάλλο πολιτικό και την καμαριέρα, η γυναίκα αυτή επανειλημμένα είπε ψέματα και οι εισαγγελείς δεν πιστεύουν πολλά από αυτά που έχει καταθέσει.

Ο δικηγόρος του Στρος - Καν, Μπέντζαμιν Μπράφμαν, δήλωσε πως ο πελάτης του θα επανεμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου σήμερα Παρασκευή στις 11:30 (18:30 ώρα Ελλάδας).

Πηγή προσκείμενη στην υπόθεση δήλωσε ότι η αξιοπιστία της γυναίκας που κατηγορεί τον Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση αμφισβητείται.

Επεσε σε αντιφάσεις
Οι New York Times αποκαλύπτουν πως οι εισαγγελείς εντόπισαν ανακρίβειες στην αίτηση για παροχή ασύλου που είχε κάνει η 32χρονη γυναίκα από την Γουινέα, καθώς και πιθανή ανάμιξή της σε εγκληματικές ενέργειες όπως διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος.

Η γυναίκα, όπως αποκαλύφθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε τηλεφωνική επαφή μια ημέρα μετά την επίθεση με κρατούμενο με τον οποίο συζητούσε τα πιθανά οφέλη που θα έχει αν μηνύσει τον Στρος-Καν. Η συνομιλία αυτή έχει καταγραφεί.

Η εφημερίδα προσθέτει πως ο άντρας αυτός έχει συλληφθεί και φυλακιστεί για κατοχή 180 κιλών μαριχουάνας και είναι ένας από αυτούς που τα τελευταία δύο χρόνια κατέθεταν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της καμαριέρας, συνολικά περίπου 100.000 δολάρια.

Τέλος, η εφημερίδα υπογραμμίζει πως η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως στην αίτηση για χορήγηση ασύλου ανέφερε ότι είχε πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει καταχωρηθεί στην αίτηση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φουλ για την προεδρία της Γαλλίας τώρα;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΡΙΜΑ.........ΤΟ 'ΚΟΛΠΑΚΙ' ΤΟΥΣ(ΑΜΕΡΙΚΗ παντα) ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ...GAMOTOOOOO!!!!!!!!!!! ΕΛΛΑΣ!!!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Μ'ΕΜΑΣ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΣΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧ... ΕΧΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΣ ΣΚΑΤΟ ΤΩΡΑ, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΕΒΡΑΙΕ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ.ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ Η ΠΩΣ ΑΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