Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Την Τρίτη στις 10 το βράδυ η Θεσσαλονίκη μετακομίζει στην Αθήνα



Αναχώρηση με λεωφορεία από Λευκό Πύργο (Θεσ/νίκη): Τρίτη 28/6, 22:00

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ..

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ 29/6

Καλούμε τους αγανακτησμένους απ' όλες τις πόλεις τις Β.Ελλάδας να γίνουν ρυάκια που θα ενωθούμε σε ένα μεγάλο ποτάμι που θα ξεκινά από την Θεσσαλονίκη και θα καταλήγει στο Σύνταγμα.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Αναχώρηση με λεωφορεία από Λευκό Πύργο (Θεσ/νίκη): Τρίτη 28/6, 22:00

Επιστροφή(με την νίκη!) Τετάρτη βράδυ προς Πέμπτη

(Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Λευκού Πύργου).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΘΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ

facebook event:

28/29 -6 ... ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ... ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
http://www.facebook.com/event.php?eid=118797878208059

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eλπιζω να μην ειναι 'αγανακτησμενοι' της κατω πλατειας...

Ανώνυμος είπε...

και γω το ελπιζω αλλιως θα φυγουν με κλωτσιες!οργανωθειτε και μην χαριζεται καστανα σε κανενα βρωμιαρη.τον πιανεις με τη παρεα σου και του γαμας οτι εχει ακομα αγαμητο!γαμημενοι μπιχλες αριστεροι ελατε να δοκιμασετε το βουρδουλα μου!

Ανώνυμος είπε...

εδω ο κοσμος καιγεται εσυ το χαβα σου..κατσε εκει που εισαι μεγαλε..δεν εχεις καταλαβει τιποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τους βλεπω να πίνουν καφεδάκι στην Μαλακάσα!!!Πιο κατω δεν θα τους αφησουν!!!Γνωστό κολπο το μποτιλιάρισμα που θα δημιουργηθεί!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Σας δίνω τα δεδομένα βγάλτε απο μόνοι σας τα συμπεράσματα σας...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!

Εκτός αυτού, ποιούς άλλους συμφέρει η μη-βια; Τους πολιτικούς μας πρώτα, πρώτα.

Επίλογος:

Δεν θέλω να το πιστέψω, όμως δυστηχώς ΠΙΣΤΕΥΩ το εξής... Θα έρθει η ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου και θα υπερψηφιστεί... Και οι αγανακτισμένοι -με δόγμα τη μη-βία- θα συνεχίσουν και την επόμενη μέρα να φωνάζουν ειρηνικά συνθήματα στους τοίχους της Βουλής (συνήθως 18:00 οι βολευταράδες την έχουν κάνει για το σπίτι ή την πισίνα τους).

ΔΕΝ πιστέυω ότι χωρίς βια, ιδρώτα, αίμα μπορούμε να επιτύχουμε οτίδηποτε (απόδειξη αποτελει η ψήφιση του μνημονίου ως συνταγματικό και η ψήφος εμπιστοσύνης στην ανασχηματισμενη κυβέρνηση). Τέλος λυπάμαι πολύ που 800.000 εγγεγραμμένοι άνεργοι στην Αττική ΜΟΝΟ δεν συμμετέχουν στην -έστω και υποκινούμενη κατα την άποψη μου- συγκέντρωση των Αγανακτισμένων.

Προσωπικά δεν θα ξαναπάω σε διαδήλωση των Αγανακτισμένων πλην της ημέρας ψήφισης του μεσοπρόθεσμου. Αν εκείνη την ημέρα υπερψηφιστεί και δεν γίνει κατάληψη της βουλής, όλοι οι φόβοι μου θα έχουν επιβεβαιωθεί. Δηλ. ότι οι Αγανακτισμένοι είναι μια ελεγχόμενη αντίδραση για να αποφύγουν οι 298 μια ανεξέλεγκτη αντίδραση.

Πιστέυω ότι θα μας κρατήσουν ζωντανούς με δάνεια συντήρησης (οι διεθνείς τοκογλυφοι) μέχρι να μας πάρουν τους φυσικούς μας πόρους και μόλις συμβεί αυτό (οπότε και δεν θα υπάρχει δυνατότητα να έχουμε οποιαδήποτε βιομηχανία) θα μας κλείσουν την "κανουλα". Πιστέυω ότι δεν θα κουνηθεί κανένας μέχρι εκείνη την ημέρα και επίσης πιστέυω ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΟΚΝΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ!!! Λυπάμαι αν έθιξα ευαίσθητα αυτιά.

Ανώνυμος είπε...

