Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΕΜΠΡΟΣ, ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ …… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ


του ΚΡΙΤΩΝΑ

Ο άνθρωπος που θέλει τώρα να γυρίσει στο σπιτάκι του, δείχνει φόβο, δείχνει την αδυναμία του και την αποδοχή από μέρους του αυτών των ………. “ προσωρινών” αποτελεσμάτων. Είναι σαν το δαρμένο σκυλί που βάζει την ουρά στα σκέλια και ……δρόμο για την φωλίτσα του.


Μία μάχη χάθηκε, σε ένα παιχνίδι, όπου όλη η τράπουλα ήταν σημαδεμένη.
Πόσο πιάνει η Χούντα του Πασοκ σήμερα, πιάνει ένα; 15% …….. ζήτημα. Όμως η σημαδεμένη τράπουλα, που είναι όλα τα κόμματα της βουλής, κάνουνε πως δεν καταλαβαίνουνε……. και άρα έμμεσα το στηρίζουνε

Το κάθε κόμμα, παίζει τον ρόλο του και κρύβει τα χαρτιά του

Η ΝΔ κρύβεται διότι ακόμα την στηρίζει ένα σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων και επειδή αύριο μπορεί να γίνει κυβέρνηση, “ αυτοί” που την πατρονάρουν, δεν θέλουν να κάψουν αυτό το ατού …

Το αντιδημοκρατικό ΚΚΕ που δεν πιστεύει στην δημοκρατία και που με αυτή του την στάση δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κυβέρνηση, αποτελεί το στήριγμα στο 2πολο που εναλάσσεται στην διακυβέρνηση της χώρας. Το ΚΚΕ σε αυτό τον θίασο είναι βασικός πιλώνας στήριξης της κοινοβουλευτικής αυτής ολιγαρχίας, διότι παίζοντας αυτό τον “ αντιδημοκρατικό” ρόλο δίνει την τροφή-στήριγμα, ώστε να διαιωνίζεται η κακοστημένη αυτή θεατρική παράσταση, έχοντας απέναντί του, τους “ υπέρμαχους” της δημοκρατίας ….. το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ……………..

Για τους λοιπούς, έχομε το “ αριστερό” ΣΥΡΙΖΑ και το “ ακροδεξιό” ΛΑΟΣ, να παίζουνε ρόλους παραπλήσιους με το ΚΚΕ.

Ολον αυτό τον θίασο τον στηρίζει, η διάτρητη δικαιοσύνη, η “ τυφλή” δικαιοσύνη που όμως δεν είναι καθόλου τυφλή, αλλά είναι “ ανοιχτομάτισσα” ………….. αλλά προς ίδιον όφελος
Αυτός είναι ο κακοστημένος θίασος της Μεταπολίτευσης.

Μιά μάχη χάθηκε, σε ένα κακοστημένο μάλιστα αγώνα, σε μιά σημαδεμένη τράπουλα.
Ο “ κύριος” Παπουτσής εξέθεσε για άλλη μια φορά στα μάτια του κόσμου, τα παιδιά των 700 Ευρώ …….. τα ΜΑΤ
Τρέμουνε τον κόσμο, γιαυτό και ο “ κύριος” Παπουτσής έβαλε στο στόμα και έδειξε με το δάκτυλο τους αγανακτισμένους …. ως υπαίτιους.
Τραγικός, τι να σεβασθείς πιά από τους αναξιόπιστους Παπουτσήδες, τώρα πια και η κυρά Κατίνα της γειτονάς ΄ξέρει για τους μπαχαλάκηδες και μπορεί να μιλήσει για το “ παιχνίδι” που κάνουνε η μπαχαλάκηδες με τα ΜΑΤ ……….. κάποτε, τετοιου είδους σενάρια φαντάζανε σαν ακραία σεναριολογία και ήτανε ……….. επτασφράγιστα μυστικά, τώρα όμως? ….

Το ότι η χούντα αυτή “ παίζει” τα ατού της τόσο απροκάλυπτα τώρα πιά, αυτό μπορούμε να το εκλάβουμε ή σαν στοιχείο δύναμης ή σαν στοιχείο αδυναμίας.
Το πιθανολογούμενο 15% και η “ αγάπη” του κόσμου για το Πασοκ, μόνο στοιχείο δύναμης δεν είναι.
Επομένως αυτή η δικτατορική κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να παίξει τα τελευταία της χαρτιά από ΑΔΥΝΑΜΙΑ και όχι από την πλευρά της δύναμης της επιλογής.

Ο κάθε ένας άνθρωπος που προστίθεται στον κόσμο της πλατείας είναι άλλο ένα χαστούκι για την παραπαίουσα αυτή κυβέρνηση.
Ο κόσμος που πάει στην πλατεία δείχνει θέληση, υψηλό πατριωτικό φρόνημα και πίστη για την τελική νίκη.
Και αν χαθούν κάποιες μάχες ακόμα, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που μετράει είναι μόνο η τελειωτική νίκη, που θα τους τελειώσει και θα φέρει το τέλος της μεταπολίτευσης.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ
ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ" ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ...ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ...ΚΑΛΗ ΔΙΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι στις πλατείες τον Αγώνα, όσο για τους διεθνιστές και τους μπαχαλάκιδες όσοι περισσότεροι είμαστε εμείς , οι απλοί έλληνες πολίτες, που αγαπάμε την Πατρίδα μας, τόσο αυτοί θα ξεμπροστιάζονται και θα απομονώνονται !THEO

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Σταύρου Βιτάλη, Υποστράτηγου Καταδρομών Κ.Α.Ε.Α.
Εκπροσώπου Πατριωτικού Μετώπου
Αθήνα
ΠΡΟΣ
Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ
Καισαριανή
Υποστράτηγε Σπύρο Παπασπύρου.
Δυο μέρες πριν την μαζική επίθεση των δυνάμεών σου σε Έλληνες πολίτες στο Σύνταγμα, σε επισκέφθηκα με αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου στο γραφείο σου, στην έδρα των ΜΑΤ, στην Καισαριανή.
Ενώπιον των αξιωματικών σου, κάναμε μια αντρίκια κουβέντα, για τις εξελίξεις στο Σύνταγμα και για τον ρόλο των προβοκατόρων.
Σου ζήτησα να μου εξηγήσεις «γιατί οι δυνάμεις σου, δεν κρατούν τους προβοκάτορες μακριά από τον διαμαρτυρόμενο ειρηνικά λαό» και μου είπες πως «δεν είναι όλα στο χέρι το δικό σου» αλλά πως «έχεις ήδη με τους αξιωματικούς σου έναν σχεδιασμό, προστασίας των Ελλήνων πολιτών του Συντάγματος».
Μιλήσαμε σαν άνδρες, για την Πατρίδα μας, για τις οικογένειές μας, για την ιστορία μας. Σου μίλησα για το ξεπούλημα που βίωσα από τα θλιβερά πολιτικά ανδρείκελα, τα οποία με έστειλαν εκεί που με έστειλαν το 1993, «δόξη και τιμή» και με πούλησαν όταν χάθηκε εκείνος ο αγώνας για την Ελευθερία και Αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου, φιλικού στους Έλληνες Λαού. Σε παρακάλεσα να ρίξεις μια ματιά στην ιστορία τούτου δω του τόπου και να αντιληφθείς πως, όταν ολοκληρώσεις την «δουλειά» για τα πολιτικά σκουπίδια που μας κυβερνούν, θα σε πετάξουν όπως έγινε και με πολλούς άλλους αξιωματικούς στο παρελθόν, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Δώσαμε τα χέρια και αγκαλιαστήκαμε, όπως πρέπει σε αδέλφια, Έλληνες πολίτες.
Σε δυο μόλις μέρες, διέταξες μαζική επίθεση στον Λαό του Συντάγματος. Με την κλασική επιχειρησιακή τεχνική του «σπιράλ», οι δυνάμεις σου, έφεραν τους προβοκάτορες από την περιφέρεια των συγκρούσεων, μέσα στην καρδιά της διαδήλωσης απέναντι από τη Βουλή, όπου και διέταξες μαζικό χτύπημα εναντίον δικαίων και αδίκων. Με πρώτο θύμα τον υπογράφοντα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με χημικά αλλά και με χρήση απρόκλητης βίας, μέσα στο εκλογικό κέντρο όπου γίνονταν το δημοψήφισμα της Συμμαχίας για την Ελλάδα και μάλιστα καθήμενος.
Υποστράτηγε Σπύρο Παπασπύρου.
Με την κίνησή σου αυτή, πέρα από την περιφρόνηση σου, στην αντρίκια συμφωνία δύο ανδρών που φορούν το Εθνόσημο, διέπραξες ένα τεράστιο ιστορικό λάθος: Μετέτρεψες τους ταγούς του Νόμου, την Ελληνική Αστυνομία, σε παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου. Έχυσες ελληνικό αίμα, αθώων πολιτών. Διέλυσες με μια σου διαταγή, την συμπαράσταση που ένοιωθε από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού η ΕΛ.ΑΣ. και οι άνδρες της, στα φονικά χτυπήματα των τρομοκρατών και των εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου. Έκοψες το νήμα σύνδεσης του Έλληνα πολίτη με την Αστυνομία, ως προστάτη της τάξης και της ασφάλειάς του. Παραβίασες τον όρκο σου στο Σύνταγμα και τους Νόμους και έθεσες τον εαυτό σου και τις δυνάμεις στου, στην υπηρεσία θλιβερών υποκειμένων, τα οποία ενεχυρίασαν την Λαϊκή Εντολή, σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών συνόρων. Κονιορτοποίησες την υστεροφημία σου, μετά από 27 χρόνια υπηρεσίας στην ΕΛ.ΑΣ. και στα ΜΑΤ.

