Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι: Έτσι θα ρίξουμε το μεταλλικό τείχος της αστυνομίας!



Τον είδαμε για πρώτη φορά πριν από περίπου 2 βδομάδες την Τετάρτη 15 Ιουνίου και πιθανότατα θα τον ...



δούμε και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιουνίου όπου ετοιμάζεται και....

σχεδιάζεται και πάλι ο αποκλεισμός της Βουλής.

Ο λόγος για τον μεταλλικό φράχτη της αστυνομίας που είχε στηθεί επί της λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, τον οποίο όμως οι Αγανακτισμένοι φέρονται διατεθειμένοι αυτή τη φορά να ρίξουν προκειμένου να πλησιάσουν πιο κοντά στο Κοινοβούλιο και να πετύχουν τον -χωρίς επεισόδια, όπως τονίζουν- αποκλεισμό της Βουλής.

Όπως τονίζουν Αγανακτισμένοι στη σελίδα τους στο facebook, το «γαλλικό τείχος» μπορεί εύκολα να πέσει και το μόνο που χρειάζεται είναι η κατάλληλη τεχνική-γνώση και η χρήση ενός φορτηγού!

Μάλιστα με σχέδια που δημοσιεύουν δείχνουν τον τρόπο που πέφτει το μεταλλικό τείχος της αστυνομίας και καλούν κάποιον εθελοντή Αγανακτισμένο με φορτηγό να βοηθήσει!

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αγανακτισμένοι: Έτσι θα ρίξουμε το μεταλλικό τείχος της αστυνομίας! http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_7732.html#ixzz1QWurDREo

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΡΑ;;; ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ;;; ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΥΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ!!ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΚΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ Α ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΣΑΡΚΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΣ ΡΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΣ 1 ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΠΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά δώστε κακνενα link.
Εδω θα δείτε τις εικόνες που δείχνουν πως πέφτει το τείχος.
Είναι οι μικρές εικόνες κάτω από το άρθρο.

http://www.star.gr/ellada_kosmos/97468

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΝΤ θα υψώσει σημαία στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι" θα κάνουν ακόμα ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ και ΝΟΜΙΜΕΣ διαδηλώσεις έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... "ΠΕΡΙΜΕΝΕ"!

Η "Λαικη Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο την Κυριακή έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι "αγανακτισμένοι" έκτος απο το να αποτρέπουν τις πραγματικές διαδηλώσεις περιφρουρόντας το Σύνταγμα, γιατί περιφρουρησαν και τον Αθανασιάδη; Οέο;

Ανώνυμος είπε...

Αφού οι κρατικοι λειτουργοι δημιουργησαν τα κινηματα "μη-βιας" "αγανακτισμενους, "λαικη συντακτική εθνοσυνέλευση" και "άμεση δημοκρατία" οι οποίοι περιφρουρούν την πλατεία Συντάγματος και αποτρέπουν απο το να γινουν ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ που επιθυμούν να κάνουν την ΒΟΥΛΗ Α.Ε. ίσωμα και ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ, λυπάμαι που ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο αλλά χαίρομαι που οι "αγανακτισμένες" θα υποφέρουν μαζί μας. ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ!