Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Συνταγματικό το Μνημόνιο



Anti-ntp:Eίναι εμφανές πλέον οτι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη καθώς έβγαλε μια δανειακή σύμβαση που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο συνταγματική!

 Πέρασε τις εξετάσεις του ΣτΕ

Πέρασε το συνταγματικό σκόπελο του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) το Μνημόνιο, καθώς η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου μετά από πέντε....
διασκέψεις κεκλεισμένων των θυρών τάχθηκε στην συντριπτική της πλειοψηφία υπέρ της Συνταγματικότητας του.

Οι σύμβουλοι της επικρατείας ακολουθώντας τις εισηγήσεις των συναδέλφων τους έκριναν ότι είναι συμβατές με τις συνταγματικές επιταγές και τις διατάξεις ευρωπαϊκής σύμβασης των δικαιωμάτων του ανθρώπου (ΕΣΔΑ) οι περικοπές στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων και τις συντάξεις λόγω της οικονομικής συγκυρίας της χώρας και ενόψει της ανάγκης να αποφευχθεί η χρεοκοπία της Ελλάδας.

Επιπλέον, οι ανώτατοι δικαστές αποφάσισαν ότι ο επίμαχος Νόμος δεν χρειαζόταν να ψηφιστεί από την αυξημένη πλειοψηφία της Βουλής (180 βουλευτές) κρίνοντας ουσιαστικά ότι δεν αποτελεί διεθνή σύμβαση . Η Ολομέλεια του ΣτΕ αναγνώρισε ακόμη το Μνημόνιο δεν περιορίζει με οποιονδήποτε τρόπο την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, όπως δεν πριονίζει την εθνική μας κυριαρχία η ένταξη μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Βασικό στήριγμά τους είναι οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος που οδήγησαν μεν στις περικοπές, αλλά μέσα σε βιώσιμα επίπεδα , ενώ σε περίπτωση νέου μνημονίου το ΣτΕ θα κρίνει τις διατάξεις του εκ νέου με βάση τις υπάρχουσες οικονομικές και δημοσιονομικές συγκυρίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΣτΕ είχαν προσφύγει προσβάλλοντας τη συνταγματικότητα του Μνημονίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, η ΑΔΕΔΥ, η ΕΣΗΕΑ και άλλοι φορείς.

Λεπτομέρειες από το σκεπτικό της απόφασης ,που θεωρείται σταθμός ενόψει και της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου Μνημονίου, θα περιλαμβάνουν οι δικαστές όταν δημοσιεύσουν το σκεπτικό τους. Κατά πληροφορίες έξι με δέκα μέλη από τους 33 ανώτατους δικαστές φέρονται να διατύπωσαν ενστάσεις για επιμέρους θέματα που τέθηκαν στην διάρκεια των διασκέψεών τους.
πηγή

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ!!!
ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120!!!!

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΠΡΟΒΟΥΛΗ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ποια η συνθεση του δικαστηριου για να ξερουμε τα ονοματα των πουλημενων.
Η χουντα του πα.σο.κ. ειναι ο,τι πιο απεχθες εχει περασει απο αυτο τον τοπο τα τελευταια 50 χρονια.

Ανώνυμος είπε...

αισχος. αλήτες διορισμένοι. όταν θα μιλήσει ο λαός θα είναι αργά για δάκρυα

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή....Δεν περιμένω τίποτα από τους παχυλά αμοιβόμενους, λειτουργούς της Θέμιδος....
αίσχος....

Ανώνυμος είπε...

κυριοι δικαστες...ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ...αλλα τον μηνα ο μισθος σας ειναι αρκετες χιλιαδες ΕΥΡΩ γιατι να σας αγχωνει το μνημονιο???

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Βαρέθηκα τις παπαρολογίες. Ή έχουμε τ' άντερα να τους πλακώσουμε ή δεν ... Τα υπόλοιπα είναι έτσι για να έχουμε να λέμε. Τα υποκείμενα αυτά καταλαβαίνουν μόνο από μπερντάχια. Τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ: ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Σ.τΕ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ, ΠΟΙΟΙ ***ΤΑΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ "ΤΕΛΟΥΣ" ΟΛΩΝ ΜΑΣ??????

Ανώνυμος είπε...

Με αυτό το σκεπτικό δηλαδή, για να μη πτωχεύσει η χώρα, θα έκριναν συνταγματικό και το πούλημα των νησιών μας. Για να μη γίνει πόλεμος θα έκριναν συνταγματικό το να πάρουν οι Τούρκοι το Καστελόριζο ή ό,τι άλλο τους αρέσει. Απέδειξαν και οι δικαστικοί πόσο μικροί είναι. Στα μεγάλα μικροί, και στα μικρά "μεγάλοι". Μας απέδειξαν ποιών τοις ρήμασι είναι πειθόμενοι.

