Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ τον Πειραιώς Σεραφείμ!


masonos_1Με θρασύτατο εξώδικό τους και παρέμβαση προς το Συμβούλιο της Επικρατείας κατηγορούν τον μαχητή Μητροπολίτη για «μισαλλοδοξία, σκοταδισμό, μεσαιωνισμό – φανατισμό και φονταμενταλισμό». Η επίσημη Εκκλησία οφείλει να λάβει άμεσα θέση στα όσα ισχυρίζονται οι Μασώνοι, διαφορετικά η σκιά που θα πέσει πάνω στην Ορθοδοξία θα τη βυθίσει στο απόλυτο σκότος.




Η Παρέμβαση – Υπόμνημα τόσο του «Τεκτονικού Ιδρύματος» όσο και της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ ενώπιον του Συμβούλιου της Επικρατείας γεννά πολλά ερωτηματικά τόσο για το ύφος του, όσο και για τους ισχυρισμούς του.

Τα σχετικά έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Ε.Ω.Κ.» κοινοποιήθηκαν με δικαστικό επιμελητή, υπό τη μορφή εξωδίκου, στον κ. Σεραφείμ, με προφανή σκοπό να τον… τρομάξουν.

Μόνο που ο Μητροπολίτης Πειραιώς δεν είναι από εκείνους που – για να το πούμε λαϊκά – μασάνε. Ξέρει ποιους αντιμετωπίζει και διαθέτει όλα τα εχέγγυα, αλλά και την αγάπη του πιστού λαού, για να τα καταφέρει στο όνομα της Ορθοδοξίας, που τον τελευταίο καιρό βάλλεται πανταχόθεν.

Η απάντηση στους Μασώνους θα έλθει «πληρωμένη» από τον κ. Σεραφείμ, αλλά έχει τεράστια αξία να δούμε τι ισχυρίζονται ενώπιον μάλιστα του Συμβουλίου της Επικρατείας (Τμήμα Δ) για να αποκτήσουν οι πάντες αντίληψη του τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Στο υπόμνημά της η «Μεγάλη Στοά» αρχικά αναφέρει:
«Ο καθ’ ου, Μητροπολίτης Πειραιώς, άσκησε ενώπιον του Δικαστηρίου σας, την από 23.4.2010 και αριθμό καταθέσεως 3465/3.5.2010 αίτησή του, με την οποία αιτείται να υποχρεωθεί ο Υπουργός των Οικονομικών να προκαλέσει την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για την ακύρωση του ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ισχυριζόμενος ότι τούτο, παρεξέκλινε του σκοπού του και ασχολείται με την «ίδρυση, λειτουργία και συντήρηση Μασονικών Στοών, την προώθηση της λατρείας του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος (Μ.Α.Τ.Σ.) και ότι, υπό τον μανδύα του Ιδρύματος, λειτουργεί ως θρησκεία, την θρησκεία του Μασονισμού ή Τεκτονισμού ή Ελευθεροτεκτονισμού, άλλως την θρησκεία του Σατανισμού, η οποία δεν καλύπτεται από το άρθρο 13 του Συντάγματος, διότι αντίκειται στη δημόσια τάξη»».

Εν συνεχεία αφού προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι «μυστική οργάνωση», αλλά «κλειστή» - καλά τώρα παίζουμε με τις λέξεις – απαριθμεί και τα μέλη της (όλως τυχαίως είναι όλοι από χρόνια νεκροί οπότε μην περιμένετε… διάψευση):
«…οι Έλληνες Τέκτονες απέδειξαν έμπρακτα καθ’ όλην τη δύο αιώνων πορεία του Τεκτονισμού στην Ελλάδα και την Κύπρο, την αγάπη τους προς την πατρίδα και την ακλόνητη εθνική τους συνείδηση.

