Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ :Θυμήθηκε το πραξικόπημα ο γιος του Χριστόφια


 «ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 1974! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΝΘΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ 11ης ΙΟΥΛΗ! ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ....
ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!». ΦΩΤΟ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ 

(ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΒΡΕ ; ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ; )
Αυτό το μήνυμα ανάρτησε στον «τοίχο» του στο Facebook, 
αμέσως μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια έξω από το Προεδρικό,  o υιός του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρίστος Χριστόφιας. Την στιγμή που θρηνούμε 12 θύματα από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Κύπρο, στην ΕΔΟΝ θυμήθηκαν τον φασισμό και το πραξικόπημα!
Στο μεταξύ, η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook «βομβαρδίζεται» από  καταιγισμό ηλεκτρονικών σελίδων και σχολίων από Κύπριους, οι οποίοι ζητούν την αυστηρή καταδίκη των υπευθύνων για το θλιβερό συμβάν και την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τονίζεται εξάλλου πως μέσω του facebook προγραμματίζονται και άλλες "μη-κομματικοποιημένες εκδηλώσεις"
Sigmalive


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/07/blog-post_1257.html#ixzz1RzneLYUd

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστόφιας ειναι διορισμένος απο τους παγκοσμιοποιητες. Αυτοι θα αποφασίσουν και γιά τυχον παραιτησή του. Ο ίδιος δεν αναπνεει χωρίς την αδειά τους.
Ενας ηταν ο πατριωτης και αυτον τον φάγανε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.Μόνο αυτος ειπε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν.

Ανώνυμος είπε...

εχω παει στην κυπρο,εχω μιλησει με αρκετους ,θα προτιμουσα ομως να δω κυπριους να σχολιαζουν γιατι οσο να ναι το πονανε το νησι 2 φορες, να γραψουν τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι και οχι οπως θελουμε να τα βλεπουμε ή να τα γραφουμε στην ελλαδα....αλλο πολιτικα παιχνιδια κι αλλο η ζωη των απλων ανθρωπων

Ανώνυμος είπε...

χριστοφιας...ΗΓΕΙΤΕ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ Z.O.G.....TI NA LEME TΩRA... ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΧΑ'Ι'ΒΑΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ....ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΙΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ , ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΝ 19-7-1974 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩΜΕ. ΣΑΣ ΕΧΟΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά πριν λίγο ήμουν στην Λεμεσό όπου υπήρχε επίσης συλλαλητήριο και ήταν επίσης και η μάνα των διδύμων ηρώων μας. Μέσα στον πόνο της κατάφερε και μίλησε. Μερικά από όσα είπε τα παραθέτω παρακάτω.
"Όταν έμαθα πως πεθάνανε τα μωρά μου, είδα Την Παναγία μπροστά από τον Σταυρό να κλαίει"
"Τα παιδιά μου με ρώτησαν γιατί πρέπει να πάνε στρατό αφού όλοι οι φίλοι τους πήρανε αναστολή. Η απάντηση μου εμένα και του πατέρα τους ήταν:μέσα από τόσους μόχθους και τόσους πόνους καταφέραμε να σας μεγαλώσουμε. Τώρα εγώ δεν υπογράφω να σας δηλώσω τρελούς! Θα πάτε."
"Τι θα μας δώσουνε οι πολιτικοί τώρα για παρηγοριά; Μια σημαία; Ε τότε εγώ νιώθω περήφανη που θα πάρω 2....."
Επίσης μέσα από όλα αυτά κατάφερε και έκανε την μισή πορεία μαζί με τον 2000 κόσμο λέγοντας τον επιτάφιο ύμνο των μυροφόρων πριν καταρρεύσει.


ΜΙΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΑ ΜΑΝΑ ΓΙΑ 2 ΑΞΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Βιντεο:
http://www.onlycy.com/ειρηνική-εκδήλωση-στη-λεμεσό-εις-μνήμ
http://ierosagon.org/2011/07/13/%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AE-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-19%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. ΦΙΛΕ 8,51 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑ , ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΠΙΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΤΟ ΔΕΙΞΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΕΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ Π.Χ.ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΗ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ".

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑΣ. ΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αλος ενας γιος πολιτικου που θελει να το παιξει ακτιβιστης και κουλτουριαρης...ΜΚΟ ανθρωπινα δικεωματα κλπ τρωγοντας απ τα ετοιμα του πατερα του χωρις να ξερει τι του γινεται.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

O νεαρός εκπαιδεύεται, οπως η Θοδώρα του Κώτσου.
Οικογενειοκρατία και άγιος ο θεός!

Ανώνυμος είπε...

kai autos apo ta idia san tous dikous mas ti tha pei?prodotes auto einai kai autos kai oloi tous.

Ανώνυμος είπε...

TO ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΓΙΑΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΤΣΙΔΑ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΗΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