Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

O Κος με εισόδημα 4.151.949,01 € προειδοποιεί


Ο διοικητής της ΤτΕ κ. Προβόπουλος (με δηλωθέν για το 2008 ετήσιο εισόδημα, 4.151.949,01 €) προειδοποιεί. ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εκτός μνημονίου.








Πηγη




13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προβόπουλε αλήτη Προδότη και τσιράκι της Ευρώπης και της Goldman Sachs πρώτος θα τις φας απο το λαό. Αλήτη επαναλαμβάνω να χαρώ εγώ πατριώτη που νοιάζεται για την πατριδα εσυ και ο παπανδρέου κολομπαράδες.

Ανώνυμος είπε...

popo, an eperna afta pou perni aftos gia ena xrono tha ixa exasfalisi mia plousioparoxi zoi gia emena ke ta pedia mou gia tin ipolipi zoi mas ke aftos ta pire mono gia mia xronia afta, ti poutana pou ine i zoi

Ανώνυμος είπε...

ti prepi arage na kano gia na paro ke ego tosa? mono mia fora den thelo ala
ti????????? pion prepi na skotoso?????

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος Τ+10 θα επρεπε να ειναι φυλακή. Η τραπεζα της Ελλαδος όμως φερει ψευδεπιγραφο τιτλο. Μονο της Ελλαδος δεν ειναι! Στην Ελλάδα ευρισκεται και ειναι το μακρυ χερι της Αγγλίας από το 1927 μεχρι το 2001, οποτε μεταφερθηκε στον Τρισε (και αυριο στον Ντραγκι, δηλ. την ΕΚΤ). Το Ελληνικο κρατος εχει μειοψηφικο πακετο μετοχών, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !, διαχειριζεται το χρυσο, κλπ. Πιστευω καταλαβατε.....

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

Προβοπουλε οταν τσιμπουκώνεσαι τα καταπινεις τα φλοκια ή φυλας λιγα για να δωσεις και στην γυναικα σου.Εισαι προεδρος μιας Τραπεζας που δεν ειναι Ελληνικη γαμημενε και το ξερεις.
Αντε παλιοπουστα του συστηματος!!Τολμησε ρε καριολη να κυκλοφορησεις χωρις τις φουσκωτες αδελφες που σε περιτρυγυριζουν και ασε το θωρακισμενο οχημα και ελα στην πλατεια αν σου βασταει!!Μην φερεις την γυναικα σου μαζι γιατι αυτη την εχουμε γαμησει προ πολλου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ!!! ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

για να βγαλεις τοσα λεφτα αναγνωστη απλα πρεπει να ληστεψεις καποιον.τοσο απλο..

Ανώνυμος είπε...

Αυτον τον αλητη τον προβοπουλο ποιος θα του κλεισει το σπιτι;

Ανώνυμος είπε...

Της μανας σου..

Ανώνυμος είπε...

Προ(δο)πουλε δεν κατεβαινεις μια βολτιτσα σημερα Συνταγμα να πιεις ενα καφεδακι με το λαο βρε αδερφε...Προφυλακτικα κερναμε εμεις μην ανησυχεις....αααα πλεινε και τα δοντακια σου..ξερεις εσυ!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια υπαλληλος ιδιωτικης εταιρειας ειναι, για την τσεπη του ενδιαφερεται , το θεμα ειναι γιατι δεν κρατικοποιειται η τραπεζα της ελλαδος να τελειωνουμε με τα καθικια που καθοριζουν τις ζωες μας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ,ΕΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ,ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΕΝΑΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΟΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΙΛΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ,Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ?ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΗΜΠΟΡΙΑΣ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΗ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ.
ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ ΜΑΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΠΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΒΟΛΕΥΤΕΣ.
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝ.