Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Φίλοι του Μ-Λ ΚΚΕ, διδαχθείτε από την Αργεντίνικη αριστερά.



Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Μαρξιστικού Λενινιστικού ΚΚΕ, με την οποία παραδέχεται ότι πήγε να σηκώσει κομματικό πανό στην Παλλαϊκή συγκέντρωση. Αυτή η τσιφλικάδικη νοοτροπία του “μαγαζιού” είναι η μεγαλύτερη προβοκάτσια ενάντια στον.....
Πανεθνικό αγώνα για την αποβολή του ΔΝΤ και της εγκληματικής Ελίτ που οφείλει να είναι ο πρωτος στόχος του μετώπου.
Διδαχθείτε φίλοι από την Αργεντίνικη αριστερά, της οποίας την στάση μόνο εμείς έχουμε αναφέρει, πριν ακόμα το μνημόνιο: Η Αργεντίνικη αριστερά στην Εθνική επανάσταση που γονάτισε το ΔΝΤ και τους δοσίλογους.
  • ΓΙΑ ένα ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ στη ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Έχουμε αναλύσει διεξοδικά την επανάσταση στην Αργεντινή, τις ομοιότητες και αντιθέσεις με την κατάσταση που κάποιοι οδηγούν την Ελλάδα. Τα γεγονότα, η ανάλυση των καταστάσεων αλλά κυρίως οι τρόποι αντίδρασεις αναφέρονται εδώ: Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.
Μαζί βεβαίως με το αναλυτικό ιστορικό του δράματος και της Αργεντίνικης εξέγερσης. Προς επιβεβαίωση λοιπόν των όσων γράφαμε και δεν θα τα διαβάσετε αλλού, δείτε την ανακοίνωση της Αργεντίνικης Αριστεράς μαζί με τις Εθνικές της προτάσεις. Θα καταλάβετε γιατί η επανάσταση εκεί πέτυχε και πόσο μονόδρομος είναι για την Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Αργεντίνικου λαού πετώντας τα εμπριμέ σημαιάκια που ως μόνο στόχο έχουν το καπέλωμα και την δυσφήμιση του αγώνα: Κοινή δήλωση της αργεντίνικης αριστεράς
Η ανακοίνωση σας λοιπόν, περιγράφει ακριβώς τι πρέπει να αποφύγουμε. Τέτοιες ενέργειες λειτουργούν ως ο πυροκροτητής της προβοκάτσιας, εκτός εάν πράγματι ενδιαφέρεστε μόνο για την διαφήμιση του “μαγαζιού”. Ας παραδειγματιστούμε από την υπεύθυνη στάση του ΝΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ (που κακώς τον αναφέρετε) και ας πάρουμε τον δοκιμασμένο δρόμο μία ώρα αρχύτερα. Αλλιώς θα εγκλωβιστούμε δυστυχισμένοι σε εμπριμέ σημαιάκια και παραμάγαζα – ομήρους του διεθνιστικού κεφαλαίου των απάνθρωπων εκμεταλλευτών Γης και Γηγενών.
Η ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ
Φασιστική επίθεση δέχθηκε το Μ-Λ ΚΚΕ στην Πλατεία Συντάγματος, επί της οδού Αμαλίας, πάνω από τα σκαλοπάτια, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 9.30μμ, από μαινόμενη ομάδα τραμπούκων φασιστών κατόπιν πρόσκλησης και σε συνέργια με αυτοσυστηνόμενους ως αμεσοδημοκράτες, με σκοπό να καταστρέψουν και να εξαφανίσουν το πανό του που, επί δυο ώρες, ήταν υψωμένο χωρίς να ενοχλείται κανείς από την παρουσία του.
Τα μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ υπερασπίστηκαν με σθένος το κομματικό πανό από τη φασιστική επίθεση και με την άμεση συμπαράσταση μελών του ΚΚΕ (μ-λ), της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και πλήθος παρευρισκομένων αγωνιστών, συγκρότησαν ένα κοινό μπλοκ που επί ένα μισάωρο έδινε μάχη φωνάζοντας συνθήματα και περιφρουρώντας το πανό, προασπίζοντας, έτσι, το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε οργάνωσης να επιλέγει αυτή και όχι διάφοροι ακροδεξιοί εθνικιστές ή κάποιοι «αμεσοδημοκράτες» τον τρόπο που θα παρεμβαίνει στις κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας. Η φασιστική επίθεση αποκρούστηκε, το πανό έμεινε στη θέση του, οι ακροδεξιοί απομονώθηκαν και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, και η «απαγόρευση» των κομμάτων και των οργανώσεων, που είχε επιβληθεί στην Πλατεία, έσπασε με την κοινή, οργανωμένη μάχη που δόθηκε.
Η «απαγόρευση», βέβαια, στην Πλατεία Συντάγματος, είχε σπάσει και κατά τη διάρκεια της 48ωρης απεργίας όταν το Μ-Λ ΚΚΕ και άλλα κόμματα και οργανώσεις της κομμουνιστικής Αριστεράς κατέβηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη (28 και 29 Ιουνίου) με τα κομματικά και παραταξιακά τους πανό στην απεργιακή διαδήλωση των συνδικάτων και έδιναν, για ώρες, τη μάχη μαζί με τους απεργούς και το λαό στην Πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο έκτρωμα της κυβέρνησης και ενάντια στο όργιο της κρατικής βίας και τρομοκρατίας, που εξαπόλυσε, απροσχημάτιστα, η κυβέρνηση Παπανδρέου με τα ΜΑΤ και τις ομάδες ΔΙΑΣ, μετατρέποντας όλη την περιοχή σε θάλαμο αερίων με καταιγισμό χημικών, στέλνοντας εκατοντάδες ανθρώπους στα νοσοκομεία. Την ίδια ώρα, οι φασιστικές συμμορίες των «χρυσαυγιτών» ενεργούσαν σαν παρακρατικός βραχίονας προβοκατόρων που τους υπέθαλπαν και περιέθαλπαν τα ΜΑΤ, όπως είδε όλη η Ελλάδα στο γνωστό βίντεο.
Τώρα, που η μάχη αυτή κερδήθηκε, πρέπει να κατοχυρωθεί η ελεύθερη έκφραση και παρέμβαση των κομμάτων και των οργανώσεων, να ενωθούν οι δρόμοι και οι πλατείες σε ένα ενιαίο, παρατεταμένο αγώνα ενάντια στο βάρβαρο Μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους, που μπορεί να ψηφίστηκαν στη Βουλή αλλά έχουν απονομιμοποιηθεί και καταδικαστεί απερίφραστα στη συνείδηση του λαού.
Ο ανειρήνευτος αγώνας του λαού και της νεολαίας ενάντια στη βάρβαρη κυβερνητική πολιτική του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, για την υπεράσπιση των οικονομικών συμφερόντων, των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών του λαού από την αστυνομική τρομοκρατία, την καταστολή και τα «τανκς» του Πάγκαλου θα συνεχιστεί και θα δυναμώσει.
Μαζί με τη νεολαία και όλο το λαό, οργάνωση, αντίσταση και πάλη μέχρι το οριστικό ξερίζωμα της αντιλαϊκής εξουσίας της ντόπιας ολιγαρχίας, των κομμάτων της και των ξένων προστατών και κηδεμόνων της, της ΕΕ και του ΔΝΤ.
ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ – ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ

Μ-Λ ΚΚΕ 1η Ιουλίου 2011

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άν πίνανε και λίγο μουρουνέλαιο οι αριστεροί μπορεί να λαδωνόταν και να έπαιρνε μπροστά το μυαλό τους !

Ανώνυμος είπε...

Z.O.G. EΛΛHNIKO K(Y)NOBOYΛIO!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα το φάτε το κεφάλι σας βρομoκομμούνια.

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Μ Λ ΚΚΕ
Επειδη τυχαινει να ειμαι μαρτυς του συμβαντος ,θελω να καταθεσω τη μαρτυρια μου χωρις φοβο και παθος.
Πραγματι το πανο εμεινε αρκετη ωρα αλλα τα σχολια των περισσοτερων ηταν αρνητικα ,ωσπου καποια στιγμη υπηρξε αντιδραση .Φυσικα οποιος διαφωνει με τους κομμουνιστες (ναι υπαρχουν ακομα ...) ειναι φασιστας .Μας πεισατε μουλουδες.
Εγιναν πραγματι καποιες αψιμαχιες αλλα με την παρεμβαση των ψυχραιμοτερων οι λογομαχιες σταματησαν μετα απο ενα τεταρτο.
Θλιβεροτατο το συνθημα "εαμ ελας Μελιγαλας" που ακουστηκε απο καμια δεκαρια αναρχικους κυριως ,κατευθυνομενο δυστυχως κατα αγωνιστων της επανω πλατειας που τις δυο προηγουμενες ημερες ειχαν φαει αμετρητα δακρυγονα και ξυλο απο την κυβερνητικη συμμορια.
Κριμα και παλι κριμα .Εμεις δεν προκαλεσαμε , αυτοι προκαλεσαν με το πανο τους , ας πηγαιναν εντελει στην κατω πλατεια.
Ξεχασαν να πουν οτι στο τελος μαζεψαν το πανο μετα απο μια ωρα και εφυγαν.Νομιζω οτι καταλαβαν το λαθος τους και οτι το περιβαλλον ηταν αρνητικο γι αυτους.
ΚΩΣΤΑΣ Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (ΒΛ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΒΛ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ) ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ 1929 ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα κιθίκια τα άπλυτα λένε πώς απομόνωσαν τους φασίστες.... Ναί όντως περικύκλωσαν τον κάθε φασίστα 5-6 άτομα και με έντονες χειρονομίες και προκλήσεις προσπαθούσαν να φέρουν την κατάσταση εκεί που ήθελαν. Έναν μάλιστα πήγαν να τον δείρουν αλλά είδαν πως μπαίνουν και άλλοι στη μέση . Και σταμάτησε το πανυγήρι...

Αυτά συμβαίνουν όταν δέχεσαι να διαμαρτύρεσε δίπλα με ανθρώπους που σου παίρνουν την σημαία που κρατάς την ώρα της επίθεσης των ΜΑΤ
(που το έχουν το μυαλό τους, φοβερό εεεε ;;;). Που είναι συνεχώς έτοιμοι για καυγά , που έχουν παντού δίκτυο να ξέρουν ποιός , που, τι. Που την πέφτουν σε ηλικιωμένους επειδή κάτι είπαν για τους μετανάστες. Που προκαλούν ζημιές πλάι πλάι με τους ανθρώπους της ασφάλειας. Που τα άπλυτα σκουλήκια χαρακτηρίζουν οικογενειάρχες με προσφορά και αγώνες -φασίστες-. ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ (ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ) ΞΑΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟ. Βοηθηστε ολοι ώστε αυτή τη φορά να τους έχουμε σφάξει μέσα σε μια μέρα. Και να μην έχουμε τις τραγωδίες του 44-50.
ΓΡΗΓΟΡΑ.... ΝΑΙ
ΠΡΟΧΕΙΡΑ... ΟΧΙ
Τα ΜΑΤ και η ασφάλεια τους ξέρουν...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ... ΠΑΣΟΚ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Κ.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ. ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΩΧΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.