Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΔΕΚΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ



Αποστέλλονται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, συγκεκριμένα από το οικονομικό τμήμα που διενεργεί μεγάλη έρευνα, κλήσεις προκειμένου να εξεταστούν ως ύποπτοι σε περισσότερα από 10 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Πρόκειται για παίκτες...
στοιχημάτων για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έχουν παίξει σε στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες και έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά.
Οι στημένοι αγώνες ανέρχονται σε 41 και αφορούν σε αγώνες της Σούπερ Λιγκ, του Κυπέλλου Ελλάδας και της Β' Εθνικής. Μεταξύ άλλων ως στημένοι ελέγχονται και 2 ποδοσφαιρικοί αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέσα στο 2011, ο ένας της Β' Εθνικής και ο άλλος του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τα αδικήματα για τα οποία αποστέλλονται οι πρώτες κλήσεις αφορούν σε απάτη σε βαθμό κακουργήματος και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Η έρευνα για τα άλλα δύο σκέλη της μεγάλης δικογραφίας, που αφορούν τους ίδιους τους στημένους αγώνες και τους εμπλεκόμενους παράγοντες του ποδοσφαίρου καθώς και τα μεγάλα στοιχήματα που παίχτηκαν σε εταιρίες του εξωτερικού μέσω Ιντερνέτ, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μου πει κάποιος¨: στην Αθηνών-Κορίνθου υπάρχει το εργοτάξιο της Ολυμπία Οδός Α.Ε που συστεγάζεται μαζί με την τροχαία Εθνικής Οδού.Φιλοξενεί η τροχαία την Ολυμπία Οδός Α.Ε ή φιλοξενεί η Ολυμπία Οδός Α.Ε. την τροχαία για να της φυλάη το εργοτάξιο με τα οχήματα της μέσα΄? Δεν ξέρω εάν είναι η πρώτη φορά που ιδιωτική εταιρία συστεγάζεται με κρατική υπηρεσία και μάλιστα την αστυνομία!!!!