Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

"ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!"


Κυριοι η δημοκρατια τελειωσε.Αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.Θελω καποια στιγμη να υπαρξει ενας στρατιωτικός με μπαλάκια να εκτελέσει τους προδότες και στείλει τα ΜΑΤ στα κάτεργα.Ποτέ δεν ειχα πρόβλημα με την αστυνομία τωρα ομως εχω.Ειναι οι μεγαλύτεροι ανθέλληνες και απο τους Μογγόλους.Σεκιούριτι των προδοτών της βουλής.Αλαξα αποψη για τους μπατσους.Κανεις απο αυτους δεν εχει αίμα Ελληνικό.Θα χαρω πολυ να ρεει το αιμα τους ποταμι.Οπου τους πετυχαίνω θα τους γ....Τερμα.Οτι οι Τούρκοι και τα Ματ.
αναγνώστης.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟ....ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω...μετα απο αυτα που καναν, τελος ανοχη

Ανώνυμος είπε...

Ποια ματ ρε,πουτανας γιοι ειναι ολοι τους.Κρεμασμα και σ αυτους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΤΙΑ ΕΡΓΑΤΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ!!!!!ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΙΡΙΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Ως ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΣΥΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣΝ ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!

Πρίαπος είπε...

Ρε φίλε εσύ που κάνεις copy paste αυτό το σχόλιο σε κάθε ανάρτηση, άδικο δεν έχεις καταρχήν, αλλά δυστυχώς είναι η μοναδική μαζική αντίδραση στο Σύνταγμα. Στην τελική ο καθένας που κατεβαίνει στην πλατεία ξέρει απο μόνος του γιατί κατεβαίνει και δε χρειάζεται ινστρούχτορες...
Δηλαδή οκ συμφωνούμε, αλλά το σχόλιο σου είναι μάλλον προς απογοήτευση του κόσμου που πηγαίνει ή σκέφτεται να συμμετέχει στο κίνημα της πλατείας.

Όλοι καταλαβαίνουμε το ρόλο των "αμεσοδημοκρατών" ή "αγανακτισμένων" αλλά πρέπει να στηρίξουμετην κινητοποίηση και όχι το "κάτσε στ αυγά σου και φάε το αγγούρι"

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

Είναι -δύστηχώς- ένα μέσο χειραγώγισης των Ελλήνων για να ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που θα απειλησουν το πολιτικό συστημα.

Ανώνυμος είπε...

Με άλλα λόγια σου λέω ότι αν δεν υπήρχαν "αγανακτισμένες", "άμεσες δημοκρατίες", "λαικές συντακτικές εθνοσυνελευσεις" οι διαδηλώσεις και αντιδράσεις θα έκαναν τον πολιτικό κόσμο να σκεφτεί... "να ανανεωσω την ασφαλεια ζωής μου ή να αγοράσω εισητήριο one-way για εξωτερικό";

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά πριν απ αυτούς υπήρχε κάτι άλλο και δε το πήρα χαμπάρι? Ή μήπως υπάρχει τώρα κάτι άλλο τόσο μαζικό?

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

πασοκο τραβα να κρυφτείς πισω απο τα ματ και μετα περνα να παρεις τα λεφτα σου απο τα γραφεια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μου σχετικά με τους "αγανακτισμένους", "άμεση δημοκρατία" και "λαικη συντακτικη εθνοσυνέλευση"...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

5. Οι "αγανακτισμένοι" έκαναν έκληση στους βολευτες "να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο". Επίσης τους έστειλαν και εξώδικο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε.

6. Οι "αγανακτισμένοι" δήλωναν στις 27/06/11 ότι θα έκλειναν τους δρόμους γύρω απο τη βουλή για να μην μπορούν οι βουλευτες να εισελθουν στη Βουλή και να ψηφίσουν το μεσοπροθεσμο (όριστε και το σχετικό άρθρο: http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4638045). Σήμερα στις 29/06/11 όταν βρήκαν την Λιάνα Κανέλλη την άφησαν να περάσει επειδή τους έταξε ότι θα το καταψηφίσει (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_9775.html).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

7. Η "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" ξέκινησε δημοψήφισμα την Κυριακή το οποίο πλέον θα τελειώσει -αν δεν έχουν ήδη βαρεθεί και παέι σπίτια τους στο μεταξυ διάστημα- ΤΟ ΝΩΡΊΤΕΡΟ την επόμενη Κυριακή. Εν τω μεταξύ το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε. Καληνύχτα σας!

Για την "άμεση δημοκρατία" δεν έχω να πω πολλά άλλα αυτό είναι ίσως επειδή όλα τα προηγούμενα γεγονότα και τα αποτελέσματα τους μιλάνε μόνα τους.

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι", "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" και "άμεση δημοκρατία" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

Όσο ο GAP ανησυχεί ΜΟΝΟ μην τον καθαρίσουν τα αφέντικά του ΚΑΙ ΟΧΙ μηπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα συνεχίζει να κάνει τα όσα κάνει!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε ποσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!

Ανώνυμος είπε...

Οι "αγανακτισμένοι" έκτος απο το να αποτρέπουν τις πραγματικές διαδηλώσεις περιφρουρόντας το Σύνταγμα, γιατί περιφρουρησαν και τον Αθανασιάδη; Οέο;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ να υπάρξει κατι άλλο εκτός απο ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για να μην έχουν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!

Οταν όμως με/σε/τους/μας κόψει η λόρδα, θα καταλαβεις και εσύ τι εννοώ. Μέχρι τότε δεν νομίζω να θέλεις να καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ.Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒ ΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΘΕΡΜΗ ΧΕΙΡΑΨΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΣΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.