Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο φίλο ματατζή


Απάντηση στο φίλο ματατζή

Θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα για να σου δίνω απαντήσεις στα ερωτήματα σου, αλλά δεν γίνεται απλά θα σου πω επιγραμματικά κάποια πράματα.

1) Αυτό ήταν το όνειρό σου να δέρνεις κόσμο και ρωτάς εάν φύγω τι θα κάνω?

2) Κανείς δεν σου είπε να φύγεις. Δεν σημαίνει όμως ότι είσαι και υποχρεωμένος να ακολουθείς πιστά τις εντολές εναντίων όπως είπες της μάνας σου και των αδελφών σου.
Εάν η άποψη σου είναι μόνο δικιά σου, τότε λυπάμαι δεν απέδειξες τίποτα άλλο, εκτός ότι στα ΜΑΤ είσαστε λίγοι που έχετε μόρφωση και λογική.
3) Είπες ότι κανείς δεν ήταν πίσω από τα μάτ, συγνώμη αλλά θα σου πω ότι οι δημοσιογράφοι μόνο πίσω από εσάς ήτανε .Οι εικόνες που βλέπεις είναι από το κόσμο τραβηγμένες και όχι από δημοσιογράφους.
4) Οι εντολές σου μόλις σου απέδειξαν αν υπάρχει παρακράτος η όχι.
5) Είπες οτι είσαστε μαζί μας και να τους διώξουμε και θα τους πιάσετε. Τι λές φίλε μου τι λες? Εγώ δεν ανηκα σε αυτούς, αλλά μου οπλίσατε το χέρι να σας ρίχνω, δεν άντεχα άλλο τα χημικά σας και τον είδα σαν το μοναδικό τρόπο άμυνας. Να φύγω??? Γιατί??? Ηρθα εκεί να διαμαρτυρηθώ και μόλις μας είπες το σκοπό που πετάγατε χημικά, θέλατε να μας διώξετε? Σας κάναμε κάτι? Μάλλον ΝΑΙ, ήμασταν εκεί που δεν έπρεπε με βάση τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
και
6) Ξεχνάς κάτι πολύ βασικό φοράγατε στολές, είχατε προστασία από παντού και λες οτι δεν σας σκέφτηκε κανείς? Εμείς που ήμασταν απέναντί σας χωρίς όλα αυτά παρα μόνο με μάσκες για να μπορούμε να αναπνεύσουμε και μας λέτε και κουκουλοφόρους κιόλας ποιος μας σκέφτηκε???? Μήπως εσύ?? Από τα λεγόμενα σου όχι, γιατί?? Θα έπρεπε να ξέρεις οτι ότι πετάς εσύ βρίσκει στόχο, εγώ όπως και εσύ ήμουν απο τους τυχερούς τραυματίες, με βρήκε στο στήθος το χημικό σας, για φαντάσου να πήγαινε στο κεφάλι μου μάλλον τώρα η τύχη μου θα ήταν διαφορετική.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εσύ μόλις έκανες τις δικές σου.
Η δουλεια στα ματ δεν ειναι δουλειά, ειναι προασπιση του χρήματος και τιποτα αλλο.
Η δουλεια στην αστυνομια ειναι δουλεια για να προστατευεται ο πολίτης.
Υπάρχει τεραστια διαφορα.
Εάν φύγεις μόνος σου δεν αλλαζει κάτι, εαν φυγετε ολοι μαζι θα αλλαξουν πολλα. Ζητήστε ολοι σας να παραιτηθειτε απο τα ματ και οχι την αστυνομία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
πηγη

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προφανος φιλε δεν εχεις φορεσει στολη κ δεν ξερεισ τι σημαινει δεχομαι εντολες.αν ηταν ολα ετσι ευκολα πιστεψε με πολλα απο τα παιδια που βρισκονταν εκει θα ειχαν παραιτηθει.ετσι κι αλλιωσ βρισκονται στην ιδια μοιρα με εμας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΠ - INDYMEDIA TO IΔIO ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!! ...ΓΑ.ΜΩΣΙΩΝ!!!!

Z.O.G. ''ELLHNIKO'' Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΡΕ ΜΑΤΑΤΖΗ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ...ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ......ΕΤΣΙ ΜΟΥ ' ΠΕ Η ''ΑΛΕΠΟΥ''!!!! ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ;....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;........

ΜΠΟΜΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ειπα και πριν σε αλλο σχολιο για το ιδιο θεμα με τα ΜΑΤ.
Εχουν βγαλει νομο που θα προσλαμβανουν αλλοδαπους για ματατζηδες επειδη εχουν παρει χαμπαρι οτι οι ελληνες θα αρχισουν να την κοπανανε σιγα σιγα...

Ανώνυμος είπε...

Ότι του φανεί του λολοΣτεφανή... Ναι... Και από Δευτέρα θα παίρνουν και εξωγήινους που θα Διοικούνται από τον Ironman... Δε σοβαρεύεστε λίγο λέω γω;

Ανώνυμος είπε...

Μερικές πολύ απλές ερωτήσεις έχω. Ποιον προσπαθείτε να προστατεψετε? Τους προδότες? Το σπίτι τους που είναι η Βουλή? Τη Δημοκρατία που την μετέτρεψαν σε δικτατορία? Το λαό που διαμαρτύρετε και παλεύει για το μέλλον του, για το δικό σας και τον παιδιών μας? Ποια είναι ακριβώς η δουλειά σας? Θα βαράτε και με 400 ευρώ? όταν θα είστε σε πολλά διλήματα τι να κάνετε με αυτά τα λεφτά, αν θα πρέπει πρώτα απ'όλα να δώσετε στο παιδί σας φαί, να πληρώσετε το νοίκι, να πληρώσετε λογαριασμούς ή να πάρετε τις αποκριάτικες ενδυμασίες για να προστατευτείτε από το εξοργισμένο και πεινασμένο πλήθος? Αποφασήστε με ποιους είστε με τους προδότες ή με τους προδομένους? Αποφασήστε πως θέλετε να είναι το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας. Έχετε δύναμη αλλά την εκμεταλεύστε λάθος. Εάν εμάς απλός μας φοβούνται εσάς σας τρέμουν, ενωθείτε μαζί μας γιατί την ίδια τύχη θα έχουμε όλοι αν δεν ορθώσουμε όλοι μαζί το ανάστημα μας. Αν διαλέξετε το ρόλο του προδότη τότε θα έχετε την ίδια τύχη με αυτούς όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, γιατί θα έρθει και ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. όσο για τα εγκλήματα που κάνατε και όσοι τα έκαναν θα τα βρείτε μπροστά σας.

Ανώνυμος είπε...

10 48

o allos o matatzhs epiane tarxidia tou otan tragoudagane oi aganaktismenoi ton ethniko imno.
sou fenetai autos ellinas?

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

κατω τα χερια ρε απο τα παλικαρια της ΕΛΑΣ και των ΜΑΤ ρε παναχρηστοι.Για τους 130 ΜΑΤατχηδες τραυματιες θα ανρτησεις κανα ποστ ρε μυκονιατο μπολσεβικε τι θα γινει?αντε μπραβο νουμερα της κοινωνιας.Ελατε στο εξωτερικο να δεις οι ματατζηδες τι κανουν σε τετοιες περιπτωσεις και εκει να δεις ποσο ξυλο πεφτει.Εχουμε την πιο λαιτ αστυνομια και φωναζετε κιολας.ελατε ιταλια και γερμανια και γαλλια και πηγαινετε να κανετε οτι εκαναν οι μπαχαλακηδες το τριημερο να δουμε ποσα πτωματα θα μαζευετε απο τα πεζοδρομια.αντε μπραβο παναχρηστοι

Ανώνυμος είπε...

εγω θελω να πω πως ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα με τα ματ .. αλλα αλαξα γνωμη για εμενα ειναι ολοι τους το ιδιο .. δεν υπαρχουν εξερεσης .. και πιστεβω πως για πολους ελληνες αλαξαν γνωμη για ολους αφτους .οι ανθρωποι δεν ειναι το ιδιο ολοι ενω αυτη ειναι ολοι ιδιοι επηδεις δεν ειναι ανθρωποι. ειναι η δικια μου γνωμη.

Ανώνυμος είπε...

Heavy metal ρε μουνια!!!!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ...

Αλλά οταν δεν θα έχουν οι πανάχρηστοι να πληρώσουν πλέον, και οι χρήσιμοι θα πέρνουν λιγότερο από 500 ευρώ μισθό, και δεν θα πληρώνουν και τους μπαχαλάκηδες... αναρωτήθηκες τι θα γίνει?

Γιατί έλα τώρα οι μπαχαλάκηδες καθοδηγούνται από τους δικούς σου χρήσιμους....όλος ο κόσμος το ξέρει...ΠΛΕΟΝ

ΝΕΜΕΣΙΣ ΟΥΚ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Ανώνυμος είπε...

11 38 ποια ιταλια ρε καμενε?
σιγα πηγες σε μια χωρα και νομιζεις οτι γυρισες τον κοσμο. Ετσι κανουν στην ιταλια?Δερνουν τους οικογενειαρχες που διαδηλωνουν ειρηνικα?
Η χειροτερη αστυνομια ειναι στο μεξικο αν ξερεις.
Μαθε πρωτα και υστερα μιλα. Και παρολα αυτα δεν χτυπανε κοινους ειρηνικους πολιτες οπως εσυ.
Ψευτομαγκα που μιλας και για πτωματα απο τα πεζοδρομια. Την μανα σου και τον πατερα σου τους χτυπας ρε?Κοπροσκυλο. Εσυ εισαι ο αμορφωτος καραβλαχος χωρις παιδεια ματατζης. Ξερεις να κανεις τπτ αλλο εκτος απο το να λες παπαριες και να το παιζεις οτι τα ξερεις ολα?Βρωμοτραμπουκε

Ανώνυμος είπε...

