Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

O Kαρατζαφέρης δεν ήταν ποτέ μέλος της ΕΣΗΕΑ...!!



Αγαπητοί κύριοι, είμαι συνταξιούχος δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ, ετών 72. Θα σάς ήμουν ευγνώμων, αν εκάμνατε μίαν ανάρτησιν με το εξής ερώτημα: Διατί ο κ. Καρατζαφέρης δεν κατώρθωσε καθ' όλην την μακράν δημοσιογραφικήν του σταδιοδρομίαν, να γίνη μέλος της ΕΣΗΕΑ; Η απάντησις είναι απλουστάτη, όσον το φώς του Ηλίου: Διότι διά... να γίνης μέλος της ΕΣΗΕΑ, απαιτείται να έχης απολυτήριον Λυκείου ή Παλαιού Γυμνασίου! Ο κ. Καρατζαφέρης εγκατέλειψε το σχολείον εις την.....
Πέμπτην Γυμνασίου (1964) διότι δεν έπαιρνε τα γράμματα και 7 έτη αργότερον (1971) εδιορίσθη υπό της τότε Πρώτης Κυρίας Δέσποινας Παπαδοπούλου εις την ΕΡΤ, τότε Στρατιωτικόν Κανάλι ΥΕΝΕΔ. Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία...
Μετά τιμής
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ
Συνταξιούχος δημοσιογράφος μέλος ΕΣΗΕΑ

http://peripatris.blogspot.com/

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα 40 σπίτια πώς τα απέκτησε?

Ανώνυμος είπε...

Τα 40 σπιτια τα απεκτησε επειδη ειχε μυαλο και δουλευσε. Μην ακουσω τωρα οτι επειδη δεν ειχε τελειωσει το σχολειο δεν επρεπε να πλουτησει.

Ανώνυμος είπε...

Από την μια γραφει ο ''κάποιος που ξέρει'' και ο ανώνυμος από κάτω σχολιάζει που βρήκε τα 40 σπίτια.... μιλάμε για επίπεδο και έγκυρη ενημέρωση όχι αστεία.... Χαχαχα ... μα πόσο έχει ξεπέσει το blog επιτέλους.τι κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

απο ποτε τα ακινητα ειναι σπιτια ;ελεος με τα γιουσουφακια του συστηματος !!!!!!!!!!οσο για την ΕΣΗΕΑ αν κρινω απο τον προεδρο κλαφτα!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην μπλέξει με τους συνδικαλισταράδες και τα λαμογια όλα ο πρόεδρος.αυτοί μας έφεραν εδώ που είμαστε.40 σπίτια ναι.αν εισαι μαγκας δουλεψε και κανε τα.άεργε κακομοίρη.αν έχει μυαλό τα κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Εβγαλε το γυμνάσιο σε μία νυχτερινή σχολή της Αμφιθέας ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ, καθώς στο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου ήτανε ΣΚΡΑΠΑΣ

Στο σχολείο ήτανε τόσο σκράπας που μάλιστα όταν τον ποιάσανε να αντιγράφη σε διαγώνισμα πήρανε ΚΑι την κόλλα του Στράτου από τον οποίον αντέγραφε!

Ανώνυμος είπε...

0 ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΜΑ ΨΑΞΕΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Στην ΕΣΗΕΑ μπαίνουν μόνο παπαγαλάκια κύριέ μου

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΛΕΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ!!!!ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ!!!!ΚΡΙΜΑ....ΗΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΑΛΑΤΑΔΙΚΟ ΒΡΕ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ 40 ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..ΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ????Ε??????ΠΑΝΤΟΣ Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 70 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΛΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ..ΤΥΧΑΙΟ????

Ανώνυμος είπε...

Εχει ακόμη σανό καβάντζα για να ταίσει αρκετούς μαλάκες ακόμη

Ανώνυμος είπε...

Οι ανωνυμοι σχολιαστες εδω, που ειναι υπερασπιστες του Καρατζαφέρη εχουν ενα κοινο ονομα που η Τζινα το φωνάζει οταν θελει υπηρετρια:
Αδωνη πες αλεύρι. Η Ευγενία σε γυρεύει.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι την εκανες την πατατα σου, μπουμπούκο. Ουτε ο υιος του σανοπώλου δεν μπορει να σε συγκρατησει, να μην εκτίθεσαι.
Εγινες η ξεσκονιστρα του αφεντικου, μπας και σου δωσει και σενα κανενα κοκκαλο να γλυψεις.
Πόσο χαμηλότερα πρεπει να φτασεις, για να ξυπνησεις. Μέχρι και η Ευγενία θα σε εχει φτυσει.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά...Σιγά...Δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Είδαμε και όσους είναι στην ΕΣΗΕΑ σε τι οικονομική κατάσταση είναι. 1-2 δημοσιογράφοι παίρνουν τα λεφτά και οι υπόλοιποι ψωμολυσσάνε. Ααααα! και πριν ψωμολυσσάξουν δουλεύουν σαν του σκλάβους 2 χρόνια και βάλε άμισθοι για να αποδείξουν το αυτονόητο ότι ξέρουν να γράφουν ένα άρθρο... Και φαντάζομαι τι έχει κάνει η ΕΣΗΕΑ για να λύσει αυτο το πρόβλημα...Πολλά πράγματα. Γιατί είναι μεγάλη επιστήμη να γράψεις ένα άρθρο στην εφημερίδα να ενημερώσεις τον κόσμο. Ο κόσμος δεν θέλει περίτεχνες λέξεις και καλοστολισμένες εκφράσεις. Θέλει αυτο που κάνουν τα blog. Να λένε την αλήθεια όλη. Γι αυτο σε λίγο καιρό εφημερίδες θα είναι μουσιακό στοιχείο...Ασε να δούμε που θα πάνε τα κανάλια. Αφού ψωμολυσσάξουν, μετά παντρεύονται ένα κόμμα και υποστηρίζουν ως δημοσιογράφοι αμερόληπτοι τα κομματικά συμφέροντα....!!!!! Άν είναι να προσπαθήσει κάποιος για να γραφτεί σε ένα Σύλλογο, άστο καλλίτερα. Δηλαδή γιατι κάποιος να προσπαθήσει να μπει στην ΕΣΗΕΑ? Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης? Ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης που πρέπει κάποιος να προσπαθήσει να τα φτάσει για να μπει στην ΕΣΗΕΑ? Χαχα...Στην τελική μακάρι οι δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ να μπορούσαν να έχουν την περιουσία του Καρατζαφέρη, δικό τους τηλεοπτικό σταθμό, δικό τους ράδιο, δικιά τους εφημερίδα και κόμμα και να είναι και βουλευτές. Να κάνω και εγω την αυτοκριτική μου? Είμαι μηχανικός χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα και φωνάζω και αγωνίζομαι για να παρω. Αλλά έχω δει ότι άνθρωποι αγράμματοι που δεν είναι γραμμένοι σε ΕΣΗΕΑ και ΤΕΕ που δεν έχουν δικαιώματα για υπογραφές σε μελέτες, αλλα είχαν τα @@ να φτιάξουν μια επιχείρηση, να την αναπτύξουν και να τρώνε τώρα με χρυσά κουτάλια και να έχουν τους μηχανικούς μια τρίχα από τα @@ τους. Και μπράβο τους…Του βγάζω το καπέλο…Ας είχα και εγώ τα @@ να το κάνω. Τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Πρέπει να ξυπνήσουμε. Καταλάβατε τι έχει ο Καρατζαφέρης την ΕΣΗΕΑ...Μια τρίχα...!

Ανώνυμος είπε...

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνον, σε μια εκπομπή που παρακολουθούσα, ο παρουσιαστής μετέφερε πως υπήρχε μια άτυπη εντολή πως η ΕΣΗΕΑ δεν θα εγγράφει πλέον δημοσιογράφους οι οποίοι δουλεύουν στον σταθμό BLUESKY.

Αφέθηκε να εννοηθεί (τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα) πως ο λόγος ήταν κάποιες εκ των εκπομπών του καναλιού, οι οποίες στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν την αλήθεια έρχονταν σε ρήξη με συμφέροντα που ήταν χωμένα παντού.

Δεν γνωρίζω εάν κάτι τέτοιο συνέβη πραγματικά, ούτε και εάν (στην περίπτωση που ήταν αλήθεια) ισχύει ακόμα. Το θέτω όμως επειδή θεωρώ μοναδική ευκαιρία "ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ" να μπορούσε να μας διαφωτίσει ώστε να μάθουμε εάν ο δημοσιογράφος της εκπομπής έλεγε ψέματα και ανακρίβειες ή εαν απλώς η ΕΣΗΕΑ εκτός από το απολυτήριο του Λυκείου ζητά και κάποιες "αυθαίρετες" προϋποθέσεις.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλετε να επισημάνετε με την πληροφορία που δίνετε. Υπονοείτε κάτι για την προσωπικότητα του παραπάνω κυρίου, για τον χαρακτήρα, για τις ικανότητές του?
...και εάν ναι, τί είναι αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Para polu wraia erwthsh. Na rwthsw kai kati allo egw san enas tapeinos kai mikros douleutaras. Apo ta 16 mou (eimai 24 twra) douleuw servitoros se diafora magazia. Kafeteries, tavernes, italika, bar ktl. Pleon eimai epaggelmatias sthn douleia mou kai den mporei na to amfisvhthsei kanenas auto. Oute kan ta afentika mou. Den exw kapoio xarti pou na pistopoiei omws oti eimai servitoros, oti teleiwsa kapoia sxolh touristikwn epaggelmatwn. An aurio methaurio ftikasw mia taverna pou isws ekselixthei se megalo estiatorio kai meta franchise kai ploutisw alla den exw ptuxia sumainei oti den ta aksizw? Shmainei oti eimai anaksios ths theshs kai twn oswn exw apokomhsei me thn sklhrh mou douleia? Gia skefteitai ligaki koimhsmenoi... Kapws etsi douleuei h koinwnia mas ta teleutaia 100 kai vale xronia. Opote mhn krinete gia na mhn kritheite...

Me eilikrinia,
Seraph

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?? ΡΕ ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ??ΚΑΘΕΣΕ Κ ΕΣΥ Κ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Κ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΒΓΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ, 2 ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...ΕΙΔΑΜΕ Κ ΤΟΥΣ "ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ" ΤΟΥ LONDON SCHOOL OF ECONOMICS ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΗ ΠΙΑΤΣΑ Κ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ, ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλυτερο σχολειο της ζωης ειναι το πεζοδρομιο. Αυτο που βγαζουν οι πουτανες οι παπατζηδες κλπ. Τετοιος ειναι και αυτός ο αποαπατος της πολιτικής, εικων αυτων που τον ψηφιζουν και τον στηριζουν.

ΑΖ

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΦΑ. (ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ) ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ. ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΨΟΦΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

δεν πειραζει φιλε μου!κι εγω στο σχολειο σκραπας ημουν αλλα οδηγω mercedes!ειδα τους καλους μαθητες τι καταφεραν στη ζωη τους

Ανώνυμος είπε...

...και ο Ωνάσης δεν έβγαλε πανεπιστήμιο, και ο Bill Gates της Microsoft (θέλετε κι άλλα παραδείγματα;)...

Ε και λοιπόν... Κοιτάτε τη δουλειά σας και ποιος σας κλέβει πραγματικά... Κορόιδα!