Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Μην χάσετε αύριο...


Mην χάσετε αύριο την πολυ αναμενόμενη και μεγάλη σε διάρκεια συνέντευξη του βουλευτή του Λαός, Άδωνι Γεωργιάδη.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά πολιτικούς <>
τι να τους κάνουμε?
Προσέξτε μην ξεφύγετε απο την ουσία...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά η συνένετευξη του Καζάκη που είναι; Αυτή πρέπει να βγάλετε πρώτα, σκοπός είναι να αφυπνιστούμε το συντομότερο, και 11 Μαϊου να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Ο άνθρωπος φέρνει στην επιφάνεια πράγματα που δε λέγονται από πολλούς. Αφήστε τις μαριονέτες που λένε δικαιολογίες και κρύβουν την αλήθεια, καλύτερα να βάζετε περισσότερους Καζάκηδες πριν να είναι πολύ αργά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ...ΤΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ , ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ..
http://www.youtube.com/watch?v=7y_IRCxQWpU

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά πάντως ειλικρινά, γιατί βάζετε κι άλλους φιλομνημονιακούς πολιτικούς σε συνεντεύξεις, υπάρχει λόγος; Την άποψή τους την ξέρουμε, την ακούμε κάθε μέρα εδώ και χρόνια χρόνια από τις ειδήσεις. Σε λίγο θα έχετε συνέντευξη και τον χρυσοχοΐδη και θα το παρουσιάζετε σαν επίτευγμα. Σεβαστείτε τους συμπολίτες σας που δέχονται την επίθεση των ΜΜΕ καθημερινά.

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβαίνω σε τί πειράζει η γνώμη του Γεωργιάδη.Ο Καζάκης νομίζετε ότι δεν είναι σε κόμμα?ότι είναι αντικειμενικός?ο άνθρωπος είναι αριστερός,κάνει πολιτική,ξεκίνησε απτο σύριζα,πούλησε το κόμμα του Μίκη και οδεύει σταθερά προς την ανέλιξή του,όσο είναι καιρός και "περνάει" η μπογιά του λόγω των μπλογκς.Ό,τι δηλαδή έκαναν οι αριστεριστές το 80' με την δήθεν αντίστασή τους στο Πολυτεχνείο βλέπε Δαμανάκη.Αλλά τζάμπα χαίρεστε, μια φούσκα σαν τον Μητρόπουλο τον επιστήμονα θα είναι και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ.........ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ...
ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΤΛ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑ ΟΛΟΙ) ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΦΙΚΤΟ).ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οκ 8:34 (ΛΑ.Ο.Σ.) ότι πεις. Κάτσε άκουσε πρώτα μια φορά αυτά που λέει κι αν έχεις αποδείξεις ότι λέει παπαριές έλα να μας το πεις.

Ανώνυμος είπε...

8:38 και λοιποί υποστηρικτοί ΛΑ.Ο.Σ. οι πολιτικοί που υποστηρίζουν ακόμα το μνημόνιο ήταν μονόδρομος μετά από όσα έχουν βγει στην επιφάνεια είναι το λιγότερο προδότες.

Ανώνυμος είπε...

8:34 είσαι πολύ μεγάλος συκοφάντης. Ο Καζάκης άφησε το κόμμα του Μίκη, όταν είπε ο Μίκης ότι θα βγάλει ηγεσία που θα ελέγχει όλο το κίνημα... οπότε καταλαβαίνεις που θα πάει το πράμα. Και δεν ήταν στο Σύριζα ποτέ από όσο ξέρω, ήταν στο ΚΚΕ αλλά έφυγε το 1996 λόγω της φίμωσης που επέβαλλε το κόμμα στα μέλη του. Δεν είναι σε κανένα κόμμα και δε λογοδοτεί πουθενά (σε αντίθεση με αυτούς του ΛΑΟΣ που ότι λέει ο πρόεδρός τους κάνουν τελικά) οπότε άσε τα σάπια σου.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα πάντως,ένα ιστολόγιο με τέτοιου είδους θεματολογία να ασχολείται με τον Γεωργιάδη και κάθε καριερίστα ''πολιτικό''.

Ανώνυμος είπε...

Περιμενετε ρε παιδια να δουμε και μετα λεμε την γνωμη μας...Μπορει να ειναι ωραιος.

Ανώνυμος είπε...

2 Μαΐου 2011 9:16 μ.μ.

Πρώτη φορά θα τον ακούσεις ή έχεις την εντύπωση ότι θα ακούσεις αλήθειες;

Ανώνυμος είπε...

ειναι παπαρας, αλλα λεει και καποιες αληθειες ;-)
οπως και οι λοιποι ΛΑΟπλανοι και αρχικαπηλοι
ας κρατησουμε την αληθεια που εχει να μας πει και τα υπολοιπα...στα σκουπιδια ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΜΩΡΕ???ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ:Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΙΞΕΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ(ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΛΟΥΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ-ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΙΞΕΡΕΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΑΤΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΠΛΟΦΕΣ......ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΚΑΝΑΝ(ΜΠΛΟΦΕΣ).ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ:)

Ανώνυμος είπε...

10:13 ΣΥΜΦΩΝΩ...

Ανώνυμος είπε...

Όσοι είστε κατά του μνημονίου, να επιστρέψετε τους μισθούς σας από πέρσι το Μάιο στο Κράτος!

ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

10:39 Αυτή η καραμέλα τους ΛΑΟΣ που έχει πλέον διαψευστεί πολλάκις, έχει καταντήσει αηδία. Χειρότεροι και από τις ειδήσεις του MEGA έχετε γίνει μερικοί για τα κόμματά σας.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι προέρχεστε πολιτικά από την ΝΔ θα τα ακούσατε για την επαναδιαπραγμάτευση των ορων που προτείνει η ΝΔ, δηλαδή πολιτική εντός μνημονίου, για αυτό και δεν προτείνουν εναλλακτική για αυτό και έχουν ήδη δηλώσει ότι θα σεβαστούν τις υπογραφές για αυτό και δεν καταγγέλλουν την σύμβαση. Το λέω αυτό γιατί κάποιοι σαμαρικοί έχουν πάρει πολύ αέρα και ποτίζουν τον κόσμο με Rohypnol ενώ στην ουσία η ΝΔ θα κινηθεί εντός συμβάσεων. Το μονο που αλλάζει είναι το ύφος.

Ανώνυμος είπε...

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/05/blog-post_646.html

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πυρήνα του οικονομικού προγράμματος που θα παρουσιάσει η Νέα Δημοκρατία στο Ζάππειο, θα βρεθεί το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου. Από αυτό και μόνο βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται και σέβεται πλέον πλήρως το μνημόνιο και το μόνο που θα υποσχεθεί θα είναι ότι θα προσπαθήσει να επαναδιαπραγματευτεί κάποιους όρους του, στο στυλ της....
νέας Ιρλανδικής κυβέρνησης, η οποία σημειωτέον δεν κατάφερε τίποτα.

---------------------------------------------

Αυτά γραφει γνωστό στέλεχος και υποστηρικτής του Σαμαρά

Ανώνυμος είπε...

3 Μαΐου 2011 12:33 π.μ.

Και ποιός σου είπε ρε μεγάλε ότι θεωρούμε τη ΝΔ καλύτερη απο το μάπα τον Γεωργιάδη; Τα ίδια σκατά είναι με άλλο χρώμα γραβάτας,τόσο απλά.