Από τους αείμνηστους Τέκτονες ιδρυτές της «Φιλικής Εταιρείας» Ξάνθο, Σκουφά και Τσακάλωφ, που συνέβαλαν ουσιαστικά στην Εθνική Παλιγγενεσία, μέχρι τους πρωτεργάτες των μετέπειτα Εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων, με πιο διάσημο τον ήρωα Παύλο Μελά, μέχρι τους δύο στυλοβάτες της ελληνικής Δημοκρατίας Αλέξανδρο Παπαναστασίου και Ελευθέριο Βενιζέλο, αλλά και μέχρι τους συντελεστές του υπερόχου Ελληνικού Έπους του 1940-41 Βασιλέα Γεώργιο Β’ και πρωθυπουργό της Χώρας Ι. Μεταξά, οι Έλληνες Τέκτονες, γνωστοί και άγνωστοι, μαζί με όλους τους λοιπούς ακραιφνείς Έλληνες, δεν έπαυσαν να συμβάλλουν από όπου είχαν και έχουν ταχθεί, ανάλογα με τις δυνάμεις τους, στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στο μεγαλείο της πατρίδος μας».

Έχετε φρίξει; Περιμένετε έχει και συνέχεια:
«…Αλλά και γίγαντες της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, όπως οι αείμνηστοι Οικουμενικοί Πατριάρχες Ιωακείμ Γ’, Μελέτιος (Μεταξάκης), Βασίλειος Γ’ και Αθηναγόρας, οι Πατριάρχες Αλεξανδρείς Φώτιος και Θεόφιλος, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Βενέδικτος, ο Άγιος Χρυσόστομος Σμύρνης, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χρυσόστομος Β’ (Χατζησταύρου), οι Μητροπολίτες Τραπεζούντος Χρύσανθος, Φλωρίνης Βασίλειος και Αυστρίας Χρυσόστομος Τσίτερ υπήρξαν ενσυνείδητοι Τέκτονες».

ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Μια από τα ίδια και από το «Τεκτονικό Ιδρυμα» που ενώ διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τη «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος» αναφέρει τα εξής:

«Το μόνο κοινό μεταξύ ημών, ως Ιδρύματος, και της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, ως ενώσεων προσώπων, είναι ότι το Συμβούλιο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, εκλεγόμενο ανά τριετία, υπό των αντιπροσώπων των εν Ελλάδι Τεκτονικών Στοών, αποτελεί ταυτόχρονα την διοίκηση (Αδελφάτο) του Τεκτονικού Ιδρύματος (άρθρο 2 Οργανισμού), ως είναι δε γνωστό η διοίκηση του Ιδρύματος δύναται είτε βάσει της ιδρυτικής πράξεως, είτε δυνάμει του νόμου, να ανατίθεται σε άλλη αρχή ή διάφορα φυσικά πρόσωπα (Τούση, Νομικά πρόσωπα, σελ. 152)».

Καμία σχέση, λοιπόν, απλώς το Συμβούλιο της Μεγάλης Στοάς αποτελεί ταυτόχρονα την διοίκηση (Αδελφάτο) του Τεκτονικού Ιδρύματος. Επίσης, χρησιμοποιούν και τους ίδιους δικηγόρους… Αλλά πάμε παρακάτω. Στο υπόμνημά του το «Τεκτονικό Ίδρυμα» δεν διστάζει να προβεί σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά ενός Μητροπολίτη της Ελλαδικής Εκκλησίας!

Προσέξτε τι γράφουν οι… αθεόφοβοι:
«Περί όλων αυτών των απαραδέκτων ύβρεων και κατηγοριών του καθ’ ου η Διοίκησης του ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ πραγματικά θλίβεται, όταν η τροφός και μήτηρ ημών Εκκλησία, βάλλεται έξωθεν και έσωθεν, τόσο από λαϊκούς όσο και από θεσμικούς Ιεράρχες, που αποβλέπουν με τον στέφανο του αντιμασονισμού, να αναδειχθούν εις την κορυφή της Ιεραρχίας, με μόνα πιθανώς προσόντα την μισαλλοδοξία, τον σκοταδισμό, τον μεσαιωνισμό – φανατισμό και φονταμενταλισμό».