Ακους και heavy metal.
καραγκιοζη. αλλαξε μουσικη την ρεζιλευεις.
Ακου καλυτερα ρουβα. παλιοπουστρα

Ανώνυμος είπε...

εχεις παντα επιλογη φιλε! δεν εισαι μηχανημα! οταν παιρνεις εντολες να δειρεις γυναικοπαιδα, γερους που θα μπορουσαν να ειναι πατερας, μανας, παππους σου, οταν παιρνεις εντολες να πνιξεις στα χημικα κοσμο που ουτε καν φανταζεσαι τι εχει θυσιασει για να ειναι εκει, εχεις ΠΑΝΤΑ επιλογη. και μιλαω μετα λογου γνωσεως... ειστε το τελευταιο προπυργιο της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ο κοσμος αποσειρε εδω και καιρο την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της. εσεις και μονο εσεις πλεον διατειρητε την ΤΥΠΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ. ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΑΖΙ ΣΤΗ 5ΗΜΕΡΗ. Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε!

Ανώνυμος είπε...

Robotakia,

h kremala perimenei....

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ.
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ.
ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ.
ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει δικαιολογία περί εντολών. Πάντοτε υπάρχουν τρόποι να ξεπεράσει κάποιος τέτοια εμπόδια. Απλώς παέι σε ένα οποιοδήποτε στρατιωτικό η πολιτικό νοσοκομίο και λέι ότι είναι αδύνατον να περπατήσει από τη μέση του. Ελέυθερος Υπηρεσίας για τρείς μέρες. και κανένας δεν μπορεί να του κάνει τίποτε.
Αν όμως θέλει κανείς δικαιολογίες γιατί χτύπησε απλούς ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλλου, τότε επικαλέιται διαταγές. Αλλά και όσοι πάνε στο Διεθνές Δικαστήριο επικαλούνται διαταγές. Πλήν όμως καταδικάζονται.

Ανώνυμος είπε...

διαβασα να λέτε οτι δεν είχε επιλογή αν του δώσουνε εντολή .Είσαστε σοβαροί? το εννοείται αυτό που λέτε? δηλαδή αν τους έλεγαν πυροβολείται θα έπρεπε να το κάνουν? δηλαδή εάν του έλεγαν πυροβόλα το πατέρα σου θα έπρεπε να το κάνει? μα τι λέτε !!!!!!
Εαν Εαν Εαν έχουμε δημοκρατία που δέν έχουμε αλλα όπως ισχυρίζονται οι πολιτικοί μας θα έπρεπε να είχε το δικαίωμα της κρίσης σε στιγμές σαν τις 29/6 διαφορετικά ποια η διαφορά μας απο τη ΧΟΥΝΤΑ σε αυτό το επίπεδο? απλά ακόμα για την ώρα δεν έχει δωθει η εντολή ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ , να είσατι σιγουροι θα την δώσουν εαν χάσουν τον έλεγχο .
ΑΛΛΑ δεν φταίνε αυτοί λυπάμαι που το λέω αλλα φταίμε όλοι μας και εγώ εκεί ήμουν ,αλλα που ήταν ο υπόλοιπος κόσμος που συμφωνούσε μαζί μας .
Ποσοι είμασταν εκει????
λιγοι ναι λίγοι είμασταν 50000 και αν αρα τους έπαιρνε να κάνουν τα πάντα .
Εαν είμασταν 500000 δεν νομίζω να τολμούσαν.
Συμπέρασμα οτι όλοι συμφωνούνε με όλα αλλα και κανείς δεν θέλει να αλλαξει τίποτα διοτι στο πίσω μέρος του μυαλού του σκέφτεται και άν ο Μ@@@@Σ ο ΓΑΠ έχει δίκιο τι θα κάνω εγώ μετά??? τι θα φάω???
Λυσεις υπάρχουν αλλα κανείς δεν τισ πιστευει. Πιστεψτε τους Προδότες λοιπόν και καλή επιτυχία στο καθένα χωριστά πλέον.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ
ΤΑ ΜΑΤ ΚΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ
ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΡΝΕΤΕ
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Στο αυτόφωρο γιατί έβρισε τον Παπανδρέου στο ίντερνετ

Στην σύλληψη ενός 32χρονου στην Θεσσαλονίκη προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς ανέβασε στο ίντερνετ μήνυμα υβριστικό και απειλητικό για τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του.

