Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Φίλε ματαζή; (αναγνώστης)


1. Η αμορφωσιά δεν έχει να κάνει με τη βαθμολογία αλλά με την παιδεία που οι μπάτσοι (ΜΑΤ) δεν έχουν.

2. Είναι ΑΛΛΟ τα δακρυγόνα και ΑΛΛΟ τα ασφυξιογόνα. Ρίξατε και τα ΔΥΟ. Υπάρχουν μαρτυρίες από χιλιάδες ανθρώπους. Ναι ξέρουμε πολύ καλά τί ειναι τί, γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά.

3. Εκτός από τους περιβόητους κουκουλοφόρους συγκρουστήκατε και με μη κουκουλοφόρους άνδρες, γυναίκες, γέρους, νέους, εργαζομένους, ανέργους σώμα με σώμα και φυσικά και σας ασκήθηκε βία γιατί είσαι ο στρατός καταστολής του GAP o υπηρέτης που με ζήλο προσκυνάει τον προδότη αφεντικό του και δέρνει μέχρι και συνταξιούχους. Φυσικά ...
και δέχτηκες την λαϊκή οργή και έχεις να δεχθείς πολύ περισσότερη ακόμη.

4.Το να δέρνεις γέρους και γυναίκες και άοπλους μη κουκουλοφόρους ανθρώπους είναι απλά λάθη πάνω στην ένταση της στιγμής ε ;

5. Όχι "φιλαράκο" δεν θα φύγουμε από την πλατεία. Πολύ απλοϊκά τά χεις στο μυαλό σου τα πράγματα. Ναι καλά κάνεις και είσαι μπερδεμένος, όλοι αυτοί οι χιλιάδες που συγκρούστηκαν εναντίον σου δεν μπορεί να ήταν όλοι προβοκάτορες κουκουλοφόροι πως να το κάνουμε, απλά αγωνίζονται για τα ιδανικά τους.


6. Έχουμε πολλούς γνωστούς πολύ πιο ικανούς από εσένα που παίρνουν λιγότερα από εσένα ή είναι άνεργοι. Βάζουν την αξιοπρέπειά τους πάνω από κάθε τί. Εσύ για 150 - 200 ευρώ είτε ξεπουλιέσαι και προδίδεις τα ιδανικά σου οπότε εισαι προδότης, είτε απλά είσαι ένα τομάρι που του αρέσει να χτυπά και να δέρνει τον ελληνικό λαό.


