Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα


Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα

Δε ξερω πως να ξεκινήσω. Ακούω τόσα να λέγονται για εμας. Πάρα πολύς κόσμος μας βρίζει. Οχι μόνο εμάς τους ΜΑΤατζηδες, αλλα γενικά όλη την Αστυνομία...
Μας λετε να πεταξουμε τις ασπιδες και να παραιτηθουμε. Και μετα τι; Ανεργοι, στο δρομο; Και οχι μονο αυτο, αλλα θα πρεπει να πληρωσω και αποζημιωση, γιατι δεν εχω κλεισει τα 8 χρονια υπηρεσιας ακομα. Απλα υπομονη κανω 2 χρονια ακομα για να μπορεσω να κανω μεταθεση στη Θεσσαλονικη, οπου εκει τα πραγματα ειναι πιο ησυχα. Κανεις δε θελει πλεον ...
να μεινει στην Αθηνα, και ποσο μαλλον στα ΜΑΤ. Το κρατος εχεις καταφερει να στρεψει ολη τη κοινωνια εναντιον μας, χωρις στη πραγματικοτητα να φταιμε εμεις. Μας βαζουν αναμεσα και λογικο ειναι να τα ακουμε ολα εμεις.

Για να ξεκινησω ομως να απανταω σε ορισμενα πραγματα που εχω ακουσει να λεγονται :


α)Τα χημικα ειναι ληγμενα. Οσο πιο παλιο το χημικο, τοσο λιγοτερο ενεργο ειναι και μικροτερη δραστικη ουσια φευγει προς τα εξω. Επισης οπως σωστα αναφερθηκε απο καποιον αλλο, η ημερομηνια ληξης αναφερεται στον επικρουστηρα και στην πιθανοτητα να μην ανοιξει καθολου το χημικο, οπως και γινεται σε αρκετες περιπτωσεις.



β)Ειναι δακρυγονα ή ασφυξιογονα; Ειναι δακρυγονα με δραστικη ουσια την CS, η οποια υπαρχει σε πολυ μικρη ποσοτητα, ωστε να μη ειναι ικανη να προκαλεσει σοβαρα προβληματα. Για τις επιπτωσεις δειτε αυτο το αποσπασμα :

"Προκαλεί έντονο ερεθισμό στα μάτια και τα ανώτερα αναπνευστικά όργανα. Μέσα σε δευτερόλεπτα δημιουργείται έντονο κάψιμο, πόνος και φλεγμονή. Συνήθως η επίδραση στις αναπνευστικές οδούς οδηγεί σε ανικανότητα αντίδρασης. Όταν η δηλητηρίαση είναι πιο έντονη, προκαλείται πανικός, ο οποίος επιτείνει τα συμπτώματα και το άτομο δεν είναι ικανό ούτε να εισπνεύσει, ούτε να εκπνεύσει. Η έκθεση του ατόμου σε υψηλές συγκεντρώσεις CS προκαλεί ερύθημα και φουσκάλες.

Σε πολύ μικρές ποσότητες, το CS έχει απλά μια ερεθιστική μυρωδιά. Σε πολύ μεγάλες δόσεις προκαλούνται επικίνδυνα εγκαύματα στο δέρμα και εκτεταμένη καταστροφή των ιστών. Η άμεση επαφή με τα μάτια μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή του κερατοειδούς. Επίσης προκαλούνται προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα.

Τα αποτελέσματα του δακρυγόνου αρχίζουν να διαφαίνονται 20 με 60 δευτερόλεπτα μετά τη ρίψη του και διαρκούν από 10 έως 30 λεπτά από τη στιγμή που θα μετακινηθεί το άτομο σε καθαρή ατμόσφαιρα."


γ)Οι ΜΑΤατζηδες ειναι αμορφωτοι, τους στελνουν στα ΜΑΤ με το ζορι, ειναι μικροι σε ηλικια. Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι αμορφωτοι, εκτος το αν με 15.000 μορια στη πανελλαδικες θεωρεισαι αμορφωτος. Με το ζορι δε πανε, οι περισσοτεροι το επιλεγουν, χωρις βεβαιως να ξερουν τι ακριβως τους περιμενει. Ειναι αληθεια οτι πλεον οι περισσοτεροι στα ΜΑΤ ειναι ατομα μικρης ηλικιας 20-28 ετων, γιατι οι περισσοτεροι εχουν φυγει τα 2 τελευταια χρονια με ολα αυτα που γινονται. Και θα φυγουν ακομα περισσοτεροι αυτο το καιρο.


δ)Δεν εχουμε τους αριθμους πανω στη στολη μας. Ειναι αληθεια, αλλα εχουμε τον αριθμο στο κρανος μας και οποιος θελει μπορει να τον ζητησει απο τον υπευθυνο αξιωματικο.



Οσο για ολα αυτα που εγιναν τις 2 ημερες των επεισοδιων, δε ξερω πραγματικα τι να πω. Οι τηλεορασεις και τα ραδιοφωνα δε ελεγαν τι ακριβως συνεβαινε. Δεν ειδα σχεδον κανενα βιντεο που να δειχνει να μας πετανε μαρμαρα, ξυλα, μολοτοφ, κροτιδες, γκαζακια και ο,τι μπορει να φαντασει ο καθενας! Ειχαμε παρα πολλους τραυματιες, αλλους λιγοτερο και αλλους περισσοτερο σοβαρα. Ενας απο τους τραυματιες ειμαι και εγω. Ηταν αδυνατο να πιασουμε αυτους που εφταιγαν πραγματικα. Πετουσαν τις πετρες και κρυβονταν μεσα στη πλατεια μαζι με το πληθος. Ολοι φορο! υσαν μασκες, οποτε δε μπορουσαμε να καταλαβουμε ποιος ειναι ποιος. Υπηρχε ενα χαος. Τα χημικα τα πετουσαμε, αλλα απ'οτι καταλαβαμε χωρις κανενα αποτελεσμα, το περισσοτερο χημικο το τρωγαμε εμεις οι ιδιοι, καθως τα φιλτρα που εχουμε ειναι εδω και 10 χρονια ληγμενα!! Λογικα ειναι να ετρωγε χημικο και ο απλος κοσμακης, αφου με τον αερα πηγαιναν παντου. Καθε φορα που καναμε κινηση για να πιασουμε τους μπαχαλακηδες, δεχομασταν σφοδρη επιθεση απο μεγαλα μαρμαρα και ειχαμε σε καθε τετοια επιθεση απο 2,3 τραυματιες. Στο τελος ειχαμε αποδεκατιστει.
Δολοφονοι ειναι αυτοι οι ταραξιες και οχι εμεις. Μακαρι να υπηρχαν δημοσιογραφοι και απο πισω μας για να απαθανατιζαν ολα αυτα που μας πετουσαν. Ακομα και οι καινουριες ασπιδες που προμηθευτηκαμε εσπασαν απο τα τεραστια μαρμαρα που πετουσαν. Εμενα μου εσπασαν οι καλαμιδες και η μασκα που φορουσα, εκτος απο τα δαχτυλα των ποδιων μου. Ενας μαλιτσα πετουσε μεσα απο ενα μικρο αντικειμενο σα στυλο, κατι κροτιδες που εκαναν μεγαλη εκρηξη και εβγαζαν φωτια, χωρις να καταλαβαινες ποτε θα σου ερθει, γιατι πηγαινε με πολυ μεγαλη ταχυτητα. Ευτυχως ! δε μας πετυχε καμμια τετοια.

Σαφως και υπηρξαν καποιες ενεργειες που ακομα και εγω που ανηκω στα ΜΑΤ δε τις δικαιολογω, αλλα μεσα στην ενταση πολλα μπορει να κανει ο ανθρωπος. Ακουσαμε απειρες βρισιες, ειδαμε συναδελφους να πεφτουν κατω και αιματα να τρεχουν παντου, ανθρωποι ειμαστε και εμεις. Λαθη θα κανουμε. Προσωπικα οσοι παραφερονταν προσπαθουσα να τους τραβηξω πισω και να τους ηρεμησω. Τα πραγματα δυστυχως με τετοιες συμπεριφορες γινονταν χειροτερα. Περισσοτερος κοσμος τα εβαζε μαζι μας.