Ας το πάρουμε απόφαση, μπορεί οικονομικά να μην έχουμε χρεοκοπήσει ακόμα, το σύστημα της χώρας μας όμως (πολιτικό, δικαστικό, εκπαιδευτικό, θρησκευτικό προσθέστε και όποιο άλλο θέλετε) έχει χρεοκοπήσει εδώ και πολλά χρόνια. Φυσική συνέπεια και λογική ακολουθία αποτελεί αυτό που ζούμε σήμερα, της φτώχειας μας σε κάθε επίπεδο.

Μην έχετε αυταπάτες και μην πιστεύετε λόγια ωραία περιτυλιγμένα. Τέτοια λόγια μας οδήγησαν τετραετία την τετραετία εδώ που είμαστε. Το υπάρχον σύστημα στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να δώσει λύση. Η λύση θα έρθει από αλλού. Μέχρι τότε ας κάνουμε υπομονή και κουράγιο και κυρίως ας μην χάνουμε την ανθρωπιά μας. Ας μην αφήνουμε το σκοτάδι που ολοένα και θα πυκνώνει, να μαυρίζει τις ψυχές μας, να εξαφανίζει την αγάπη μας, ό,τι τέλος πάντων ωραίο και υψηλό μπορεί να περιέχει η ψυχή του καθενός από εμάς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Άρθρο 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 3 ΚΑΙ 4

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

GKAGR είπε...

Ελα ρε παιδια.Ποιος ειχε αυταπατες οτι θα το κριναν αντισυνταγματικο.Ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες.Η σηψη εχει προχωρησει σε ολους τους τομεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ ΕΝΘΑ ΑΠΕΔΡΑ ΟΔΥΝΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΓΜΟΣ.
ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΜΝΗΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

συνταγματικο το μνημωνιο? με το περασ τησ κυβερνισεισ του τζεφρει να κρατηθουν τα ονοματα τον δικαστων και με τη σρειρα τουσ να δικαστουν!

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ήξερα τι κινητόποιήσεις θα οργανώθουν την ημέρα ψήφισης του μνημονίου 2, αν οι βολευτές το υπερψηφίσουν; Αν δεν γίνει προφανές και τότε, ότι δεν καταλαβαίνουν, με ειρηνικά μέσα και συλλογές υπογραφών τι άλλο μας μένει; ΟΕΟ;

Ανώνυμος είπε...

Ησαίας 5:20-21-22-23
Αλίμονο σ' εκείνους που λένε το κακό καλό και το καλό κακό,που παραστάινουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο,
που κάνουν το πικρό γλυκό και το γλυκό πικρό.
Αλίμονο σ' εκείνους που θαρρούν πως είναι σοφοί και για έξυπνοι περνιούνται.Αλίμονο σ' εκείνους που έναι ήρωες μονάχα στο κρασί κι είναι γενναίοι μόνο όταν τα δυνατά ποτά τ' αναμειγνύουν που μ' ένα δώρο αθωώνουνε τον ένοχο και αγνοούν το δίκιο του αθώου.

Ισόβιος είπε...

Ελεύθεροι σκοπευτές χρειάζονται. Αλλιώς μας πάνε για σφάξιμο, δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, σας περισσεύει κανένα καλασνικοφ; Πρέπει να το καταλάβουμε, η μόνη λύση είναι να κατεβούμε στο σύνταγμα με όπλα...

Ανώνυμος είπε...

Aitolos

Η μονη λυση ειναι ο λαος να ξεκινησει διαδηλωσεις έξω απο τα στρατοπεδα απετόντας τα οπλα τα οποια του ανήκουν ωστε να προστατέψει την πατρίδα του ,την θρησκεία του και την οικογενειά του
εκεί θα φανεί ποιός έχει α…..δια .Αρκετα ανεχτηκαμε τα κολοπαιδα στην βουλή

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

Σε κλαίω ΠΑΤΡΙΔΑ μου...

adonis είπε...

