Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δώστε μας τον ήλιο σας να πάρετε το δάνειο


Εξαγωγή της ηλιακής ενέργειας στη Γερμανία ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας. Σημειώνει ότι πρέπει να πειστούν οι Γερμανοί φορολογούμενοι για τη συμμετοχή της χώρας σε νέο πρόγραμμα
Να δοθεί η εκμετάλλευση των ελληνικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Ελλάδας σε γερμανικές εταιρείες πρότεινε ο υπουργός
Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκειμένου..
να περιοριστεί το ελληνικό χρέος.
"Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν η Ελλάδα να εξάγει την ηλιακή ενέργεια σε εμάς" ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Die Welt.
Επισημαίνει ακόμα ότι η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από γερμανικές επιχειρήσεις θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος.
"Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα πετύχει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των εξαγωγών της, κάτι το οποίο είναι επιθυμητό", συμπλήρωσε.
Διευκρίνισε μάλιστα ότι οι προτάσεις του δεν έχουν "εθελοντικό χαρακτήρα", αλλά αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα.
"Χωρίς αυτές τις προοπτικές είναι δύσκολο να πειστεί ο Γερμανός φορολογούμενος για τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα νέο πρόγραμμα με υψηλούς κινδύνους", υπογράμμισε.
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΠΡΟΒΟΥΛΗ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΛΟ ΣΑΣ...
ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός απο αυτό που δίνουμε στις γερμανίδες τουρίστριες κάτω από τον καλοκαιρινό μας ήλιο, θέλουν και την ηλιακή του ενέργεια για να ξεπληρώσουμε το αυθαίρετο "χρέος"...COME AND GET IT german fags!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραια φωτογραφια της Ακροπολης εβαλες με τον αεροψεκασμο απο πανω.

East είπε...

Mία μεγαβατώρα από λιγνίτη στοιχίζει στη ΔΕΗ 35-36 ευρώ, ενώ για μία μεγαβατώρα από φωτοβολταϊκά που αγοράζει από τους ιδιώτες πληρώνει 400 ευρώ. Γι’ αυτό πολλοί μιλούν για «πάρτι» των ιδιωτών στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=273488

Η ενέργεια είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας.

Πόσο προδότες είναι αυτοί που μας κυβερνούν, όταν βάζουν μια χρεωκοπημένη χώρα να ξοδεύει πολλαπλάσια για την ενέργεια;

Οι χώρες σκοτώνονται για φθηνή ενέργεια, κάνουν πολέμους, κτλ κτλ, για να έχουν ανταγωνιστική οικονομία.

Η “πράσινη ανάπτυξη” είναι ένας από τους λόγους χρεωκοπίας της Ελλάδας.

Ακριβή ενέργεια=Ακριβά προιόντα και υπηρεσίες=Μη ανταγωνιστική οικονομία=Χρεωκοπία.

Δηλαδή η Γερμανία ζητά να πληρώνουμε εμείς το 12πλάσιο κόστος της ενέργειας, και να τους την πουλάμε σε κανονική τιμή!!!