2:01 ακριβως το ιδιο πιστευω και γω..εφαγα ποσα λεφτα απο τα λιγα που μου περισευαν να κατεβαινω θεσσαλονικη 2-3 φορες τη βδομαδα... χαβαλε, φωτογραφικες μηχανες παντου, γελακια και φωτογραφιες σα να πηγαμε σε πανηγυρι...συνθηματακια κ.τ.λ.

πραγματικα βγαζω το καπελο στο συστημα..καταφερε να περασει τη μοδα της μη βιας και της χαβαλε διαδηλωσης..και αν αρχισει λιγο τεταμενη ατμοσφαιρα απο καποιους (δεν ειναι ευκολο να συγκρατησεις τοσο κοσμο στην ηρεμια) εκει πιανει δουλεια το παρακρατος..κουκουλοφοροι και χημικα και αντε γεια.. οι ανθρωποι ειναι επιστημονες..

αν ειναι να παω για καφεδακι και για καμακι σε γκομενες, ξερω καλυτερο μερος απ τη πλατεια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν η Πάτρα ανεβαίνει για να πετάξει πέτρες, καλώς ανεβαίνει. Αν ανεβαίνει για συνθηματάκια και δήθεν-επανάσταση καλύτερα να κάτσει σπίτι της...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τους προβληματισμους αυτους του φιλου 2.01 αλλα ελπίζω ότι, ακόμη και ετσι να είναι, πιθανον να αρχισει απο το ελεγχόμενο το ανεξελεγκτο ,καποτε χρειαζεται σπινθηρας , απο οπου και αν προερχεται, για την αντίδραση.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

τα ''αναρχικα'' του σορος του λευκου πυργου πανε να βρουνε τα αδερφακια τους στην κατω πλατεια του συνταγματος!!!πατριωτες ελληνες προσοχη!!!μην παει κανεις μαζι τους!!!ειναι επικινδυνοι!!και τσιρακια των διεθνιστων!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να υπάρξει συμμετοχή και του κόσμου της Θεσσαλονίκης στην μάζωξη του κόσμου στην Αθήνα.Γιατί το βλέπετε ύποπτο, και λέτε με βεβαιιώτητα ότι αυτοί που θα έρθουν, θα το κάνουν με σκοπό να προκαλέσουν φασαρίες και με αυτό τον τρόπο να σαμποτάρουν την συγκέντρωση και αφύπνιση των Ελλήνων στο σύνταγμα;

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον επείδη πολλούς απο μας δεν μας εκφράζουν τα ΛΟΓΙΑ ή οι ΦΩΝΕΣ... Μάλλον μας εκφράζουν πιο "χειρονακτικές" διαματρυρίες!

Ανώνυμος είπε...

9,12 ΠΑΝΕ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΝΑΡΧΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ!!!ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι αστυνομικος και απευθυνομαι στους συναδελφους μου. Εχει βγει η φημη οτι καποιοι ανωτεροι μας διαταζουν τροχαια κλπς εμπλεκομενες υπηρεσιες να σταματουν λεωφορεια με αγανακτισμενους πολιτες και να τα γυριζουν πισω. Ας σκεφτει ο καθενας μας τον ορκο που εχει δωσει να φυλαττει πιστη στην πατριδα και ας αναλαγιστει απο ποιους απειλειται η πατριδα αυτη τη στιγμη. Δε νομιζω οτι αυτοι ειναι οι αγανακτισμενοι. Ας αναλαβει λοιπον ο καθενας τις ευθυνες του εχοντας στο μυαλο του οτι υπηρετουμε την πατριδα κυριοι και οχι τα χ,ψ εκαστοτε προσωπα που κυβερνουν. Ορκιζομαι, να φυλαττω πιστη στην πατριδα, υπακοη στο συνταγμα και στους νομους του κρατους..σε κανενα λαμογιο

Ανώνυμος είπε...

Τρελή φήμη αυτή... και τα οδοφράγματα Ακάδημιας, Βασ. Σοφίας και Σέκερη και αυτά φήμες είναι. Όπως και η πρόκληση επεισοδίων ντυμένων με πολιτικά αστυνομικών... ή ο ξυλοδαρμός συνταξιούχου μέχρι θανάτου επειδή διαδήλωνε για κεκτημένα δικαιώματα -όπως θα διαδηλωνέτε εσείς και εγώ στην ηλικία του ΑΝ υπάρχουν ακόμα συντάξεις. Ή όπως ο εκφοβισμός με απασφαλισμένο υπηρεσιακό περίστροφο (δεν εκπυρσοκρωτούν τα ασφαλισμένα περίστροφα). 'Η ο καθημερινός ξυλοδαρμός πολιτών στην Κερατέα για χάρη κάποιου μεγαλοεπιχειρηματία. Να συνεχίσω...;

Ανώνυμος είπε...

Μη συνεχισεις. Ισως σε καποια απαυτα που αναφερεις εχεις δικιο..σε καποια σιγουρα δεν εχεις. Δεν μπορω να μιλησω εκ μερους ολων των αστυνομικων απλα θα σου πω οτι η αστυνομια ειναι ενα δειγμα της κοινωνιας-της ελληνικης κοινωνιας.εχει μεσα ευυποληπτους και ευσυνειδητους, λαμογια και λουφαδορους μορφωμενους και αμορφωτους.. Η συντριπτικη πλειοψηφια ομως ειναι μορφωμενοι ευσυνειδητοι πολιτες που εγιναν αστυνομικοι για να βοηθησουν τον συνανθρωπο οντας οι ιδιοι αβοηθητοι απο την πολιτεια. Κ ολοι αυτοι που καθονται απεναντι στους αγανακτισμενους στο συνταγμα να ξερεις οτι ειναι το ιδιο αγανακτισμενοι με αυτους..ισως κ λιγο περισσοτερο απαυτους γιατι στην ουσια θα ηθελαν να ειναι γυρισμενοι απτην αλλη.

Ανώνυμος είπε...

MONO ME FWTIA KAI KAPSIMO SAN PONTIKIA MPOREI NA GLITOSOUMAI APO AFTOUS TOUS EFIALTES.DEN DOULEVOUN OI EIRHNIKES DIADILOSEIS XRIASETAI VIA GIA NA EPIREASTI H KOINI GNOMI .....

F W T I A A A A.

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια την προηγούμενη Τετάρτη έγινε ψιλοχαμός στην Αθήνα...Δακρυγόνα, πέτρες και πολλά άλλα..Όλοι μίλησαν για προβοκάτορες, κολοπαιδα κτλ. Τι προτείνετε?? Πόσοι από εσάς που λέτε για επανάσταση με αίμα έχετε δεχτεί έστω και ΜΙΑ φορά δακρυγόνο ή ξύλο? Θεωρητικά είμαστε όλοι καλοί, στις πράξεις όμως? Προσωπικά θεωρώ πως ΑΝ τολμήσουν και το ψηφίσουν πρέπει να γίνει ντου και να μην φύγουμε από εκεί μέχρι να μπούμε μέσα..
ΥΓ Η βελούδινη επανάσταση είναι η μόνη επανάσταση που κερδήθηκε χωρίς αίμα

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ!!!

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

1000 φορές να εισπνέυσω δακρυγόνα και να φάω ξύλο αλλα να μπορώ να πω ότι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ! Ακόμα και αν δεν τα κατάφερα έχει σημασία. Πρέπει να ξεκολλήσουμε απο την μαλακία του ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ!!! Αν ο κύριος που λέει ότι είναι αστυνομικός, όντως είναι, ίσως πείσει τους συναδέλφους του να πετάξουν τα δακρυγόνα λίγο πιο πέρα... Κάπου που να μην μας βλάψουν τόσο πολύ. Αλλά αυτό στηρίζεται στο κατά πόσο πιστεύει ο ίδιος και οι συνάδελφοι του ότι εμείς κάνουμε το σωστό ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

926 σχέδιο αντίδρασης στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου...

"Ίσως αν μετακομίσουμε ΟΛΟ τον πληθυσμό της Ελλάδας στην πλατεία Συντάγματος και διαδηλώσουμε με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα να τρομάξουν και να παραιτηθούν των αξιωμάτων τους ... ίσως μας δώσουν και επιστροφή φόρου. Αν φυσάει και αρκετά τα δακρυγόνα δεν θα τσουζουν τοσο πολύ..."

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ στον 1:40...

Θα ήθελα να πιστεψω πολύ ότι τα κίνητρα επιλογής στο μηχανογραφικό κάποιου ήταν "να βοηθήσει τους άλλους όντας αβοήθητος ο ίδιος". Αν αυτό ισχύει όμως πρέπει να είναι η μειονότητα και όχι η πλειοψηφία. Είμαι σίγουρος ότι οι πιο πολύ, έκαναν την επιλογή με βάσει κριτήρια όπως "σταθερό εισόδημα, ασφάλιση, συντάξιμα χρόνια" για να μην αναφερθώ σε "γνωριμίες" ή κάτι αναλογο. Συμφωνώ όμως μαζί σου ότι αποτελεί μια μικρογραφία ενός κοινωνικού συνόλου, με όλη την ποικιλία που έχει εκείνο... διαφωνώ όμως ότι είναι "καθρέφτης" ή ακόμα και ότι "μοιάζει" με ένα κοινωνικό σύνολο σύγχρονων σκλάβων που δουλέυουν ανήκουστες ώρες για πενιχρές απολαβές και που το κέρδος των προσπαθειών τους μοιράζεται σε μια βουλή, έναν ευρύτερο δημόσιο τομέα και σε λαμόγια μεγαλοεπιχειρηματίες.