Μα καλά δεν ντρέπεστε καθόλου εδώ μέσα; Η Χώρα μας έχει Σύνταγμα και θεσμούς. Το τί είναι Συνταγματικό ή όχι δεν κρίνεται από τον κ. Κασσιμάτη στα παράθυρα της τηλεοράσεως, αλλά από το ΣτΕ. Χθες βγήκε η απόφασις του Δικαστηρίου από την Ολομέλειά του. Δηλ ψήφισαν ελεύθερα κατά την κρίση τους όλοι οι ανώτατοι Διοικητικοί Δικαστές της Χώρα και έβγαλαν μία απόφαση. Επειδή δεν αρέσει σε κάποιους αυτή η απόφαση, θα πάρετα το όπλα και θα αρχίσετε να σκοτώνετε τους δικαστές; σαν δεν ντρέπεστε να λέτε τέτοια λόγια! Ωραίοι Δημοκράτες είστε! Εσείς αγράμματοι επί των νομικών, θα αμφισβητήσετε την απόφαση δεκάδων ανωτάτων δικαστών διότι έτσι γουστάρετε!
Στην συνέντευξή μου είχα επισημάνει στον κύριο που με ρώτησε, ότι μέχρι εκείνη την ώρα είχε κριθεί συνταγματικό σε επίπεδο εισηγήσεως και είχαμε και οι δύο συμφωνήσει ότι θα περιμένουμε και την απόφαση της Ολομελείας. Η απόφαση βγήκε και όπως γίνεται στις Δημοκρατίες, οι αποφάσεις των Δικαστηρίων είναι σεβαστές από όλους, είτε μας αρέσουν είτε όχι! Λοιπόν το θέμα αυτό έληξε! Εκρίθη ότι είχε δίκιο ο κ. Μανιτάκης, που είπε ότι είναι Συνταγματικό και άδικο οι κ. Κασσιμάτης-Κουτρούβαλος που έλεγαν ότι είναι αντισυνταγματικό.
Όποιος δεν αισθάνεται άνετα με την υποχρεώση να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις, να πάρει ένα αεροπλάνο και να φύγει, αν και δεν υπάρχει καμμία χώρα στον κόσμο, που διανοείται κάποιος να γράψει έστω αυτά που έχουν γράψει ορισμένοι γελοίοι εδώ πάνω περί Καλάσνικοφ κλπ Ντροπή σας! Να μάθετε και να χάνετε!
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Ανώνυμος είπε...

ADONIS ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γεωργιάδη, σαν Έλληνας πολίτης, μπορεί να ντρέπομαι που ακούω τους συμπολίτες μου να φτάνουν στο σημείο να λένε ότι η λύση είναι να πάρουν τα όπλα. Ντρέπομαι όμως πολύ περισσότερο για εκείνους που αποφασίζουν για τύχες μας. Διότι ποιοι άλλοι είναι αν όχι αυτοί, που οδήγησαν τον κόσμο να σκέφτεται έτσι; Πιστεύετε ότι δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει ο Έλληνας πολίτης από το να ξημεροβραδιάζεται σε μια πλατεία να βρίζει και να φασκελώνει το σινάφι σας (το πολιτικό εννοώ) και να έχει φτάσει σε σημείο να θεωρεί καλύτερη λύση το να σκοτώσει έναν συνάνθρωπό του;

Η δημοκρατία αυτή που υπερασπίζεστε, που την έχετε καταντήσει μια πόρνη γριά και ξεπεσμένη, που την έχετε αλλοιώσει σε φασισμό και δικτατορία του χειρίστου τύπου, δεν μας εκφράζει. Κι επειδή τυγχάνει εσείς (αναφέρομαι στους πολιτικούς εν γένει) να είσαστε εκφραστές της δημοκρατίας μας, δεν μας εκφράζετε ούτε εσείς. Γιατί σας φαίνεται λοιπόν περίεργο που οι θεσμοί μας εισπράττουν την μήνη του κόσμου;

Γεννηθήκαμε σε αυτή την χώρα και μας μάθανε κάποιοι δάσκαλοι να την αγαπάμε. Κάποιοι Μακρυγιάννηδες και κάποιοι Κολοκοτρώνηδες μας έμαθαν και να πολεμάμε για αυτήν. Λυπούμαι που θα σας στενοχωρήσω αλλά έχω την αίσθηση, ότι δε θα ακολουθήσουν οι Έλληνες την προτροπή σας να μπούνε σε αεροπλάνο και να φύγουν. Οι Έλληνες θα προσπαθήσουν με όποιο μέσο τους έχετε αφήσει να κερδίσουν και πάλι την πατρίδα τους και την αξιοπρέπεια τους που τους την έχετε εδώ και καιρό απολέσει.