Αυτες οι ημερες με εβαλαν σε τεραστιες σκεψεις. Δε θελω να πιστευω οτι ολοι αυτοι οι μπαχαλακηδες ειναι παρακρατικοι και οτι ολα αυτα που γινονται ειναι στημενα. Δε μπορει να ειναι δυνατον.. Αλλα σε καποια στιγμη ειχαμε περικυκλωσει τα ατομα μεσα στην πλατεια και υπηρχαν παντου διμοιριες των ΜΑΤ. Τους ειχαν τελειωσει τα μαρμαρα και φωναζαν για 15λεπτη ανακωχη. Ξαφνικα διεταχθηκαμε να μη κανουμε καμμια κινηση. Ανενοχλητοι οι μπαχαλακηδες βγηκαν στους δρομους περιξ και μαζευαν ολα τα μαρμαρα που ειχαν πεταξει και τα εβαζαν μεσα στη πλατει! α για να μας επιτεθουν ξανα. Μετα απο 30 λεπτα αρχισαν παλι οι επιθεσεις.. Ειχα τρελαθει. Δε μπορει να γινοταν κατι τετοιο..

Και οι τραυματιες μας συνεχως μεγαλωναν. Καταλαβα οτι το κρατος δε νοιαζεται για εμας. Αναλωσιμοι ειμαστε. Ενας αριθμος. Ο μονος λογος που δε παραιτουμε ειναι γιατι θα μεινω στο δρομο και δε θα εχω λεφτα για να ζησω. Αλλα συντομα θα κανω αιτηση για αποσπαση σε αλλη υπηρεσια, οπως και αρκετοι φιλοι μου. Εχουμε δωσει αιμα για αυτη την υπηρεσια, αλλα κανεις δε νοιαζεται για εμας

Μαζι σας ειμαστε, μη μας διωχνετε. Προσπαθηστε να απομονωσετε ολους αυτους τους ταραξιες, μη πηγαινετε διπλα τους και να εισαστε βεβαιοι οτι θα τους πιασουμε. Χρειαζομαστε και τη δικη σας βοηθεια. Την επομενη φορα που θα ξαναγινουν τετοια επεισοδια, φυγετε ολοι απο την πλατεια, αφηστε τους μονους. Δε χρειαζεται να σας παιρνει ολους η μπαλα..

Τελος, ζηταω εκ'μερους ολων μια μεγαλη συνγωμη για ολους αυτους που εφαγαν χημικα ή και ξυλο με το γκλοπ χωρις να εφταιγαν σε τιποτα. Αν και μια συγνωμη δεν αρκει. Μακαρι να μπορουσα να πεταξω την ασπιδα και να ερθω μαζι σας. Αντι αυτου αναγκαζομαι να τα βαζω με την αδερφη μου και τον πατερα μου.. Εκει μας οδηγησαν ολοι αυτοι οι αστερατοι.

Ενας αγανακτισμενος ΜΑΤατζης
πηγη

86 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ταραξίες όπως τους λες, δεν είναι πολίτες.
Είναι δικοί σας προβοκάτορες είτε ένστολοι είτε φασιστάκια.
Εμείς τους έχουμε απομονωμένους. Τα αφεντικά σου, μικρέ και ανόητε, τους ρίχνουν στη μάχη.
Θα έρθει όμως η ώρα φιλαράκο που θα βαράς τον κόσμο για 400 ευρώ. Εκεί θα σε πάνε ρε βλάκα.
Αλλά θα μου πεις αντί να πεινάς με τα υπόλοιπα πρόβατα, καλύτερα τσομπανόσκυλο.
Στο επανιδείν λοιπόν.
Α και κάτι τελευταίο. Από την πλατεία ή από τις πλατείες δεν θα φύγουμε. Εσείς να πάρετε τους κολλητούς σας με τις κουκούλες και να φύγετε.
Ο κόσμος σας έμαθε πιά. Μην αυτοοικτήρεσαι. Δεν περνάει το παραμυθάκι. Είναι σαν το μύθο με το βοσκό και το λύκο.

Ανώνυμος είπε...

1ον) Κατι για την ομαδα Δ στο μπαιρακταρη εχεις να πεις;

2ον) Γιατι δε λες ξεκαθαρα οτι ειχατε εντολη να εκκενωσετε την πλατεια για να ψηφιστει ανετα το μεσοπροθεσμο;
3)Γιατι δε λες οτι καποιοι μπαχαλοι ειναι κ αστυνομικοι και κανουν οτι κανουν επιτηδες?

4)Για τον παππου με τη σαμαια που τον κυνηγανε 3 καθυστερημενοι;;Για το παιδι που του ανοιξε το κεφαλι στην πλατεια και τα τοσα αλλα ανοιγμενα κεφαλια;;Για τα δηλητηρια που ριχνατε μεσα στο μετρο που υπηρχε ιατρειο;;;



κ 5) και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ δεν σας ειπαμε να παριτηθειτε γιατι ειναι η δουλεια σας.Αλλα αν ειστε μαζι μας καντε στην ακρη ή γινετε η ασπιδα μας για να μπουμε μεσα.ΕΣΕΙΣ φυλαγατε τους δωσιλογους την ωρα που ξεπουλουσαν την πατριδα μας το καταλαβαινεις αυτο ρεεεε;;;;;

ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άντε γεια..

Ανώνυμος είπε...

apo tote pou vgike to sugnwmh xathike to filotimo kathisterimena atoma hsaste pou prokalite kai kanete kai apo monoisas poles fores fasaries sas euxome se olous to ligotero pou mporw na euxithw karkino ston egefalo na vgalete kai na pethanete ola ta gourounia oi matatzides kompleksikoi kai kathisterimnenoi hsaste kai as mhn hxate ta dakrigona tha sas tsalakoname na ksereis kolopaido giati egw se oses pories exw paei se kamia den hmoun stous anarxikous alla panta ths exw arpaksi tsoglani kai prospatheis twra na epireaseis oso kosmo den kserei giati apla pote tou den exei vrethei kapou. makari na sas skotosoun olous na klene h manades kai ta paidia sas... an egrafes eponima tha to ekana kai egw alla eisai toso kota pou den les to onomataki sou... an exoun thn psixh ta paidia tou blog as to dimosieusoun an oxi apla simetasxoun se auto kai tha to diadosw se alla blog...

Ανώνυμος είπε...

αλητες ειναι τα ματ κι ασφαλιτες!!!Μιτς σεχτα τελειωσαμε τα εκτα,μπατσοι μ....α παμε για ετη 7

Ανώνυμος είπε...

καλα ολα αυτα αλλα με το παληκαρι που εφαγε το γλοπ στο κεφαλι χωρις κανεναν μα κανεναν λογο;μπορει να ημουν εγω αυτος η η αδερφη σου.υπαρχουν πολοι που δεν εχουν να φανε ενω εσυ εχεις εναν μισθο που τον παινρνεις επειδη εκτελεις διαταγες.ασε την ασπιδα ριξε και ενα φτυσιμο πισω σου και θα βρεις αλλη δουλεια.ποιο αξια απο το να κανεις οτι σου λενε.σταματηστε να ειστε υπηρετες αυτου του συστηματος και γινετε εργαλεια ενος νεου συστηματος που θα ειναι δικαιο για ολους.εχετε καταντησει γουρουνοστρατος χωρις αισθηματα και αποψη.δεν μπορω να φανταστω να μου πει ο εργοδοτης μου να παω να βαρεσω καποιον και να το κανω.αν δεν μπορει καποιος σε τετοια δουλεια να ελενξει τα νευρα του τοτε δεν κανει για αυτη την δουλεια.δλδ δικαιολοουμαι αν εχω νευρα να κανω βαρβαροτητες;ελα μωρε ανθρωπος ειμαι και εγω.ετσι θα λεω ενω ο αλλος θα αιμοραγει πεσμενος απο το γκλοπ μου.αλλα δεν κατηγορω κανεναν διοτι εχουμε καταντησει λαος αμορφωτος χωρις αξιες και ιδανικα.και αυτο που γινεται ειναι αποτελεσμα ενος σχεδιου που εφαρμοζεται εδω και πολλα χρονια.

Ανώνυμος είπε...

1. Η αμορφωσιά δεν έχει να κάνει με τη βαθμολογία αλλά με την παιδεία που οι μπάτσοι (ΜΑΤ) δεν έχουν.

2. Είναι ΑΛΛΟ τα δακρυγόνα και ΑΛΛΟ τα ασφυξιογόνα. Ρίξατε και τα ΔΥΟ. Υπάρχουν μαρτυρίες από χιλιάδες ανθρώπους. Ναι ξέρουμε πολύ καλά τί ειναι τί, γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά.

3. Εκτός από τους περιβόητους κουκουλοφόρους συγκρουστήκατε και με μη κουκουλοφόρους άνδρες, γυναίκες, γέρους, νέους, εργαζομένους, ανέργους σώμα με σώμα και φυσικά και σας ασκήθηκε βία γιατί είσαι ο στρατός καταστολής του GAP o υπηρέτης που με ζήλο προσκυνάει τον προδότη αφεντικό του και δέρνει μέχρι και συνταξιούχους. Φυσικά και δέχτηκες την λαϊκή οργή και έχεις να δεχθείς πολύ περισσότερη ακόμη.