Ανώνυμος είπε...

2.25 Καταλαβαινεις τι λεει ο 2.41????Οσο πιο πολλοι εμεις τοσο λιγοτεροι αυτοι τι διαλο δε καταλαβαινετε πια?Αφηστε τις φτηνες δικαιολογιες και πειτε οτι ειστε παρταλια και κοτες,αυτο ειναι πιο σεβαστο.Δεν μιλαω για περιπτωση που καποιος δουλευει ή εχει καποιο προβλημα.Μιλαω γι αυτους που εχουν τη δυνατοτητα αλλα βαριουνται ή δε τους νοιαζει.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ...
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...
ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΔΩ...
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΑΝΤΟΥ._

Ανώνυμος είπε...

Ο κάθε ένας άνθρωπος που προστίθεται στον κόσμο της πλατείας είναι EΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ. Και εγώ σπάζωμαι και νοιώθω αηδία. Αλλά κάποιοι ήταν εκεί προχθές και έκαναν την μανούβρα για να κατέβει το κωλοπανώ τους !!!
Στο μόνο που φωνάζω ΟΧΙ είναι όταν γίνονται επεισόδια. Αφήστε τους να τσακώνονται με τους ΜΑΤ μόνοι τους. Μην πετάτε πέτρες μην κάνετε βανδαλισμούς ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
Γιατί η πουτάνα η αριστερά αυτό θέλει να κάνει. Με σκοπό τον αποπροσανατολισμό απο τα εθνικά και την στροφή στον καθαρά δικό της φάκελο. Οταν ρε πατριώτη πάς και χώνεσαι μέσα στους πετροβόλους..... Κάποια πέτρα θα σε βρεί.
Αλλά θλιβερός απολογισμός είναι πως δεν υπάρχουν πατριώτες, είναι πολύ λίγοι. κόματα εξοκυνοβουλευτικά και ομάδες άπλυτων. Έχουν παρουσία Ενώ απουσιάζει ο λαικός οδοστρωτήρας.

Υ.Γ.
Υποστράτηγε τα σέβη μου. Διαβάζοντας το γράμμα σου κατάπια τη γλώσσα μου. Όσον αφορά τα γεγονότα, δεν ξέρω τι να πώ.

Ανώνυμος είπε...

ta opla einai i kaliteri lisi.giati opos lei kai ena rito opou den pipti logos pipti ravdos.arketa.as min xehname i istoria to epiveveoni.mono me opla ginonte allages.