Και αμέσως παρακάτω αρχίζουν και αυτοί το… προσκλητήριο των νεκρών Μασώνων:
«Τι άλλωστε αποσκοπεί και επιδιώκει ο καθ’ ου με την ένδικο αίτησή του, με τις αναφερόμενες, αναχρονιστικές και αντιδραστικές δηλώσεις του και τα εκάστοτε ξεσκεπάσματά του κατά του ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ και κατά του Τεκτονισμού, όταν γνωρίζει ότι ο βασικός σκοπός μας είναι η προσφορά στον άνθρωπο, στην προαγωγή της ηθικής, πνευματικής και υλικής ζωής.

Όταν γνωρίζει ότι ο τεκτονισμός είναι θεσμός παγκόσμιος, που στην Ελλάδα έχει μία ζωή, πλέον των 200 ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων στις τάξεις του Τεκτονισμού, υπηρέτησαν και εθήτευσαν πνεύματα γιγάντια της πνευματικής, οικονομικής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, όπως οι Πρωθυπουργοί Επαμ. Δεληγιώργης, Δημήτριος Γούναρης, Ελευθέριος Βενιζέλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Ιωάννης Μεταξάς, οι Καθηγητές της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλαος Λούβαρης και Λεωνίδας Φιλιππίδης…».

Αλλά μάθετε ότι και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τέκτονας:
«…οι Πατριάρχες Χρυσόστομος Σμύρνης, Βενέδικτος Κανελλόπουλος, Αθηναγόρας, ο Νίκος Καζαντζάκης, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Παύλος Μελάς και πλειάδα άλλων που εργάσθηκαν για την διατήρηση του Ελληνισμού, μέσω των Τεκτονικών Στοών, που από το 1904 ίδρυσαν στην Βόρειο Ελλάδα και αργότερα με την Φιλική Εταιρεία, έργο καθαρά των Τεκτόνων, συνετέλεσαν στην αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού».

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, η Ιεραρχία, αλλά και η επίσημη Πολιτεία – τόσο η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης – έχουν ιερή υποχρέωση να εγκαλέσουν στην τάξη τα δυο παραπάνω… ιδρύματα, μετά την ανοίκεια επίθεσή τους στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Πειραιώς. Θα περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα επίσημη τοποθέτησή τους, εκτός κι αν όλα όσα που μετά βδελυγμίας απορρίπτουν οι Μασώνοι αποτελούν μια σκληρή πραγματικότητα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
Έχουν, άραγε, Γνώση οι Φύλακες;
πηγη

66 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Satanistes evraiomasonoi

Ανώνυμος είπε...

opoios lei tin alithia einai kakos.

Ανώνυμος είπε...

σεραφειμ σε τρεμουν .
μην τους φοβασε εμεις οι λιγοι πραγματικοι χριστιανοι ειμαστε μαζι σου

Ανώνυμος είπε...

"Αγαπητέ" 6:52 Ο,ΤΙ και να κάνεις εσύ και οι φίλοι σου δεν πείθεται πια. Αυτά για πρόβατα και αηδίες και δόγμα Χριστιανισμού στην Πατρίδα σας γιατί Έλληνες ΔΕΝ είστε. Δε σου αρέσει αυτό που διαβάζεις; στα τσακίδια και αλλού, έπρεπε να δούμε τη χολή σου; και ξέρεις κάτι είσαι τελείως άσχετος από Χριστιανισμό και φαίνεται, να σου εξηγήσω βαριέμαι και που ασχολούμαι μαζί σου.
Αλλά ό,τι και να κάνεις το 90% αυτού του τόπου είμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ και όχι δωδεκαθεϊστές, άθεοι και όλα τα άλλα καινούργια φρούτα. Οπότε εγώ πάω στη στάνη μου σα γνήσιο μπεε κι εσύ στη φωλιά σου σαν κουνάβι.