4.Το να δέρνεις γέρους και γυναίκες και άοπλους μη κουκουλοφόρους ανθρώπους είναι απλά λάθη πάνω στην ένταση της στιγμής ε ;

5. Όχι "φιλαράκο" δεν θα φύγουμε από την πλατεία. Πολύ απλοϊκά τά χεις στο μυαλό σου τα πράγματα. Ναι καλά κάνεις και είσαι μπερδεμένος, όλοι αυτοί οι χιλιάδες που συγκρούστηκαν εναντίον σου δεν μπορεί να ήταν όλοι προβοκάτορες κουκουλοφόροι πως να το κάνουμε, απλά αγωνίζονται για τα ιδανικά τους.


6. Έχουμε πολλούς γνωστούς πολύ πιο ικανούς από εσένα που παίρνουν λιγότερα από εσένα ή είναι άνεργοι. Βάζουν την αξιοπρέπειά τους πάνω από κάθε τί. Εσύ για 150 - 200 ευρώ είτε ξεπουλιέσαι και προδίδεις τα ιδανικά σου οπότε εισαι προδότης, είτε απλά είσαι ένα τομάρι που του αρέσει να χτυπά και να δέρνει τον ελληνικό λαό.


7. Δεν έχεις καμιά δικαιολογία. Είσαι απλά ένα ασυνείδητο στρατιωτάκι που του πετάν μερικά ευρώ για να κάνει τον υπηρέτη τους. Δεν σου λέω να φύγεις από τα ΜΑΤ γιατί και συ να φύγεις θα ρθει κάποιο άλλο στρατιωτάκι. Πάντα σε κάθε κοινωνία θα υπάρχουν τα δίποδα ζώα χωρίς συνείδηση να κάνουν την βρώμικη δουλειά της εξουσίας σε βάρος του λαού.

Ανώνυμος είπε...

sa den ntrepeste palio arxidia olois sas lew egw...kserete pou pate...den pate sta mat gia ekdromi sto bouno pate ekei k kserete oti 8a er8ete atnimetopoi me ton aplo kosmo.Polles fores prokaleite ton kosmo kiolas ektos tou oti allazate rollous ana ebdomada i mhna mat-gnwstos/agnwstos.An den sas aresei pareti8eite h psofiste.Oso ipireteitai tous apo panw apo esas, gia to kosmo eiste to idio k perissotero tragikoi k prodotes me ta afentika sas...

ΛΟΚΑΤΖΗΣ είπε...

Ερώτηση:

Οι ΜΑΤ και οι υπόλοιποι αστυνομικοί έχουν κάνει στρατιωτική θητεία;

Ανώνυμος είπε...

Πωπω με πήρε ο πόνος...
Άκου μπάτσε, παραιτήσου όσο είναι καιρός γιατί σε λίγο θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς της οργής. Αν αγαπάς τους δικούς σου και τη ζωή σου παραιτήσου γιατί όταν θα βρεθείς ανάμεσα σε μας και αυτούς δεν θα υπάρχει ώρα για εξηγήσεις. Είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω.

Ανώνυμος είπε...

8. Και το πιο σημαντικό. Ο Αριστοτέλης είχε πει ότι ο άνθρωπος είναι πολιτικό ον. Εσύ όντας μπάτσος χάνεις κάθε βούληση κοινωνική ή πολιτική. Παίρνεις διαταγές δεν είσαι αυτόβουλος. Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Άσε τα κειμενάκια και πιάσε το γκλοπ και την ΠΕΤΡΑ που ξέρεις να την πετάς και καλά χουλιγκάνε προστάτη του τραπεζίτη.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΚΑΤΖΗΣ είπε...
Ερώτηση:

Οι ΜΑΤ και οι υπόλοιποι αστυνομικοί έχουν κάνει στρατιωτική θητεία;


ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ ΗΡΕΜΑ, ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΖΒΗΣΑΤΕ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ COMMENTS ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ;
ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΓΓΥΡΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΠΗΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΕΜΕ ΠΡΟΣΙΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΤΟ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΡΤΗΖΕΤΕ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ COMMENTS ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΤΕ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ;

ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΒΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ COMMENT. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΑΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

3:37 μαζί σου! Επίσης γιατί οταν τους χτυπουσαν απο μέρες μόνο οι ντυμενοι με τις μαύρες μπλούζες, στην κατω πλατεια δεν αντιδρουσαν κλεισμένοι στη στοά παρα τους κοιτουσαν. Επειδη ηταν παρακρατικοι δικοι τους! Ολοι φορουσαν μαυρες μακώ μπλουζες για να γνωρίζονται μεταξύ τους!
Καλύτερα να μεινετε ανεργοι, παρά να χτυπάτε σαν κοινοι εγκληματίες αθώους πολίτες που εχουν κάθε δικαιωμα να διαμαρτυρηθούν.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε μεγαλε αν με 800 Ε χανεις την αξιοπρεπια σου τοτε αν σου δωσουν 1200ε εσυ θα γαμησεις και τη μανα σου..... να σου χεσω τα μορια μορφωμενε...

Κρυφή Ευχή είπε...

Ρε βρωμιάρη! Όταν ρίχνατε πέτρες και χημικά μέσα στο πλήθος στοχεύατε μόνο τους κουκουλοφόρους? Θα μας τρελάνεις. Και είσαι τραγικός που κλαίγεσαι επειδή σας πετούσαν πέτρες και ξύλα, αυτός έιναι ο ρόλος σας στα ΜΑΤ! Αν δεν μπορείς να διάλεγες να γίνεις μοδίστρα που δεν χρειάζονται και 15.000 μόρια. Ακατάληλοι!!!

Ανώνυμος είπε...

EGW DEN EXW DEI POTE OUTE STA KRANOI SAS OUTE SGTIS STOLES H TIS ASPIDES SAS, TON KWDIKO SAS....
TO MONO POU VLEPW EINAI TO ETHNOSHMO (AN KAPOIOI DEN TO EXOUYN, KA ALLA SYMBOLA... TIPO PYRAMIDES.... TO S.S KAI ALLA)
KAI DEN NOMIZW AN ONTWS YPARXEI O KWDIKOS SAS, ANAGNWRISIMOS, TON PARW KAI PAW STO ASTYNOMIKO TMHMA, THA MOU POUME POIOS ME VARESE.... DE NOMIZW.......
OPOTE MH MA LES MALAKIES.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ? ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ΚΟΙΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ ΨΑΞΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΖΩΟ ΑΝ ΠΑΛΙ ΨΑΧΤΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟ ΜΑΤΑΤΖΗ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΗΡΩΑΣ ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΩ ΜΠΟΣΙΚΟ ΘΑ ΣΤΟ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΩΦΕΡΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αλλοδαποι φονιάδες ειναι τα ΜΑΤ. Ισλαμιστες!

Ανώνυμος είπε...

...παρατα τα ολα...,πεσ'το και στους φιλους-συναδελφους να κανουν το ιδιο.Το βαρος των πραξεων σας ειναι τεραστιο...καποια στιγμη ολες
οι τυψεις θα σας κυνηγανε μεχρι τον ταφο...αργα
η γρηγορα ΟΛΟΙ σας θα ερθεται αντιμετωποι με τον ιδιο σας τον εαυτο...και αυτο ειναι το χειροτερο.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO 4.10!!! SWSTOS
OLOI MAZI ENNWMENOI
POLITES, GEROI PAIDIA, ENWPLES DYNAMEIS KAI OLOI ENANTIA STOUS PRODOTES, ENANTIA STO THERIO!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις μπερδέψει τ΄αυγά με τα πασχάλια. Δεν είσαι υποχρεωμένος να δίνεις το αίμα σου για καμιά υπηρεσία. Είσαι ορκισμένος να το δίνεις για την πατρίδα σου και τη Δημοκρατία (ξέρεις αυτή που καταπάτησες κατ΄εξακολούθηση) και να προστατεύεις τους πολίτες της χώρα σου, αλλά εσύ όπως ο ίδιος παραδέχτηκες προστατεύεις από τους πολίτες την υπηρεσία, του δοσίλογους, τους κλέφτες, τα λαμόγια, τους προδότες...

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε , όταν δεν θα χτυπατε ένα ατομο 5 ζωα-ματατζηδες , όταν θα συλαβετε τους "μπαχαλακηδες" τότε θα παραδεχτώ οτι ειστε μαζί μας.
Κατάλαβες??
Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΙ ΕΙΣΑΙ??ΕΝΑΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΝ 800 ΑΝΤΕ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΖΗΤΑΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ????Ε ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΗΡΘΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΩΔΗ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΒΡΕ ΖΩΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΕ ΤΑ 15000 ΜΟΡΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΕΝΗ ΡΕ???ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΝΤΕ ΖΩΟ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΔΑ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ

Ανώνυμος είπε...

δεν μας ειπες ποτε μια διμοιρία μπηκε μπροστα στον κοσμο (παππου-παιδι-μανα-εργαζομενο) να τον προστατέψει απο τους παρακρατικούς μπαχαλακιδες?
Αν το κάνατε αυτο πιστεύεις οτι θα σας την έπεφτε ο κοσμος η θα ήτανε μαζι σας να σας βοηθάει? Αυτο που θέλατε ηταν να εξαγριώσετε τον λαο για να καθαρίσετε την πλατεία.
Αν μπορείς απάντησε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ!ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ Π ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ Κ ΟΤΙ ΤΑ ΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Η Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η Φ Ι Α ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ.. ΜΙΣΘΟΣ, ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΟΝΕ,,ΡΕΠΟ Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ Κ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ Κ ΕΙΝΑΙ Κ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ" ΝΕΟΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΟΥΓΚΑ! Κ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝ ΕΤΣΙ! ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΜΑΤΑΝΤΖΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ Κ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ! Κ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ! ΑΛΑ ΔΝ ΕΧΟΥΝ.. Κ ΠΟΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΛΙΓΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ, ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ "ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!" Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΕΞΗ! ΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΤΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ... ΙΣΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΩΣ!

Unknown είπε...

Λοιπόν "φίλε" ματατζή:
1. όταν μια χημική ουσία λήγει γίνεται άκρως επικίνδυνη δια το οργανισμό του ανθρώπου. Αν δεν το πιστεύεις, δες μια συσκευή σπίτι σου που δουλεύει με μπαταρίες. Αν οι μπαταρίες τελειώσουν και τις αφήσεις μέσα στην συσκευή, τότε οι μπαταρίες βγάζουν ένα χημικό υγρό το οποίο αν το ακουμπήσεις πρέπει να επισκεφτείς γιατρό αμέσως, διότι είναι άκρως επικίνδυνο. Σκέψου οτι μια μπαταρία κάνει τέτοια ζημιά, αναλογίσου λοιπόν τι κάνουν τα δακρυγόνα που ρίχνεις.
2.Ρίχνεις και δακρυγόνα και ασφυξιογόνα. Απόδειξη γι αυτό αποτελεί το γεγονός οτι πολύς κόσμος είχε πρόβλημα αναπνοής και δεν εννοώ οτι είχε μικρό παροδικό πρόβλημα, αλλά πρόβλημα έντονο σε τέτοιο βαθμό που νόμιζε οτι είχε καταπιεί ψαροκόκαλο και δεν μπορούσε να ανασάνει.
3.Ναι όσο και να μην σου αρέσει, οι ματατζήδες είναι αμόρφωτοι. Πρώτη απόδειξη για αυτό είναι οτι κανένας μορφωμένος άνθρωπος με παιδεία δεν θα φόραγε έναν άσχετο πολίτη επειδή κάποιος του είπε να το κάνει. Δεύτερη απόδειξη οτι και εσύ ο ίδιος είσαι αμόρφωτος, είναι το γεγονός οτι αντιλαμβάνεσαι την μόρφωση σαν αποτέλεσμα των μορίων που βγάζεις κάποιος στην πανελλαδικές. Πρέπει λοιπόν να μάθεις οτι όταν ο κόσμος σας αποκαλεί αμόρφωτους δεν εννοεί οτι δεν έχετε γενικές γνώσεις, αλλά οτι είστε άνθρωποι χωρίς παιδεία. Και μην μου πεις οτι έχεις παιδεία, διότι σε καλώ να διαβάσεις ξανά την πρώτη απόδειξη που έγραψα παραπάνω.
4.Έχεις τον αριθμό σου στο κράνος. Ε και;;; Πιστεύεις οτι άμα κάποιος πολίτης είναι πεσμένος κάτω και τρώει της χρονιάς του μπορεί να δει το πίσω μέρος του κεφαλιού σου; Όσο για το άλλο δε που είπες, οτι δηλαδή όποιος θέλει μπορεί να τον ζητήσει από τον υπεύθυνο αξιωματικό, μόνο ως χιούμορ μπορώ να το εκλάβω. Πιστεύεις εσύ δηλαδή οτι άμα κάποιος πολίτης δεχτεί μια αντέτια επίθεση από τα Ματ(κοινός τον έχουν σπάσει στο ξύλο), θα γυρίσει και θα πάει στο αξιωματικό και θα του πει "Γεια σας κ. Αξιωματικέ, είμαι ο τάδε και πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από έναν άνδρα σας και θέλω να μου πείτε τον αριθμό του". Τι απάντηση πιστεύεις οτι θα πάρει; Και σκέψου και το άλλο σενάριο, οτι δηλαδή ο πολίτης δεν ξέρει να ξεχωρίζει ποίος είναι ο αξιωματικός. Σε αυτή την περίπτωση τι θα κάνει; θα γυρίζει και θα πει στον ματατζή που τον βαράει "δείξε μου το αξιωματικό σου σε παρακαλώ, θέλω να ζητήσω από αυτόν τον αριθμό που φέρεις εις το κράνος σου ώστε να σε καταγγείλω δια κατάχρηση εξουσίας". Δεν πιστεύεις ούτε εσύ ο ίδιος οτι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί.
5.Τι πάει να πει υπάρχουν κάποιες ενέργειες που δεν τι δικαιολογείς; Για εξήγησε μας, ποιές από αυτές δικαιολογείς και ποιές οχι. Περιττό να σου πω οτι ο απλός πολίτης που ήταν εκεί(η έβλεπε τα γεγονότα από την τηλεόραση) δεν δικαιολογεί καμία από τις ενέργειες σας. Βλέπεις λοιπόν οτι έρχεσαι σε κόντρα με το κοινό αίσθημα και αυτό πρέπει να σε προβληματίσει.
Λες οτι ακούσατε άπειρες βρισιές. Σε έχει βάλει ποτέ σε σκέψεις το ΓΙΑΤΙ σας βρίζουνε; Κανονικά θα έπρεπε, διότι κάθε λογικός άνθρωπος άμα πήγαινε να κάνει την δουλειά του, φορώντας την στολή εργασίας του και στον δρόμο εισέπραττε βρισιές, θα αναρωτιόνταν γιατί το βρίζουν.
Επίσης μας λες οτι "προσωπικά όσοι παραφέρονταν προσπαθούσα να τους τραβήξω πίσω και να τους ηρεμήσω". Για πες μας αλήθεια, όσους από αυτούς δεν κατάφερες να τους τραβήξεις πίσω και τελικά αυτοί παραφέρθηκαν, όταν τελείωσε η βάρδια σου και γύρισες στο τμήμα έκανες καμία αναφορά για αυτούς τους συναδέλφου σου ή είπες "δεν πάει στα κομμάτια μωρέ, οτι έγινε έγινε, πάνω απ' όλα είμαστε συνάδελφοι.

Unknown είπε...