Κλείνοντας, κύριε Γεωργιάδη χαίρομαι που σας βλέπω να εκφράζετε την γνώμη σας σε ένα ιστολόγιο. Χαίρομαι που συνδιαλέγεστε μαζί μας. Λυπούμαι όμως που αντί να ακούτε την βαθιά αγανάκτηση του κόσμου, έρχεστε με το δάχτυλο προτεταμένο να μας μαλώσετε και να μας κάνετε μάθημα ηθικής. Δεν έχει ανάγκη αυτό ο κόσμος, ούτε σε κάτι θα βοηθήσετε έτσι. Μάλλον τη θέση σας δυσχερένετε, γιατί μας αποδεικνύετε ότι ο πολιτικός κόσμος μας είναι κουφός και τυφλός. Σε τελική ανάλυση κύριε Γεωργιάδη, μισή ντροπή δική μας, μισή ντροπή δική σας. Δε φέρει ο Ελληνικός λαός περισσότερη ευθύνη από όση φέρετε εσείς ως εκφραστές της δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αναφέρομαι σε όλους. Αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα είναι επικίνδυνοι, πρέπει να φύγουν και οχι τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε 10¨27!

Ισόβιος είπε...

Άδωνι,
δεν χρειάζονται πολλές γνώσεις νομικής για να καταλάβει κάποιος ότι το μνημόνιο αποτελεί διεθνή σύμβαση και άρα χρειάζεται 181 ψήφους. Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε στοιχειωδώς όλα αυτά τα χρόνια, ο λαός δεν θα βρισκόταν τώρα εξοργισμένος στους δρόμους. Αλλά δυστυχώς είναι σάπια. Απλά βρέθηκαν 20-25 δειλοί-αργυρώνητοι να "γνωματεύσουν" κι έγινε η δουλειά.
Κι άσε τις προτροπές να πάρουμε ένα αεροπλάνο και να φύγουμε. Από πού να φύγουμε Άδωνι; Από τη πατρίδα μας; Νομικά-οικονομικά μπορεί αυτή η χώρα να ανήκει σε σας, αλλά ηθικά ακόμα σε μας.
Και καταλήγεις και μας λες: "Ντροπή σας! Να μάθετε και να χάνετε!". Το ξέρουμε ότι χάνουμε Άδωνι, χάνουμε τη πατρίδα μας. Η αλαζονεία σας όμως, όλων εσάς των εξουσιαστών μας, αποτελεί ύβρι και την ύβρι την ακολουθεί η νέμεσις.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.Α ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εαν τα μελη του ΣτΕ δεν βλεπουν οτι οι οροι του μνημονιου περιοριζουν τα συμφεροντα του κρατους και την εθνικη μας κυριαρχια ... τοτε ή τυφλοί ειναι ... ή αχρηστοι ... οποτε καλο θα ηταν να αντικατασταθουν αυτοι οπως και τα μελη της κυβερνησης και της αντιπολιτευσης και λοιπων κοματων ως επικινδυνοι για τα εθνικα συμφεροντα και για την δημοσια υγεια. Γιατι να ξερετε οτι να γινει χρηση οπλων, ενοχοι θα είναι αυτοι που παιρνουν αποφασεις για το «καλο» του τοπου.
Γιατι ο κοσμος δεν εχει απλα αγανακτησει …. οπως ολοι βλεπουμε …. ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ !!!!!!!!
Εχουν καταστρατηγησει τους νομους, το Συνταγμα,, τους θεσμους, δεν νοιαζονται για τα ανθρωπινα δικαιωματα για αξιοπρεπη διαβιωση … δεν δινουν σημασια για ην γνωμη του λαου …. στο βωμο … και καλα … του να μην πτωχευσει το κρατος …
Ν Τ Ρ Ο Π Η ΡΕΕΕΕ …. Το λιγοτερο που μπορουμε να πουμε είναι αυτό …. Φτασατε την ακριβεια στα υψη και τωρα θελουν να κανουν μειωσεις στους μισθους … σε τι θα βοηθησει η μειωση των μισθων στον ιδιωτικο τομεα ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ???
Στην μειωση των δαπανων του δημοσιου ???? ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!! φτανει πια η κοροιδια !!!!!!! ή μηπως με τα φοροκογικα μετρα που παιρνετε θα ερθει να επενδυσει κανεις σε αυτην εδώ την χωρα ???? η μηπως θελετε να φτασετε σε επιπεδα εξαθλιωσης τον Ελληνα σε οικονομικο και κατ’επεκταση βιωτικο επιπεδο και μετα να δωσετε κινητρα για επενδυσεις για να ανοιξουν επιχειρησεις και να πληρωνονται οι υπαλληλοι με μισθους πεινας με σκοπο το μεγαλυτερο κερδος …. «καποιων» ???
Kανουν πως δεν ακουν …. την οργη του κοσμου … αλλα δεν καταλαβατε καλα, δεν ειμαστε στους δρομους για να σας παρακαλεσουμε αλλα για να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ μια αξιοπρεπη ζωη …. ΔΗΚΟΚΡΑΤΙΚΑ όμως … δεν θα γινουμε σαν και αυτους και δεν θα τους δωσουμε το δικαιωμα να μας αιματοκυλισουν !!!!!!!!!!! Και όχι μονο δεν προκειται να κατσουμε να κοιταμε με σταυρωμενα τα χερια μια χουφτα ανθρωπων να ξεπουλανε εμψυχο και αψυχο υλικο στα ξενα συμφεροντα και στην πλουτοκρατια (εγχωρια και ξενη) … αλλα μολις αποκατασταθει η δημοκρατια θα παρουν τον δρομο που οριζει ο νομος και αυτό που αξιζει σε οποιον θελει να υπογραφει για την εν λευκω παραδοση της χωρας, την καταπατηση των ανθρωπινων διακαιωματων σε μια αξιοπρεπη διαβιωση , στην καταπατηση των νομων , στην καταργηση του συνταγματος ……
Και τι αξιζει σε τετοιου ειδους ανθρωπους ????
ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ….. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ….. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ !!!!!!!!!!

