Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Επίκαιρα σελίδα 12


Το περιοδικό επίκαιρα που κυκλοφορεί έχει ένα άρθρο του Γιάννη κορωναίου που αξίζει να το διαβάσετε.. Το άρθρο με τίτλο " Ο Παπανδρέου γνώριζε το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή"  αππκαλύπτει το πως οι ΗΠΑ μεθόδευσαν την απομάκρυνση Kαραμανλή, είτε με πολιτικό τρόπο (αποσταθεροποίηση της χώρας) είτε με πρακτικό (δολοφονία). Μεταξύ άλλων αναφέρει οτι ο Σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου..
..γνώριζε για το σχέδιο δολοφονίας των ΗΠΑ και την αντίθεση τους στον αγωγό south stream. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο ΓΑΠ έκανε ότι είναι δυνατό για να παγώσει η στρατηγική συμφωνία του αγωγού (Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη)

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aς καταλαβουμε επιτελους οτι τα παντα στη ν Ελλαδα παρακολουθουνται απο τον μεγαλο αδελφο.Ποτε δεν αφησαν εκτος επιρροης την Ελλαδα.Αλλωστε εχουν επενδυσει στον ορυκτο πλουτο μας.Εδω η ΕΥΠ με τον υπερκοριο δημιουργησε το κατηγορητηριο και σωστα βεβαια.Φαντασθειτε η τεχνολογια των Αμερικανων τι μπορει να κανει.Δυστυχως η πατριδα της Ελευθεριας τελειται υπο κατοχη χρονια τωρα και οι κυβερνωντες νυν και πρωην (οι περισσοτεροι τουλαχιστον) ειναι απλως πιονια και πειθηνια οργανα ξενων κεντρων αποφασεων.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ [ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΚ]ΦΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ...

Ανώνυμος είπε...

8:21 λές βλακείες.