6.Μας λες "Ο μόνος λόγος που δε παραιτούμε είναι γιατί θα μείνω στο δρόμο και δε θα έχω λεφτά για να ζήσω". Από οτι βλέπω δεν θες να μείνεις στον δρόμο χωρίς λεφτά και δεν σε κατηγορώ για αυτό διότι είναι φυσιολογικό, κανείς μας δεν θέλει. Για σκέψου όμως, εσύ που δεν θες να μείνεις στον δρόμο, ρίχνεις χημικά και χτυπάς τους ανθρώπους που είναι ήδη στον δρόμο και διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον από αυτό της πείνας και της εξαθλίωσης και αυτοί οι άνθρωπο δεν αγωνίζονται μόνο για το εαυτό τους, αλλά και για εσένα διότι τώρα με το μεσοπρόθεσμο τα πενιχρά λεφτά που θα παίρνεις θα σε αναγκάσουν να ζήσεις χωρίς αξιοπρέπεια.
7. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω, τι εννοείς όταν λες "Μαζί σας είμαστε, μη μας διώχνετε".
Πότες ήσασταν μαζί μας; Όταν εμείς παλεύαμε να μην ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, εσείς μας ρίχνατε χημικά και μας χτυπάγατε αδιακρίτως. Με αυτόν τον τρόπο είστε μαζί μας; Τότε την επόμενη φορά αν είστε εναντίον μας τι θα κάνετε(;) θα μας σκοτώστε;
Οφείλω να παραδεχτώ οτι έχετε έναν παράξενο τρόπο να δηλώνετε την συμπαράσταση σας, εσείς στα ΜΑΤ.
8.Εν συνεχεία μας λες "προσπαθήστε να απομονώσετε όλους αυτούς τους ταραξίες, μη πηγαίνετε διπλά τους και να είσαστε βέβαιοι οτι θα τους πιάσουμε. Πάλι πλάκα μας κάνεις, έτσι δεν είναι; Πες την αλήθεια... Πως είναι δυνατόν να τους απομονώσουμε, όταν εσείς ρίχνετε χημικά προς όλες τις κατευθύνσεις; Αύτη σας η ενέργεια έχει αποτέλεσμα την σύμπτυξη του κόσμου, ταραξιών και απλών πολιτών.
9.Δεν πιστεύω οτι κανένας από αυτούς που έφαγαν ξύλο θέλει να ακούσει άλλη μια συγγνώμη. Αυτό που θέλει είναι να καταλάβετε οτι τις δύο μέρες, τις 28 και τις 29 του μήνα, η ενέργεια σας να εμποδίσετε τον κόσμο από το να μπει στην βουλή, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, ήταν ενέργεια προδοσίας και σας καθιστά εθνικούς προδότες, μηδενός εξαιρεμένου.
10.Τέλος μας λες "Αντί αυτού αναγκάζομαι να τα βάζω με την αδελφή μου και τον πατέρα μου.. Εκεί μας οδήγησαν όλοι αυτοί οι αστεράτοι". Από οτι βλέπω καταλαβαίνεις οτι απέναντι σου έχεις ανθρώπους όπως την μάνα σου και τον πατέρα σου και παρόλο που το καταλαβαίνεις, αν πάρεις εντολή να τους χτυπήσεις θα τους χτυπήσεις. Ε, αυτό δείχνει άνθρωπο αμόρφωτο και με έλλειψη κρίσης(είναι οι δύο ποίοι "ελαφριοί" χαρακτηρισμοί που μου έρχονται), διότι κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα βάραγε την μάνα του και τον πατέρα σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον επειδή κάποιος άλλος του είπε να το κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘωΡΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΡωΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Π ΚΟΙΜΑΣΑΙ Κ ΣΥ!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ Κ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ολά αυτά που έγραψες φίλε μου τα διάβασα με μεγάλη προσοχή.Έχω λοιπόν να σου πω τα εξής:Καταλαβαίνω από διαταγές γιατί είμαι στρατιωτικός με υπηρεσία 23 ετών (πολύ μεγαλύτερη από τη δική σου),όμως και στις διαταγές υπάρχουν κάποια όρια.Οι διαταγές σου λένε ΠΟΣΟ δύναμη να βάζεις όταν χτυπάς;Οι διαταγές σου λένε ΠΟΥ να χτυπάς (π.χ. κεφάλι);Οι διαταγές σου λένε ΠΟΙΟΝ να χτυπάς(π.χ.Παππούς με Ελληνική σημαία;
Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές βάζεται<> σε επεισόδια στα γήπεδα ή σε διάφορες πορείες και παίζεται τη ζωή σας κορώνα γράμματα αλλά το καθήκον σας είναι να βάζεται <> στον πολίτη και να τον προστατεύεται από εσωτερικές απειλές (Εγκληματικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο).

Ανώνυμος είπε...

Με το καλό ...
Εσυ γιά λεφτά πας να χτυπήσεις,
και η πουτάνα γιά λεφτά παει να γαμηθεί.
Τα 15.000 μόρια στις πανελλαδικές σίγουρα
φτάνουν για να βγάλεις συμπέρασμα. Γιατί θα
έρθει η ώρα που η για λεφτά θα με σκοτώσεις
η θα πετάξεις την ασπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον συγκεκριμένο ΜΑΤατζή που παραδέχεται ορισμένα πράγματα.
Όμως αν έσεις είχατε 100 τραυματίες (που πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά τους), εμείς είχαμε 700 και παραπάνω τραυματίες (αθώους πολίτες που διαμαρτύρονται για την ελευθερία τους).
Θέλω να δω όμως τι θα κάνετε αν στην επόμενη συγκέντρωση μαζευτούν 100.000 ειρηνικοί διαδηλωτές με μια μάσκα, ένα κράνος και ένα ρόπαλο. Θέλω να δω τότε, αν σας δώσους τις ίδιες εντολές, θα υπακούσετε...???

Ανώνυμος είπε...

Στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα προβλέπεται ότι όποιος εκτελέσει παράνομη διαταγή είναι το ίδιο ένοχος με αυτόν που την δίνει.

Φίλε αγανακτισμένε ΜΑΤατζή, μην εκτελείς τις παράνομες διαταγές.

Είμαι αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αν αύριο κατεβάσουν το στρατό στο δρόμο και με διατάξουν να ανοίξω πυρ εναντίων των Ελλήνων θα το κάνω;

petrosdiver είπε...

Mικρέ ανόητε και ανεγκέφαλε Ματατζή έχεις καταλάβει τι πέρασε στη βουλή ενώ εσυ "βάραγες"τον κόσμο απ'έξω? Θα στο πώ λοιπόν εγώ:Θα δουλεύεις για 500 ίσως και 400 ευρώ, και το δικό σου το παιδί αύριο-μεθαύριο δεν θα έχει καθόλου δουλειά. Θα είσαι μια ζωή δακτυλοδεικτούμενος μια ζωή θα χρωστάς και τελικά δεν θα έχεις και Πατρίδα .Ορκἰστικες να φυλάς αυτή την έρμη την Πατρίδα και εσύ φύλαγες τα γουρούνια που την πουλούσαν. Και κάτι τελευταίο διάβασε και μάθε τί λέει το άρθρο 120 του συντάγματος...ελπίζω να καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΡΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΚΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΩΡΑΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝ ΕΤΗ 2011 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΩΡΕ 15000 ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΕ ΔΕΡΝΗ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΖΩΑ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕ "ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ" ΕΓΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΟΒΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

manos2626 είπε...

καλυτερα ρε Ματατζη να ημουν ανεργος και να πεινουσα αλλα να ειχα ησυχη την συνειδηση μου παρα να δερνω γεροντακια και ακομα και τον ιδιο τον πατερα μου και τον αδερφο μου για 800ευρω.....

Ανώνυμος είπε...

Το 1827, όταν ο Ιμπραήμ έδινε στους ¨Έλληνες¨ να υπογράψουν το ράι μπουγιουρντί (προσκυνοχάρτι)κάποιοι σαν τον Νενέκο υπογράφανανε κι ας είχανε την ευκαιρία να σκοτώσουν τον Ιμπραήμ (όλοι όσοι ξέρουν ιστορία ξέρουν ακριβώς τι είχε γίνει).Τότε έλεγε ο Κολοκοτρώνης “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”«Καθόμουν και έκλαιγα για την Ελλάδα. Παναγιά μου βοήθα κι αυτή τη φορά τους Έλληνες».Εμείς δεν σας ζητάμε ούτε Κολοκοτρώνηδες να γίνετε ούτε να σκοτώσετε τον Ιμπραήμ,το μόνο που θέλουμε αν έχετε λίγο απ το ελληνικό φιλότιμο και τρέχει ελληνικό αίμα στις φλέβες σας να δηλώσετε ΤΩΡΑ παραίτηση απ τα ΥΑΤ (θα πάτε σε άλλη υπηρεσία και θα μπορείτε να ζήσετε) και μέχρι να αλλάξετε υπηρεσία να πέρνετε αναρρωτικές σε όλες τις μεγάλες συγκεντρώσεις. Το μόνο κόστος σας θα 'ναι το επίδομα που θα χάσετε. Αν τώρα αξίζει η αξιοπρέπεια σας λιγότερο από 100-200 ευρώ που είναι το επίδομα, μην κάνετε τίποτα απ τα παραπάνω και να συνεχίσετε να έχετε συμμετοχή στην ιστορία ως Νενέκοι.

Ανώνυμος είπε...

Κάθισε το παλικάρι και έγραψε τόσες λέξεις, ενώ θα μπορούσε να πει αυτός και οι συνάδελφοι του, ένα απλό ΟΧΙ δεν δέρνουμε πολίτες και να πάτε να γαμηθείτε!!!!
Τότε φίλε μου ο κόσμος θα ήταν μαζί σας.
Τώρα, λέγε ότι κατεβάσει η γκλάβα σου, έτσι και αλλιώς δεν σ' ακούει κανείς

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΑΤΑΤΖΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΞΩ. ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς ή δυστυχώς έρχεται μια στιγμή καταλυτική στη ζωή μας στην οποία πρέπει να διαλέξουμε ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουμε. Ο δρόμος που ακολουθούμε τότε φανερώνει το ποιόν μας, τή παιδεία μας, το ήθος μας, την ψυχή μας. Οι συνέπειες της επιλογής μας είναι ανάλογες.
Μην αμφιβάλεις καθόλου όμως πως τις συνέπειες θα τις υποστούν τα παιδιά σου και η οικογένειά σου. Είτε ως παιδιά του ματατζή είτε ως πολίτες αύριο.