Ο συλληφθείς είναι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Το «έγκλημα» του 32χρονου ήταν ότι «ανέβασε» σε μπλογκ γνωστού ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου μήνυμα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

«Ήθελα μ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργούνταν τέτοιο θέμα», είπε απολογούμενος στο δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε με την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη κακουργηματικής πράξης».



Ο ίδιος παραδέχθηκε κατά την απολογία του ότι το περιεχόμενο του σχολίου ήταν «υπερβολικό». Και αυτή η ειλικρίνεια φαίνεται ότι τον έσωσε. Αν και η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του, συμβουλεύοντάς τον να έβγαινε στο δρόμο για να διαδηλώσει, αντί να γράφει τέτοιου είδους μηνύματα, το δικαστήριο τελικά τον έκρινε αθώο...

Ανώνυμος είπε...

Για δοκιμασε να ησουν εσυ εκει και 50 ατομα να σου πετανε πετρες και μαρμαρα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11.38 ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΕ.ΚΑΙ ΣΤΟΛΗ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΟΡΜΙΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΤΟΛΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΤΟΝ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΣ ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΝΙΝΤΖΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.ΕΣΥ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙΣ ΑΘΛΙΕ;ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ;ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ,ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ(ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ)ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΗΚΩΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΛΙΑ:

"Αν θέλετε να μάθετε ποιοί είναι η 17 Νοέβρη ρωτήστε την Αμερικανική πρεσβεία ή την πρεσβεία του Ισραήλ"

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΤΩΡΑ:

"Αν θέλετε να μάθετε ποιοί είναι οι φονιάδες της Πελοποννήσου, του 2008 και της Marfin ρωτήστε την προδοτική ΕΥΠ".

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ...

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ, ΤΩΝ INDYMEDIA ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ.

Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Γιωργος είπε...

Καλησπερα...
Αφηνοντας λιγες μερες για να προλαβουμε να αναλογιστουμε το τι εχει συμβει,ας κατσουμε λιγο παρεα να βαλουμε τα μαθηματικαστην ολη ιστορια...
Θεωρωντας οτι στην Πλατεια Συνταγματος ηταν περι τους 500.000 Ελληνες σε ενα συνολο 10.000.000(αφαιρουμε μικρα παιδακια και πολυ γερους).Αν υποθεσουμε οτι ο καθενας μας εχει 20 ατομα πολυ συγγενικα(γυναικα-γονεις-παιδια-αδελφια με τις δικες τους οικογενειες),εχουμε αναλογικα σαν γεγονος οτι τουλαχιστον ενας πολυ κοντινος συγγενης μας ηταν εκει(η και σε αλλη πλατεια).Αν,συνεχιζοντας την στατιστικη,θεωρησουμε οτι ο καθενας μας γνωριζει πολυ καλα τουλαχιστον 100 ατομα εκ των οποιων τα 20 τα θεωρει πολυ καλους φιλους(πολυ λογικο ποσοστο),παλι αναλογικα σημαινει οτι εκει στην πλατεια ηταν τουλαχιστον 5 γνωστοι,εκ των οποιων ο ενας πολυ καλος φιλος.
Μην αυταπατασε λοιπον υπαλληλε των ΜΑΤ,εκει,στην πλατεια,την στιγμη που εριχνες αυτα που εριχνες,τα εριχνες ειτε στον αδελφο σου οποτε κατ'επεκταση στην οικογενεια του,ειτε στον κολλητο σου,με τον οποιο εχετε ζησει πολλα,ειτε στους γνωστους σου,που μεχρι εκεινο το πρωινο λεγατε καλημερα.
Κι ερχετε το ερωτημα...
πως θα γυρισεις να τους αντικρησεις ολους αυτους?Αντεχεις να παιζεις το ρολο του Μποιντ και Κλαιντ?Αν ναι,οφειλεις να υποστεις και την κατακραυγη τους,αν οχι,οφειλες να ειχες ηδη φυγει....
Και κατι τελευταιο.Πιστευεις οτι ολοι αυτοι που προαναφερθηκαν(συγγενεις-φιλοι-γνωστοι)θα σε αφησουν στην ελεεινη οπως νομιζεις μοιρα σου αν παραιτηθεις?Αν το πιστευεις αυτο,δεν σου αξιζει ουτε μια καλημερα,"κι ας ειναι του θεου"...

Ανώνυμος είπε...

ποιά παλικάρια ρε καραγκιόζη, μπάσταρδε, προδότη?
τα πουτανάκια των πολιτικών και του χρήματος ήσασταν πάντα...
και ειδικά τα ματ ποτε ήταν χρήσιμα ρε γλιδερέ???

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.