7. Δεν έχεις καμιά δικαιολογία. Είσαι απλά ένα ασυνείδητο στρατιωτάκι που του πετάν μερικά ευρώ για να κάνει τον υπηρέτη τους. Δεν σου λέω να φύγεις από τα ΜΑΤ γιατί και συ να φύγεις θα ρθει κάποιο άλλο στρατιωτάκι. Πάντα σε κάθε κοινωνία θα υπάρχουν τα δίποδα ζώα χωρίς συνείδηση να κάνουν την βρώμικη δουλειά της εξουσίας σε βάρος του λαού.
αναγνώστης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 1827, όταν ο Ιμπραήμ έδινε στους ¨Έλληνες¨ να υπογράψουν το ράι μπουγιουρντί (προσκυνοχάρτι)κάποιοι σαν τον Νενέκο υπογράφανανε κι ας είχανε την ευκαιρία να σκοτώσουν τον Ιμπραήμ (όλοι όσοι ξέρουν ιστορία ξέρουν ακριβώς τι είχε γίνει).Τότε έλεγε ο Κολοκοτρώνης “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”«Καθόμουν και έκλαιγα για την Ελλάδα. Παναγιά μου βοήθα κι αυτή τη φορά τους Έλληνες».Εμείς δεν σας ζητάμε ούτε Κολοκοτρώνηδες να γίνετε ούτε να σκοτώσετε τον Ιμπραήμ,το μόνο που θέλουμε αν έχετε λίγο απ το ελληνικό φιλότιμο και τρέχει ελληνικό αίμα στις φλέβες σας να δηλώσετε ΤΩΡΑ παραίτηση απ τα ΥΑΤ (θα πάτε σε άλλη υπηρεσία και θα μπορείτε να ζήσετε) και μέχρι να αλλάξετε υπηρεσία να πέρνετε αναρρωτικές σε όλες τις μεγάλες συγκεντρώσεις. Το μόνο κόστος σας θα 'ναι το επίδομα που θα χάσετε. Αν τώρα αξίζει η αξιοπρέπεια σας λιγότερο από 100-200 ευρώ που είναι το επίδομα, μην κάνετε τίποτα απ τα παραπάνω και να συνεχίσετε να έχετε συμμετοχή στην ιστορία ως Νενέκοι.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΑΤΑΤΖΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!! ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!! ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εργαζόμενε στα ΜΑΤ , γιατί φίλος μου δεν είσαι και δε θα γίνεις ποτέ, μια και τους φίλους τους διαλέγουμε , θέλω να σου πω ότι θεωρώ ύψιστη ντροπή ακόμα και να πατάς στο χώρο της ιερής πλατείας Συντάγματος. " Άνθρωποι " σαν εσένα χωρίς παιδεία , χωρίς γνώση της γλώσσας που μιλάς , της πλουσιότερης στον κόσμο, χωρίς σεβασμό στην Ιστορία της , αμαυρώνουν τους Ελληνικούς χώρους όπου ακουμπούν.
Εργαζόμενε στα ΜΑΤ η πλατεία Συντάγματος , ειδικά αυτή , ανήκει στους πατριώτες, δηλαδή σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες , ΕΚΤΟΣ από εσένα. Είσαι ντροπή για όλους μας .
Είμαι δασκάλα κι έχω μορφώσει και διαπαιδαγωγήσει εκατοντάδες Ελληνόπουλα και αλλοδαπά παιδιά στα Ελληνικά σχολεία στα 28 χρόνια που εργάζομαι υπηρετώντας την παιδεία. Δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ ούτε μια μέρα άδεια . Δεν έχω φύγει ΠΟΤΕ στις 14.00μμ που λήγει το ωράριό μου και ειλικρινά ΠΟΤΕ δεν το βαρυγκόμησα. Πάντα πίστευα πως η παιδεία κι όχι απαραίτητα η μόρφωση είναι δικαίωμα όλων των ανθρώπων. ΠΟΤΕ δεν είχα ακραίες αντιλήψεις και ΠΟΤΕ δε διαχώριζα τους ανθρώπους.
Δυστυχώς ,για σένα ,ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αισθανθώ συναισθήματα πρωτόγνωρα και αντικρουώμενα , σαν το μίσος και τη λύπη ταυτόχρονα. Μίσος για σένα και λύπη για τη μάνα σου. Είμαι σίγουρη ότι δε θα είναι καθόλου περήφανη για σένα. Εγώ θα κατέβαζα το κεφάλι αν το παιδί μου έκανε τέτοιου είδους βαναυσότητες σε συνανθρώπους του.
Ποτέ δε θα ήθελα να δω κάποιο μαθητή μου στη θέση σου.Θα ένιωθα σα να πετάχτηκε στον καιάδα κάθε κόπος μου , κάθε χαρά για μια κατάκτηση του μαθητή μου , κάθε ικανοποίηση για τις επιβραβεύσεις του.
ΣΚΕΨΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ! Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΔΕΙΑΣΕ! ΟΙ "ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ" ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΣΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

Για κάθε Ματατζή που χτύπησε ΈΛΛΗΝΑ πολίτη που διαμαρτύρονταν και για το δικό του μέλλον εύχομαι καρκίνο και θάνατο στον ίδιο και τα παιδιά του.Από το πρωι βλέπω τα διάφορα βίντεο που έχουν αναρτηθεί από το ξύλο που έριξαν σε ΑΟΠΛΟΥΣ και ΑΘΩΟΥΣ, ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ και ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!Θα τα βρείτε όλα μπροστά σας.