Ανώνυμος είπε...

ειναι στον ανθρωπο... δεν ξερω αν με 15.000 μορια λιγοτερα ή περισσοτερα σε πανελληνιες αποκτα κανεις κριση και συνειδηση αλλα τα ματ ειναι μια υπηρεσια που δεν απαιτει τετοιες ικανοτητες απο τα στελεχη της, οποτε δεν μπορω να σε κατηγορησω γι αυτο.το θεμα ειναι οτι ατομα σαν και σενα ειναι δημοσιος κινδυνος σημερα, χρησιμα πιονια στα χερια πολιτικων απατεωνων που καθοριζουν τις ζωες των παιδιων μας.
για φαντασου να ειχες απεναντι σου το παιδι,το ανηψι ή τη μανα σου... θα επραττες το ιδιο?
χμ...δυσκολευεσαιεστω και λιγο να απαντησεις? τοτε εισαι ο καταλληλοτερος για αυτο που κανεις και δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη, ηξερες τι εκανες...

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα πιο πανω οτι τουλαχιστον θα επρεπε να συλληφθουν οι μπαχαλακηδες.Εγιναν λοιπον 16 συλληψεις...το αποτελεσμα?...αφεθηκαν ελευθεροι στην εισαγγελια!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κοινωνία μέχρι προχθές ήταν μαζία σας!Τώρα όλοι εναντίον σας!Το μίσος που έχετε προς τους πολίτες δε περιγράφεται!Έχετε απολέσει την εξουσία σας από τους πολιτικούς και προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας με το να χτυπάτε το κόσμο!

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση προς αστυνομικούς
09:31 30/6/2011 - Πηγή: Tromaktiko
Σήμερα εκτελέσατε.....αύριο απλά αναφέρετε το τι έγινε. ΔΕΝ χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω...Θα είναι ότι πιο επαναστατικό μπορείτε να κάνετε από τη θέση που βρισκόσαστε. Αρκεί να το κάνει έστω και ένας αλλά κάντε το όσο πιο πολύ μπορείτε. Δεν κοστίζει τίποτα και δεν θα κατηγορηθείτε για τίποτα.Απλά αναφέρετε γραπτώς τα παρακάτω στην Υπηρεσία σας και ζητήστε να κοινοποιηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών:...την 29/06/2010 και κατά τις ώρες (Ώρες υπηρεσίας) εκτελέσατε διατεταγμένη υπηρεσία

στην πλατεία Συντάγματος κλπΚατά τη διάρκεια αυτής συμμετείχατε, κατόπιν διαταγής του (επικεφαλής διμοιρίας) και με τη χρήση έντονων αστυνομικών μέτρων (ο συγκεκριμένος τύπος χημικών), στην καταστολή Ελλήνων πολιτών οι οποίοι συνερχόταν ειρηνικά και χωρίς όπλα επί της πλατείας Συντάγματος.Η πράξη αυτή πιθανόν έρχεται σε αντίθεση με: α) τις διατάξεις του Άρθρου 11 παρ. 1 του Συντάγματος το οποίο αναφέρει τα παρακάτω: “…Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα...” β) τις διατάξεις του Άρθρου 1, παρ. 2 (Όρκος Αστυνομικών) του Π.Δ. 538/5-10-1989 (Φ.Ε.Κ. Α - 224) σύμφωνα με τον οποίο: “…Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους…”Για τους λόγους αυτούς παρακαλέστε να εξετασθεί το ανωτέρω περιστατικό καθόσον α) αντιβαίνει τους κανόνες του Συντάγματος της Ελλάδος και β) θίγει την αστυνομική και θρησκευτική σας αξιοπρέπεια αφού εξαναγκαστήκατε, μέσω των διαταγών που λάβατε, να καταπατήσετε τον όρκο που έχετε δώσει.Σημειώστε ότι ο επικεφαλής της διμοιρίας ΔΕΝ έχει ουσιαστικά καμία ευθύνη αφού και αυτός με την σειρά του δέχθηκε διαταγές από πιο πάνω. Δεν χρειάζεται να αναφέρει ο ίδιος κάτι τώρα αλλά όταν καταθέσει στο δικαστήριο. Έχετε καταθέσει οι περισσότεροι πάμπολλες φορές σε δικαστήριο και αρκετές από αυτές για ασήμαντες περιπτώσεις. Καταθέστε ακόμα μία φορά για το καλό όλων μας στη σημαντικότερη στιγμή της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια.Εκεί θα αποκαλυφθούν όλα αφού θα κινηθεί ποινική διαδικασία κατά προσώπων και όχι κατά απρόσωπων υπηρεσιών.Είσαστε 100% καλυμμένοι αφού προσωπικά δεν δηλώνετε τίποτα. Απλά ζητάτε να εξεταστεί ένα περιστατικό.Έχετε τη δύναμη να το κάνετε αφού όλοι είσαστε “Δημόσια Αρχή” και η μαρτυρία σας έχει ισχυρή νομική ισχύ και…Πρέπει να το κάνετε αφού είσαστε όλοι Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΙΓΕΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ!!! ΘΕΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ....ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑ....ΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ....ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΣΤΕ.....ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ....ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

100 ΖΩΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑ,ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ.ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ?ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ...ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ,ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΥΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΩΛΟΖΩΑ ΣΑΝ ΜΑΓΚΕΣ.ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΤΡΑ,Η ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ...ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΣΕΟΙ,ΜΠΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ
ΥΓ:ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ
ΥΓ 2:ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΡΑΙΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ)
ΥΓ 3:ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ...ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ
ΥΓ 4:ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΥΓ 5:ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ

Ανώνυμος είπε...

"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΜΕ ΠΙΣΤΗ Κ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΕΚΤΕΛΩ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.Κ ΝΑ ΔΙΑΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΩΣ ΠΙΣΤΟΣ Κ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ"
ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΜΑΤΑΝΤΖΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΙΠΟΤΕ! Κ ΜΗΝ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΤΣ ΔΑΤΑΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ Κ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ Γ ΑΥΤΟ!( ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ 15000 ΜΟΡΙΑ!
ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ...ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΑΔΕΡΦΕ 6:49...
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ...
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

6.46

(ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.)
αυτο τα λεει ολα συμφωνω!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΟ

Ανώνυμος είπε...

επιδειξη δυναμης κανατε κωλοπαιδα , αμα ομως παρουν ολοι απο μια πετρα να σας δω μετα που θα κρυφτητε , αλητες.

Ανώνυμος είπε...

ποιοσ να φυγει ρε μαλακ....νο? μηπωσ σασ ανηκει κ το συνταγμα τωρα?σε εσασ κ τ αφεντικα σασ? αοπλεσ διαμαρτυρεσ σαν κ αυτη εδω οχ μονο επτρεπονται, αλλα ειδικα τωρα εμαστε υποχρεωμενοι να τισ κανουμε. το γιατι ανοιξε τα ματια σου να καταλαβεισ! κ σεισ ειστε υποχρεωμενοι να ειστε συμμαχοι μασ!νομικα! αλλα κ αν στο πετσι σασ νοιωθετε λιγο Ελληνεσ! 'η βολευτηκατε με φραγκα απο τα δεκεοχτω κ ξεχασατε τουσ βιοπαλεστεσ γονεισ σασ στην οικοδομη κ στα εργοστασια? τοσο αναισθητοι ειστε?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί όλοι οι μπάτσοι να είναι τέτοια μου.νοπανα δεν είναι δυνατόν
Έχω ένα φίλο που είναι ειδικός φρουρός είναι μια χαρά παιδι.
Αστυνομικοί που τιμάτε το εθνόσημο σας, κάνω έκλυση πριν είναι αργά
μην αφήνετε αυτούς τους ανεγκέφαλους να σας ξεφτιλίζουν να σας απαξιώνουν
και να δημιουργούν μίσος ανάμεσα μας κάντε κάτι αντιδράστε.ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

κύριε Ματατζή, συγκινητικό το άρθρο σου. Αυτό που κατάλαβα εγώ ήταν ότι δεν υπήρχε σχέδιο αλλά μπάχαλο και ad hoc συμπεριφορά από τον επικεφαλής σας. Αυτόν θα ήθελα να πιάσω και να του πω πως βρε συ θα πρέπει να προσέχεις τους άνδρες σου στα ΜΑΤ γιατί οι βλακείες που κάνουν και το ψυχολογικό σοκ που νιώθουν μετά είναι δικό σου φταίξιμο. Αλλά γιατί δεν μας λέτε ποτέ εσείς οι αστυνομικοί τους αξιωματικούς υπηρεσίας;;;; και γιατί δεν γράφει την παραίτησή του κανείς από αυτούς μονό και μόνο γιατί είναι θέμα ηθικής τάξης;;;; Κύριε Ματατζή, χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη στην κατάσταση που βρίσκεσαι. Ναι, δεν φταις, ο άλλος ο ΜΕΓΑΛΟΣ φταίει...σε ευχαριστώ που έγραψες τον πόνο σου. Σε καταλαβαίνω και συμπάσχω μαζί σου. όσο για τις βρισιές που ακούγονται στις συγκεντρώσεις, αν είχατε καλή εκπαίδευση όλοι εσείς στην Ελληνική Αστυνομία, δεν θα έπρεπε να τις παίρνετε προσωπικά και να φουντώνετε...δεν είναι θέμα μόρφωσης, αλλά εκπαίδευσης να κρατάτε την ψυχραιμία σας ακόμη περισσότερο ακόμη και όταν σας βρίζουν τη μάνα και τον πατέρα.