Ανώνυμος είπε...

6:52 π.μ. ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΘΡΕΜΑ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΚΑΤΟΜΑΣΩΝΕ ΛΕΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

ΟΥΣΤ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ?ΕΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΕΙΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΤΕ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..ΘΑΡΘΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άγιε Δέσποτα, μην κάνεις πουθενά πίσω. Να λες πάντα αυτά που λες και είμαστε μαζί σου. Όσοι κι αν είμαστε. Με την βοήθεια Του Θεού, θα τα καταφέρουμε για μια ακόμη φορά. Η Ελλάδα και το Έθνος μας είναι ευλογημένα από Τον Θεό μας. Aς μην το ξεχνούν κάποιοι (βλ 06:52) και όταν έρθει η ώρας τους θα κριθούν, όχι από εμάς, αλλά από Κάποιον Άλλον. Εμείς, εάν χρειαστεί θα προασπίσουμε, για μια ακόμα φορά Την Πατρίδα μας, Την Θρησκεία μας και Την Οικογένεια μας. Και να είσαστε σίγουροι ότι ξέρουμε να το κάνουμε πάρα πολύ καλά γι’ αυτό όταν έρθει εκείνη η ώρα καλό θα είναι για εσάς και τις οικογένειες σας (βλ 06:52), να εξαφανιστείτε από τον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΡΑΦΙΜ ΓΕΡΑ ''ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ''. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΣΩΝΟΥΛΗ ΑΝΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Κ ΘΑ ΡΟΥΦΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΨΩΛΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ. ΑΝΤΕ ΜΑΣΩΝΟΥΛΗ ΚΑΛΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ (ΧΡΙΣΤΟΣ) ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΑΡΕΙ ΗΔΗ. ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΛΟ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΚΡΙΤΗ. ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Κ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ. ΄΄ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ:ΠΟΡΝΕΣ,ΓΚΕΙ,ΑΘΕΟΥΣ Κ.Τ.Λ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος - Άναξ

Αν δεν υπήρχε ποτέ η αγάπη για τον Χριστό, η ζωή θα ήταν χειρότερη από ότι είναι.

Αν δεν υπήρχε ποτέ η αγάπη για τον ματσ, η ζωή θα ήταν πολύ καλύτερη από ότι είναι.

Αυτό φτάνει.
Άλλο θρησκεία κι άλλο ογάνωση.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΝΑΙ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑΙ, ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΣ(ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΟΧΙ). ΘΑ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ). ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΠΙΣΤΟΙ ,ΑΛΗΘΙΝΟΙ Κ ΔΙΚΑΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΣΤΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ,Η ΔΥΝΑΜΗΣ Κ Η ΔΟΞΑ. ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ,ΤΟΥ ΥΙΟΥ Κ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΥΝ Κ ΑΕΙΝ Κ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ. "ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Η Μασσωνία προκειμένου νά χτυπήσει κάποιον πού τήν αποκαλύπτει , διαρρέει ότι είναι Τέκτων !!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ.... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η Μασονία δημιούργησε τον Ναζισμό και τον Κομμουνισμό και έτσι κατάφερε να εξοντώσει εκατομμύρια ανθρώπους συνολικά. Παριστάνουν τους άθεους επιστήμονες ενώ στην πραγματικότητα η αθεία είναι άλλος ένας δογματισμός. Ούτε στον μεσαίωνα που ήταν απολίτιστοι δεν σκότωσαν τόσους πολλούς όσους σκότωσαν οι απολίτιστοι Μασόνοι.

Ανώνυμος είπε...

βαλτε την απαντηση του σεραφειμ.

ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ. ΑΡΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΠΤΟΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 84 ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

na pate na eksomologithitai olloi eseis pou brizete, o monogenhs kai logos tou theou kurios hmon ihsous xrhstos mas , gnorizh tous asebistou den xriazetai emeis na brizoume

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

14 Ιουλίου 2011 6:52 π.μ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΕ ΜΠΕΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ;ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!» Γεννάδιος Σχολάριος

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΖΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΦΟΝΟΙ,ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ,ΒΙΑΣΜΟΙ,Ο ΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΚΑΙ ΖΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΥΜΝΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ,ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ YOU TUBE ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΔΑ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΕΟΔΟΣΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ,ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΕΩΣ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ,ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...ΤΟ ΚΥΡΙΟΝ ΟΜΩΣ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΠΕΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΜΜ=Ε.ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ?ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ..ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ..ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΓΥΡΙΣΗΣ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ Η ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ Η ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙς ΤΟΥς

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ 12.11 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΙΤΡΕΛΟΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ

Ανώνυμος είπε...

12.11 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΦΙΛΗ .
ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

πλακωσε ηδη ο τζεφρυ και υποστηριζει την θρησκεια του

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΛΠ

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙΣ ΧΙΤΛΕΡΙΑΔΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΗΜΙΤΡΕΛΟ ΘΕΟΤΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

σεραφειμ μηπως εισαι μασονος ,οπως ο γιαννης ο φουρακης που εγραφε βιβλια εναντιων της μασωνιας
και των εβραιων και ηταν αρχιερεας των εψιλον 666

Ανώνυμος είπε...

eitan enaa mi kro karabi eitan ena mikro karabi pou eitan aaataksidefto pou eitan aaataksidefto ooeeeoooeeeeoooooeeee oe

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 21 ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ"ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ[ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ] ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΚΕΨΗ,ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ"ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΝ ΑΓΡΙΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ[ΟΧΙ ΟΛΟΙ] ΕΝΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΥΡΩΠΗ[ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΓΡΑΜΜΑΤΟΙ]ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ-ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ[ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΝ],ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ "ΘΕΟΥ"ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΟΤΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΒΝΟΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.ΑΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟ DNA,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΣ,ΙΣΠΑΝΟΣ,ΙΡΛΑΝΔΟΣ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ,ΤΟΥΡΚΟΣ,ΔΑΝΟΣ Κ.Τ.Λ. ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ DNA;ΚΑΝΕΝΑΣ!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΑΝΑΓΕΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΕΟ ΕΘΝΟΣ.ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ.ΙΣΩΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΟΥ. ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ[ΟΧΙ ΒΙΑ]ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ[ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΙΤΑ ΤΟ ΦΩΣ] ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καραγεωργίου, υποστηρίζεις την Τζάνη την μασόνα;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καραγεωργίου, συμφωνώ με τους Αρχαίους Ελληνες αλλά όχι σε όλα. Συμφωνω με την γλώσσα και οτι πρέπει να γίνει η επίσημη γλώσσα του πλανήτη. Συμφωνώ με τον Ιπποκράτη, Αρχιμηδη, Αριστοτέλη κτλ και όλους τους Αρχαίους επιστήμονες. Συμφωνώ επίσης με την Δημοκρατία. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να συμφωνήσω με τους 12 Θεούς του Ολύμπου διοτι τότε θα γίνω καραγκιόζης. Η Τζάνη λοιπόν είναι καραγκιοζοπαίχτρια και θα πρεπε να ντρέπεται που είναι και επιστήμονας. Το ίδιο όλοι οι 12Θεοι είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες.

Ανώνυμος είπε...

Σεραφειμ εσυ εισαι ο αρχεπισκοποσ μας τραβηξε μπροστα και εμεις σε ακολουθουμε.Αλλωστε εμεις μπορουμε να περπαταμε πανω σε σκορπιουσ και φιδια χωρις να παθαινουμε τιποτα.ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ..

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Όποιος δεν θέλει και αρνήται το όνομα και την θρησκεία του ας πάει να ξαναβαπτιστεί στα είδωλα και στην πλάνη και θα δει ΧΑΙΡΙ..

Ανώνυμος είπε...

Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: «Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!» ανέφερε Γεννάδιος Σχολάριος, Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως το 1456. Θα το σχολιάσετε; Έλλην στα βυζαντινά χρόνια είχε τη σημασία του ειδωλολάτρη.

http://www.iconamag.gr/index.php/icono-interviews/17--l-r.html

Ορίστε η αλήθεια, παπάρες μάθατε μια μαλακία και την κοπανάτε συνέχεια. Φάτε το κουτόχορτο που σας πλασάρουν οι δούρειοι ίπποι για πατρώες θρησκείες και άλλες τέτοιες μαλακίες. Α και που 'στε, φέτος που θα έρθουν οι Εψιλον να σας πάρουν για το Σείριο, να μας στείλετε καρτποστάλ όταν φτάσετε να δούμε πως είναι. Μπεεε

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραγκιόζηδες 12Θεοι σας ξαναρωτάω:

Πιστεύετε στ αλήθεια οτι υπάρχουν οι 12 Θεοί του Ολύμπου;
Είστε σαλταρισμένοι; Είστε τρελλοί; Ασφαλώς και θαυμάζω τους αρχαίους Ελληνες. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θα πρέπει να πιστεύω στην Μυθολογία;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ,ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΙΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ , ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΝ ΓΗ ΚΛΠ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΣ ΕΙΤΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ,ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΙΣΤΗ ΘΡΑΣΙΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΑΥΚΩΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΕΝΩΣ Ο ΘΡΑΣΙΜΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ,ΟΥΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ,ΟΥΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΦΙΣΤΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝΤΡΟ.ΚΑΙ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ανώνυμος είπε...

ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΑΣΟΝΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ.
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

Ανώνυμος είπε...

ρε 2.53 χριστιανοεβραιε αλλα σου λενε και αλλα απαντατε
δεν εχεισ να απαντησεις κατι στους πιο πανω και λες τριχες

Ανώνυμος είπε...

σεραφειμ εισαι ο μοναδικος αληθινος ιεραρχης .
κατω οι μασονοι μητροπολιτες

Ανώνυμος είπε...

Σεραφειμ -μασονια 500-0 το σκορ απλα τους εχει ισοπεδωσει.ποιος εισαι επισκοπε σεραφειμ ο καραγεωργιου που ισοπεδωνει επωνυμος τους μασωνους προδοτες πολιτικους ολων των κοματων
απο το Ελλην και χαος.
καθε μετα μαγεια ταλμουδ καμπαλα κλπ σου κανουν σεραφειμ οι μασονοι για να πεθανεις,αλλα επειδη μας ενημερωνεις δεν σε αφηνει ο θεος να παθεις τιποτα οπως και γιατι απαντας δυναμικα στους εχθρους του χριστου και της Ελλαδος.
Μην τους λυπασαι ΣΕΡΑΦΕΙΜ οπως και αυτοι δεν μας λυπουντε και μας καταστρεφουν με καθε τροπο

Ανώνυμος είπε...

μασονοι σεραφειμ
αντε γεια

Ανώνυμος είπε...

βαλτε την απαντηση του σεραφειμ στους μασονους
απλα τους εκμηδενισε για μια ακομη φορα
εσυ εισαι μητροπολιτης σεραφειμ ολοι οι αλλοι ειναι προδοτες

Ανώνυμος είπε...

κανε μια ομιλια συγκεντρωση για τους μασωνους και την καρτα του αντιχριστου(καρτα του λεχριτη) να ερθουμε να σε ακουσουμε

Ανώνυμος είπε...

ο καραγεωργιου εδω και χρονια εχει αναφερει οτι η τζανη ειναι εβραια,και οτι εχει υποπτες διασυνδεσεις με τους θεοσοφιστες μασονους του λαος τους εψιλον 666

Ανώνυμος είπε...

