Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Μπεγλίτης: Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων... ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Π. Μπεγλίτης: Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων από τις εκρήξεις στην Κύπροanti-ntp: Ρε Μπεγλίτη ανθέλληνα. Οι Κύπριοι τι είναι ;; Βούλγαροι; Έλληνες ειναι. Ελλαδίτες και Κυπραίοι Έλληνες.
Σε ετοιμότητα ώστε να συνδράμει την Κύπρο σε ό,τι χρειαστεί είναι η Ελλάδα,

ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, μετά την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη ναυτική βάση στο Ζύγι της Λεμεσού.
Παράλληλα, ο κ. Μπεγλίτης διαβεβαίωσε πως...
είναι απολύτως ασφαλή όλα τα στελέχη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων υπηρετούν στην Κύπρο.
Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Άμυνας ανέφερε πως έχει επικοινωνήσει με τον Κύπριο ομόλογό του Κώστα Παπακώστα, προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήρια εκ μέρους της χώρας μας.
Ο κ. Μπεγλίτης σημείωσε πως εφόσον κριθεί αναγκαίο από την Κύπρο, η Ελλάδα είναι σε ετοιμότητα να αποστείλει ιατρική και φαρμακευτική βοήθεια. Ο υπουργός Αμυνας τόνισε: «Είμαστε αλληλέγγυοι και συγκλονισμένοι με αυτό που συνέβη». Ο Π.Μπεγλίτης υπογράμμισε: «Διαβεβαιώνω τις ελληνικές οικογένειες ότι είναι απόλυτα ασφαλείς όσοι υπηρετούν στην Κύπρο».
Η δεύτερη τραγωδία στην Κύπρο μέσα σε μια δεκαετία
Η ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς, όπου σημειώθηκαν οι φονικές εκρήξεις φέρει το όνομα του αείμνηστου αρχηγού της Ευάγγελου Φλωράκη, ο οποίος πριν από δέκα χρόνια στις 10 Ιουλίου, βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε, συνετρίβη στην περιοχή Κουκλιών, κοντά στο αεροδρόμιο της Πάφου, κατά την διάρκεια νυχτερινής πτήσης.
Μαζί με τον Ευάγγελο Φλωράκη, σκοτώθηκαν ο τότε διοικητής της Αεροπορίας, ταξίαρχος Στέλιος Δεμέναγας, ο υπασπιστής του αρχηγού, υποπλοίαρχος Νικόλας Γεωργίου, και οι χειριστές του ελικοπτέρου, σμηναγός Πάρης Αθανασιάδης και υποσμηναγός Μιχάλης Σιακαλλής.


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/07/blog-post_9301.html#ixzz1RnCVBjtb

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στρατοδικείο προτείνω για κάθε τέτοιου είδους προσβολής και συμπεριφοράς απο εφιάλτες και λοιπούς υπαλληλίσκους των Ιλουμινάτι.

Γαία ο πλανήτης των Ελλήνων και όχι των πιθήκων.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ..........

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν Ελληνες μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης εννοούσε...

Ανώνυμος είπε...

ti itan tourkoi???

Ανώνυμος είπε...

Ευάγγελος Φλωράκης, Στέλιος Δεμέγανας,Νικόλας Γεωργίου,Παρης Αθανασιάδης,Μιχάλης Σιακαλλής..
ούτε ένας έλληνας δεν σκοτώθηκε όλοι ξένοι ήταν.
Ο θεός να δώσει δύναμη στις οικογένεις των θυμάτων.
Κουράγιο στούς έλληνες όλου του κόσμου

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια δήλωση έκανε και ο Αυτιάς το πρωί. Συγχίστηκα και άλλαξα κανάλι και δεν ξέρω αν κανένας από τους καλεσμένους του (Μαριάς, Ρωμανιάς, κλπ), τον έβαλε στη θέση του.


ΜΚ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ. ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ.Η ΣΩΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ " ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΥΜΕ!!! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!! ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!!!!