με αγάπη από το Βέλγιο

Ανώνυμος είπε...

Σε γαμώ κι εσενα και το Βέλγιο μαλάκα. Τι είσαι συ ρε; και συμπασχεις με το ματατζή;
ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ
ΤΑ ΜΑΤ ΚΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ
ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΡΝΕΤΕ
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

e-ego είπε...

Μπράβο στο indymedia.
Το εδώ παράρτημα σκίζει.
Εσύ 8:21 μη βλέπεις πολύ Τριανταφυλλόπουλο, του κλέβεις τα συνθήματα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τη είσαι ρε μου.νοσκυλο. ο γαμιας της γειτονιάς.
Που μονό όταν είστε πανό από δέκα άτομα έχετε ένα ζευγάρι αρχειδια
και σπάτε τα μαγαζιά και τα αμάξια του κόσμου που έχουν φτύσε αίμα για να τα κάνουν. Τόσο μάγκας είσαι.

Ανώνυμος είπε...

είμαι ψυχολόγος στο Βέλγιο και καταλαβαίνω σε τι χάλια κατάσταση βρίσκεται ο Ματατζής και φοβάμαι μην πάει και τη σβουρίξει.

έχει σύγχηση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, νιώθει ενοχές και αδιέξοδα...και είναι γενικώς μπερδεμένος στο γράψιμο.

δεν νομίζεις κύριε 8.21 ότι θέλει και αυτός λίγη αγάπη και στήριξη στο δράμα του;

επειδή έχω δουλέψει με ανθρώπους σε φυλακές, ίσως καταλαβαίνω περισσότερο την ψυχολογία τους και πως λίγη κατανόηση κάνει θαύματα

Ανώνυμος είπε...

Eχετε αναρωτηθεί όλοι ότι τα έχετε βάλει με το σαμάρι και όχι με τον γάιδαρο;
Ολοι (κυβερνητικοί,πολίτες,μυστικές υπηρεσίες -οι γνωστοί μπαχαλάκηδες- ) βάζουν την αστυνομία μπροστά για να μειώνεται η ένταση του ρόλου τους.
Δεν έχετε καταλάβει τον θύτη στο έγκλημα, μια κατάσταση που μας έχει κάνει ΟΛΟΥΣ θύματα,αστυνομικούς και πολίτες;
Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός τους.
Κινούν τα νήματα στις μαριονέτες (εμείς είμαστε οι μαριονέτες) ενώ γελούν ασταμάτητα βλέποντας τις ηλίθιες αντιδράσεις μας.
Σταματήστε να τα βάζετε με ένα παιδί που έχει το θάρρος να βλέπει τα πράγματα όπως είναι και σας το φωνάζει, ότι δηλαδή ξένες υπόγειες δυνάμεις μαζί με εγχώριες προδοτικές (μπαχαλάκηδες) δημιούργησαν τις καταστροφές που έγιναν και που γίνονται πάντα κάπως έτσι.
Και τι έγινε άμα παραιτηθεί κουφιοκέφαλοι;
Θα έρθουν (είναι έτοιμοι να προσλάβουν ισλαμιστές) αλλοδαποί που θα δολοφονούν κιόλας με τις ευλογίες του οβριού τζεφρυ.
Ο στόχος είναι οι προδότες που δίνουν διαταγές.
Εκεί στοχεύστε όλοι αστυνομικοί και πολίτες πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας.

e-ego είπε...

2 Ιουλίου 2011 8:50 μ.μ.
Σε ποιον αναφέρεσαι;
Στον Ματατζή;
Στον αναρχικό;
Σε σχολιαστή;
Γράψτο σε παρακαλώ Ελληνικά με ορθογραφία και σωστό τονισμό να καταλάβουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τη είσαι ρε μουνόσκυλο;8.21 ο γαμιάς της γειτονιάς.
Που μόνο όταν είστε πανό από δέκα άτομα έχετε ένα ζευγάρι αρχίδια
και σπάτε τα μαγαζιά και τα αμάξια του κόσμου που έχουν φτύσει αίμα για να τα κάνουν. Τόσο μάγκας είσαι. Αν εσύ ήσουν μπάτσος θα έδερνες και τη μάνα σου.

e-ego είπε...

Α! πολύ ωραία 9:26!
Κατανοητότατος.
Κι εγώ μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!ΟΧΙΜΟΝΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!!ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΑΘΩΟΥ ΣΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ,ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΠΟΡΝΕΣ,ΚΑΤΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ,ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!ΝΑ ΚΑΤΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΩΣ ΕΧΕΙ!!ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ότι και να λέει ο Ματατζής, είναι παραβάτης των όρκων του, και πάνω από όλα της παραγράφου 4 του Άρθρου 120 του Συντάγματος, και για αυτό, θα τιμωρηθεί μαζί με τους συναδέλφους του με την αποκατάσταση της δημοκρατείας (οπότε αρχίζει και η παραγραφή) ως προδότης σε καιρό πολέμου, με βάση την παράγραφο 3 του ίδιου άρθρου. Τα υπόλοιπα είναι λογάκια, τα οποία δεν μετράνε νομικά. Οι πολίτες τι να πουν δηλαδή? Αστα τα σάπια.....

Ανώνυμος είπε...

Για πες μου, εισαι δολοφονος;
Σε σενα μιλαω βλακα μπατσε που για το μεροκαματο γινεσαι γουρουνι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Σε σενα που αφηνεις συναδελφους σου εγκληματιες του ποινικου δικαιου κ παρακρατικους να σε κουμανταρουν κ να σε κλωτσανε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Βλακα μπατσε που κλαιγεσαι στην αγκαλια της γυναικας σου το βραδυ γιατι κατα βαθος ξερεις πως αυτη εχει πιο μεγαλα αρχιδια απο σενα. Βλακα μπατσε που θελεις να σε λενε "αστυνομικο" αλλα σε φτυνει ο καθε γειτονας. Βλακα μπατσε που το παιζεις δημοσιος υπαλληλος ενω ξερεις οτι εισαι η "σφουγγαριστρα" και ο σακος του μποξ των πολιτικων που σου γαμανε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την υποληψη. Εχεις υποληψη ακομη βλακα μπατσε που κρυβεσαι πισω απο τις "διαταγες"; Ταχα εισαι μορφωμενος και απο σχολη βγαλμενος, βλακα μπατσε αλλα στηνεις τον κωλο σου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στον "παλιο" ασφαλιτη. Του κλοτσου και του "μπατσου" σε εχει ο καθε τοπικος χαφιες και ο καθε λογης πρακτορισκος. Πότε θα καταλαβεις οτι η κοινωνια σε ξεπερναει και σε ξερναει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ βλακα μπατσε που αισθανεσαι ασφαλεια με το γκλομπ στο χερι; Απο μεγαλοψυχια και μονο η κοινωνια δε σου τσακιζει τα κοκκαλα. Αλλωστε δεν εισαι εσυ το προβλημα της... Σκουπιδι καθε λαικης αντιληψης και θελεις να παριστανεις τον πατριωτη. Αλλιως ξεκινησες και αλλου θα φτασεις βλακα μπατσε που απο το σχολειο ακομη ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ παλευες να αποδειξεις οτι δεν εισαι ουφο.
Αλλα εγω σε ξερω. Σε εχω δει και στα καλυτερα και στα χειροτερα σου. Ξερω οτι δολοφονος δε γινεσαι παντα.Ξερω οτι μπορεις και να μην εισαι γουρουνι οταν προσπαθεις πολυ. Αλλα δε θα παψεις ποτε να εισαι ΒΛΑΚΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ;
ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΛΑΟ. Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟΥΣ! ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!
ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ....
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ρε βλακα ματατζη αν δε μπορεις να καταλαβεις τι γινοταν μεσα στη βουλη την ωρα που εσυ και οι υπολοιποι συναδελφοι σου χτυπουσατε γυναικες, παιδια και ηλικιωμενους θα σου πω εγω.. οι προδοτες τα αφεντικα σου ξεπουλουσαν την πατριδα μας με την βοηθεια σου... αν εισαι μαζι μας οπως λες τοτε στην επωμενη ειρινικη διαδιλωση που θα κανουμε βγαλε το κρανος, πετα την ασπιδα και ελα μαζι μας.. τοτε θα σε παραδεχτω...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΥΠΕΡ ΤΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΑΣ ΦΑΚΕΛΟΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ποιος φακελωνει ποιον?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ.
ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑς ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΜΠΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