ο χριστιανισμος ειναι διανοητικη συφιλη
πολυ σωστα το ειπατε κυρια τζανη ,μονο που επρεπε να πειτε εβραικη διανοητικη συφιλη

Ανώνυμος είπε...

kremales stoys xristianoevraioys

Ανώνυμος είπε...

σεραφειμ δεν εισαι ουτε καν το δεξι ενοςτεκτονα

Ανώνυμος είπε...

σεραφειμ οι τεκτονες ειναι πιο ελληνες απο εσενα

Ανώνυμος είπε...

4.06 το καταντημα σου δεν εχει προηγουμενο ομολογης μονος σου οτι εισαι εβραιος προδοτης

Ανώνυμος είπε...

ο καραγεωργιου χρονια τωρα γραφει στα αρθρα του
οτι το δωδεκαθεο ειναι κατασκευασμα των εβραιων

Ανώνυμος είπε...

διαβαστε οπωσδηποτε τα σχολια μεταξυ καραγεωργιου και δασκαλακη του λαος απο παλιοτερα αρθρα .βγαζουν καλο γελιο

Ανώνυμος είπε...

μασονος η οχι και ο σεραφειμ
τον εχουν για λαγο
ιερωνυμος και σια η οχι

Ανώνυμος είπε...

14 Ιουλίου 2011 8:48 π.ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΩΡΗ ΚΛΩΣΑ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ AIDS Η ΤΖΕΝΗ ΟΠΩΣ Η ΤΖΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ 1 ΓΕΝΑΡΗ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΑΣ ΟΕΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ,,,ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΒΡΩΜΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΡΙΣΗ,ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Ν'ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΒΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ,ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ,ΟΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ,ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΡΑΣΟΦΟΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ.ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΑΚΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΝΟΙ..ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω και ξαναδιαβαζω και δεν πιστευω τα ματια μου.
Τοση υποκρισια και τοση καια πια απο τους Χριστιανους ,που υποτιθεται ξερουν την εννοια της αγαπης καλυτερα απο μας που ακολουθουμε την μοδα.
Καλα σε ποιον αιωνα ζητε?
Ο Σεραφειμ ειναι ψευτης συκοφαντης και προδοτης και προπαντως οχι Ελληνας!
Ο Ελληνας μιλαει για Ελλαδα κατι που ο προδοτης Σεραφειμ αποφευγει να χρησιμοποιει!
Αναφερεται μονο στην Πιστη και την Ορθοδοξια γιατι πανω σε αυτο παιζει μπαλα και λογω ρασσου πορωνει με μισος τα προβατα του!
Στην απελπισμενη του προσπαθεια να βρει κακους , για να εχουνε οι ζηλωτες του κατι να μισουν και να βγαζουν τα κομπλεξ τους τα εβαλε και με την μασωνια.
Τοσο γελοιος και κουτοπονηρος ειναι!
Προβαλετε τον Σεραφειμ σαν Μαχητη και προπαγανδιζετε οτι οι μασωνοι πηραν το μαθημα τους.
Ειστε βαθεια νυχτωμενοι επειδη Το αντίθετο εγινε .
Το παραληρημα στην καθαρευουσα το θεωρειτε παληκαρισια απαντηση ενω στην πραγματικοτητα μιλαει ξυλινα χωρις να λεει στην ουσια τιποτα!
Ειναι ενας μισαλλοδοξος αλαζονας και καιροσκοπος που δεν ξερει τι σημαινει αγαπη και συγχωρεση ,απεναντιας ειναι εκδικητικος και εριστικος που δεν διαφερει απο τον Αγιατολαχ Χομεινι.
Η Ελλαδα πρωην χωρα της προοδου της επιστημης και του πολιτισμου ,στα χερια του Σεραφειν η του Σαββα Αχιλλεως θα γινει Ελλαδισταν!