Υ.Γ. οσο για τον γεωργιαδη σιγα μην χαλαλισω χρονο για να ασχοληθω με τις κουταμαρες που λεει …. Είναι αλλου το ατομο …. στην κοσμαρα του …………. που θελει και ψηφους … !!!!

Ανώνυμος είπε...

Aυτό πού δεν έχετε καταλάβει είναι ότι ΑΚΡΙΒΩΣ το πρόβλημα είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,άλλωστε σε μιά Δημοκρατία ο καθένας κάνει ότι θέλει,όμως η δικαιοσύνη πρέπει να ΕΙΝΑΙ εκεί γιά να τιμωρεί τούς παραβάτες καί όλα θα είναι μιά χαρα....π.χ αν η δικαιοσύνη είχε κάνει την δουλειά της με ΟΛΑ τα κατά καιρούς σκάνδαλα..μα ΟΛΑ όμως, πέστε μου ποιό θα ήταν το πρόβλημα τώρα...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Η "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Αποφάσεις κατά παραγγελία εκδίδουν μόνο οι δικτατορίες. Αίσχος. Όλοι πουλημένοι.
Είμαστε ίσως η μόνη χώρα που δεν έχει Συνταγματικό Δικαστήριο. Το ΣτΕ είναι διοικητικό δικαστήριο.

Διοικητικός δικαστής= μέγας βολεμένος τεμπέλης.

tommy είπε...

Ωραία τα παραμύθια άκου τι είπε το άτομο ΧΑΧΑΧΑ. Δέν τα λες και στην Διαμαντοπούλου να το βάλει στα σχολικά βιβλία για τι καλύτερη δημιουργία μελλοντικών δούλων της Τουρκίας. Όταν οι πολικοί παίρνουν μιζούλες οι δικαστές γιατί δεν τους τιμωρούν όπως εφαρμόζετε από νόμο μήπως επειδή είναι και αυτή μέρος του συστήματος;

Λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ο κόσμος γνωρίζει ότι έχετε βάλει το χεράκι σας παντού και έχετε εξαπατήσει τον κόσμο επανειλημμένα, με το δίκιο τους δεν σας πιστεύουν και θέλουν να σας κρεμάσουν. Επομένως συν επάγετε οτί η απόφαση του δικαστηρίου είναι για τα μπάζα.

Υ.Σ. Μήν χρησιμοποιείς τον όρο δημοκρατία για την Ελλάδα γιατί αυτο που έχουμε είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.

Υ.Σ.2 Just so you know οι προδότες στην Ελλάδα έχουν πάντα αίσιο τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Εαν κάποιος πιστεύει ότι με ειρηνικές διαδηλώσεις θα βγει άκρη, ας σηκώσει το χέρι του...

"όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος"

Διογένης είπε...

Ή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί να μπουν στη φυλακή ή οι διεφθαρμένοι δικαστές να μπουν στο χώμα. ΤΕΛΟΣ!

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html

Άδωνι, μην επιβαρύνεις την ήδη βεβαρημένη θέση σου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/to-manifesto-tis-plateias.html

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html