μην ασχολειστε αλλο μαζι του, ο στρατος ειναι με τον κοσμο...στην επομενη μαλακια τελειωσανε

Unknown είπε...

telika re matatzi eisai poli vlakas...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ματατζη, κάθε φορά πού ξεκινάς γιά τήν δουλειά από δω και εμπρός να φιλάς τα παιδιά σου και την γυναίκα σου..
Είναι δική σου επιλογή αυτή η κατάληξη.
Ίσως να προλαβαίνεις να κοιταχτείς στόν καθρέφτη γιά να αντιμετωπίσεις τον κακό εαυτό σου..
Δέν είμαι βέβαια και πολύ σίγουρος...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΜΑΤατζη.....αν εγώ στην δουλειά μου χάσω την ψυχραιμία μου, το πιο πιθανό είναι να χάσω και την δουλειά μου. Εσύ πως δικαιούσαι να χάνεις την ψυχραιμία σου? και γιατί δεν την χάνεις απέναντι στους αστεράτους που κατηγορείς, αλλά πάντα προς τους πολίτες???? Έχεις δείρει συνταξιούχους, έχεις δείρει ανήλικα παιδιά, έχεις δείρει αιμόφυρτους ανθρώπους ενώ τους έχεις βάλει ήδη χειροπέδες.Ενάντια στην οικογένειά σου ήρθες μόνος σου.Κανένας αστεράτος δεν μπορεί να σου επιβάλει να σέρνεις στον δρόμο, τον συλληφθέντα από τα μαλλιά. Μόνο το αρρωστημένο μυαλό σου, μπορεί να το επιβάλλει αυτό....Και όσο για τους παρακρατικούς, προφανώς, όταν βρίσκονται ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου, εσύ κοιτάς ποιο κεφάλι θα σπάσεις απέναντι. Γι αυτό δεν μπορείς να τους δεις... Την βία δεν την γούσταρα ποτέ και ούτε τώρα θα μπορέσεις να με κάνεις εσύ να την γουστάρω. Γιατί απλά το δικό μυαλό δεν είναι άρρωστο....Δεν σε έκαναν οι αστεράτοι να ντρέπεσαι για την δουλειά που κάνεις. Οι πράξεις σου σε κάνουν. Λες θα πεινάσεις αν ρίξεις την ασπίδα....όλοι αυτοί που έδειρες κατά καιρούς σε πορείες, δεν πεινούν? γιατί φωνάζουν? Είσαι λοιπόν ένα βολεμένο καθαρματάκι, που προφανώς από τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, αποφάσισε να βγάλει το άχτι του κάνοντας αυτή την δουλειά. Απλά ανταποδίδεις την κάθε φάπα που έτρωγες στο σχολείο, στις πλατείες, ξέρεις εσύ μην συνεχίσω.... Είσαστε όλοι ίδιοι, Δες μια φωτογραφία της διμοιρίας σου σε παράταξη....Δεν είστε όλοι ίδιοι?????Θα μπορούσα να σου πω πολλά αλλά δεν ξέρω αν είσαι ικανός να καταλάβεις....Οπότε το μόνο που θα σου πω θα είναι αυτό.....Να συνεχίσεις να κάνεις αυτά που κάνεις και όταν τελειώνει η υπηρεσία σου, να βγάζεις την στολή, για να πας σπίτι, να ντρέπεσαι να πεις σε μια παρέα τι δουλειά κάνεις, όταν το λες, να το λες χαμηλόφωνα, να μην σε ακούσουν παραέξω....και αυτά τα ξέρεις φαντάζομαι....Και τέλος, πόσο τυχερή πόλη η Θεσσαλονίκη....Θα μαζευτείτε εκεί όλα τα βλαστάρια ε????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΛΙΑ:

"Αν θέλετε να μάθετε ποιοί είναι η 17 Νοέβρη ρωτήστε την Αμερικανική πρεσβεία ή την πρεσβεία του Ισραήλ"

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΤΩΡΑ:

"Αν θέλετε να μάθετε ποιοί είναι οι φονιάδες της Πελοποννήσου, του 2008 και της Marfin ρωτήστε την προδοτική ΕΥΠ".

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ...

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ, ΤΩΝ INDYMEDIA ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ.

Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες. Για τον υπερεμετρο ζηλο με τον οποίο ορισμένοι συναδελφοι σου χτυπούν όποιον πέσει στα χέρια τους τι έχεις να πεις; Ακόμα και όταν αυτός έχει πέσει αναίσθητος; 9 πάνω σε 1;;
Για τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης και τα δακρυγόνα στις καφετέριες στο μοναστηράκι; Το σπασμένο μανάβικο στη Νίκης; Τα δακρυγόνα στις σκηνές του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ;;;;; Για τα δακρυγόνα στο μετρό;;; Για τους τύπους με τα καλυμμένα πρόσωπα και τους λοστούς που ΔΕΝ βαράτε ακόμα και όταν στέκονται δίπλα σας εν μέσω επεισοδίων;;
Δεν νομίζεις ότι, διαταγές ξεδιαταγές, δίνετε την εικόνα ότι γουστάρετε που βαράτε τον κόσμο; Δεν είναι μαλακία να βαράτε αυτούς τους οποίους στην ουσία πληρώνεστε για να προστατεύετε;
Στην υπηρεσία του πολίτη είσαστε φίλε, όχι του πολιτικού!!
Αλλά μάλλον αυτό δεν σας το λένε, ε;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι απόστρατος αξιωματικός του στρατού. Συμμετέχοντας για πρωτη φορά στη ζωή μου στις διαδηλώσεις της 15-28 και 29 του Ιουνίου, διαπίστωσα απολύτως τεχνοκρατικά, ότι μπαχαλάκηδες είναι τα ΜΑΤ και η αστυνομία γενικότερα. Εσείς ''κύριοι'' των ΜΑΤ δεχόσασταν πέτρεα και μάρμαρα αλλά φορούσατε κράνος και κρατάγατε ασπίδα, ενώ εσείς πετούσατε πέτρες και μάρμαρα εναντίον κόσμου που δεν είχε κρα΄νη και ασπίδες. Η εντολή που είχατε ήταν ξεκάθαρη να φύγει με κάθε τρόπο ο κόσμος από την πλατεία ιδίως όταν ήταν η ψηφοφορία. Η αστυνομία προκαλούσε διαρκώς, όπως στην Ερμού όταν πέρναγε μέσα από τους διαδηλωτές.Όσο για την επίθεση στα σουβλατζίδικα το μήνυμα ήταν ένα, την επόμενη φορά που θα έχει διαδήλωση στο κέντρο να μην κατέβετε στο κέντρο ούτε για σουβλάκι στον Μπαιρακτάρη. Ντροπή στη φυσική ηγεσία της αστυνομίας που ακολούθησε κατά γράμμα και με υπερβάλλοντα ζήλο τις αντισυνταγματικές και έκνομες εντολές της πολιτικής ηγεσίας!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τα πράγματα γενικά τα μπερδεύουμε και τα έχουμε διαστρευλώσει.Να σου ξεκαθαρίσω λοιπόν.Πάντα , λόγω νοοτροπίας , ήσουν , είσαι και θα είσαι εχθρός του λαού.ΑΡΑ εχθρός του έθνους (ξέρω σε έχουν κάνει να πιστεύεις οτι έθνος είναι κάτι άλλο).Τώρα όμως είσαι και ΠΡΟΔΟΤΗΣ του έθνους!!!!

Unknown είπε...

re traxana skatomatatzi aliti ok tha pw pws ftaiei o kosmos sto sintagma kai tha sinfonisw mazi sou fteme oloi kai hmaste alites... gia pes mou omos kai esu re tsoutseki tou kerata kaseftila ths giagiades kai ta gerontia giati ta xtipousate prin apo duo kai tesera xronia sths anristixes pories pou kanan gia ta farmaka pou ekanan? gamospite kompleksike...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΟΙΝΗ...