Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τον έχει κολλήσει στον τοίχο ο Xατζηνικολής!


Ο Νεοεισελθών στο στρατόπεδο του αντι-μνημονίου Νίκος Χατζηνικολής, έχει στήσει στον τοίχο τον Ευάγγελο Βενιζέλο αρχικά λέγοντας οτι ο Eurogroup και ο Tomsen διαρρέει ότι τα μέτρα είναι ιδέα του Ευάγγελου Βενιζέλου! Ενώ την Στιγμή που ο Μπένι προσπάθησε να αποποιηθεί τις ευθύνες για τα οικονομικά μέτρα ο Νίκος του είπε.. " Δεν μπορεί να μην ακούσατε.. ή να μην είδατε:"
"-Με Ειρωνεύεστε κύριε Χατζηνικολάου"

15 σχόλια:

Modestus είπε...

Τρίχες κατσαρές, μη τρώτε παπά από εγκάθετους που πάνε να φτιάξουν το προφίλ του κάθε καραγκιόζη υποψήφιου αρχηγού. Τα κλασσικά δεν ήξερα, δεν ρώταγα εγώ είμαι νέος στο οικονομικών έλα μωρε τι κι αν είμαι 30 χρόνια πολιτικός.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε και σε βίντεο θα διευκόλυνε πολλύ.Ευχαριστούμε.
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά εδω και καιρό έχω κοψει την τηλεόραση και έχω πάψει να υποκειπτω σε αυτή την τρομοκρατία που μας εχουν υποβάλει και νιώθω περισσότερο άνθρωπος.Το συνιστώ δοκιμαστετο έστω και για λίγο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΣΕ ΜΗ ΠΩ ΤΙ....!!!!!ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΕ!!!Κ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ!!!ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ!!!Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ...ΟΣΕ..ΔΕΚΟ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ο χοντρός ηξερε τι θα αντιμετωπίσει και δεν τον άφησε να κανει ουτε τις ερωτήσεις του.Οταν άρχισε να τον στριμώχνει με αγριαδες προσπαθούσε να ξεφύγει...Κλασικός Βενιζέλος...

Ανώνυμος είπε...

ela tora lamogio sto lamogio lamogia den ginete

Ανώνυμος είπε...

Επικοινωνιακα κολπα για να πουλησει περισσοτερα φυλλα της real news. Υποτίθεται οτι συντάσεται με τον λαό και κάνει μαχόμενη δημοσιογραφία. Σιγά τα ωά.
Αστα Χατζηνίκο, αλλος μπροστα στο γυαλί και αλλος απο πισω απ'αυτο. Δεν θα με εξέπλητε να σε εβλεπα να συντρώγατε την Κυριακη το μεσημερι σε καμμια ψαροταβέρνα περιοπης.

Ανώνυμος είπε...

Kai meta vrizoume ton Mpeo gia ta stimena. Yparxoun megalyteroi stisimaties apo tous dimosiokafrous pou tous taizei to ovreiko katestimeno?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΕΝΙΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΟ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τον εβραί οτο Βενιζέλο. Βράδυ θα φύγει ο καραγκιοζάκος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=QIz9IRgpGlQ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΛΕΕΙ.ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Οχι παίδες. Να μην φύγει κανένας τους. Πρέπει να δικαστούν για τα εγκλήματα τους κατά του λαού αυτής της χώρας. Το ΔΝΤ και λοιποί να φύγουν. Είναι δυνατόν, εγώ ,εσείς και τόσος κόσμος να γνωρίζει την (φιλανθρωπική) δράση του ΔΝΤ και πως κατέληξαν οι άνθρωποι σε όλες τις χώρες που έδρασε και να μην το ξέρανε αυτοί οι μπινέδες οι πολιτικοί?? Αλλά που να βρεθεί ένας Ραφαέλ Κορέα και εδώ. Ξέρουμε την ιστορία των άλλων χωρών σε αυτό το θέμα και δεν χρειάζεται να επαναληφθεί και με εμάς. Γιατί όταν θα έρθει η ώρα να φύγει το ΔΝΤ μαζί με τους διεφθαρμένους πολιτικούς μας , θα έχει αφήσει πίσω του μια εξαθλιωμένη χώρα που δεν θα μπορεί να στηρίξει και να βοήθήσει τους ανθρώπους της.
Και για του λόγου το αληθές , τα αποτελέσματα της φιλανθρωπίας τους τα βλέπουμε ήδη να εξαπλώνονται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.
ΝΑ ΦΎΓΕΤΕ...ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ..!!

Ανώνυμος είπε...

εχω παντα μια απορια κ. Βενιζελο οταν σας βλεπω:
ειστε προδοτης και ανηκετε σε καποιες λεσχες που θελουν την καταστροφη της Ελλαδας,
η ειστε απλως ασχετος ;;

Ανώνυμος είπε...

μέσα στον "οίστρο" της ρητορίας, ο βενιζέλου κάπου λέει: 1)το ζήτημα στο τραπέζι είναι η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του χρέους. (Εγώ πάλιρε παιδιά, απο τα λίγα που καταλαβαίνω, πιστεύω οτι το ζήτημά μας είναι ακριβώς το αντίθετο)
2)στη συνέχεια, ενω παραδέχεται οτι η τακτική με τις αποδείξεις δεν τους βγήκε, προσθέτει οτι θα κοιτάξουν να το αλλάξουν απο του χρόνου. Μη ξεχνάμε(τα καντήλια μου), ότι το θέμα των αποδείξεων αφορά το φορολογικό και οτι αυτό είναι μια απο τις θηλιές στο λαιμό μας.Αφού λοιπόν, παραδέχτηκε την άγνοιά τους, αποκάλυψε και την αδιαφορία τους. 3) οσο αφορά τις ημιεπίσημες διαρροές για το ότι η κυβέρνηση επιβάλλει αυτα τα μέτρα και όχι η τρόικα, ο βενιζέλου απάντησε οτι αυτό σε μεγάλο βαθμό είναι σωστό.(σε κάθε τέτοια μαλακία έπρεπε και να τον χαστουκίζαμε.)Τεσπα, είπε κι άλλες παπαριές και ο δημοσιογράφος του την χάρισε σε πολλά αημεία.