Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή - Θέσεις μας για τα υπάρχοντα κόμματα



Να δηλώσουμε πως εδώ στο ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αγαπάμε των "Γεώργιο" Παπανδρέου..

Aξίζει να υποκλειθούμε μπροστά του γιατί πραγματικά τέτοιος άξιος, προσκυνημένος, εβραιοσιωνιστής, προδότης, υπάλληλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που μπήκε στην σύγχρονη "Τροία" κάνοντας χρήση του Δούρειου Ίππου των χρημάτων που "υπήρχαν". Και όταν πέρασε την....
Πύλη της Τροίας ως Πρωθυπουργός, ξαφνικά τα λεφτά χάθηκαν και ξεκίνησε η επίθεση της Παγκοσμιοποίησης κατά της Σύγχρονης "Τροίας". Φυσικά οι κάτοικοι της "Τροίας", τσίμπησαν στο δώρο του όμορφου Δούρειου Ίππου των ευρώ, λόγο του οτι έπιναν φραπέ και άραζαν στον καναπέ παρακολουθώντας στο προσωπικό τους πληντύριο, μυαλού και συνειδήσεως, σκουπιδια που παρακολουθουν την ζωή ανθρώπων ή οργώνοντας εικονικές φάρμες μέσω της καρέκλας του υπολογιστή τους. Χάνοντας έτσι την ευκαιρία να αντιδράσουν και να πετάξουν με τις κλοτσίες την λαίλαπα που τελικά ήρθε.

Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή της Νεότερης ιστορίας της Ελλάδας μας, μετά την επανάσταση του 1821. Ακόμα και η Χούντα δεν είναι τίποτα, γιατί τότε ηταν χούντα δικαιωμάτων. Σήμερα είναι χούντα ελευθεριών, οικονομίας, ξένης κατοχής της πατρίδας μας, την οποία αποτελούμε όλοι εμείς. Δίνοντας πλέον στον Παπανδρέου και την κυβέρνηση του, τον τίτλο της "Κυβέρνησης Τσολάκογλου".

«Πρόβατα ξυπνάτε η σειρά μας έρχεται»... έλεγε ένα προφητικό τραγούδι την δεκαετία του 1990.
Να που η σειρά μας έφτασε τελικά, ώστε πλέον, τέτοιου είδους τραγούδια και άλλα θεωρούντε πλέον προφητικά αφού ότι περιέγραφαν πριν δεκαετίες να που τελικά, συναίβησαν και συμβαίνουν.

Και οι ανέμελοι Έλληνες με τον ήλιο, το φραπέ και την θάλασσα να έχουν καταντήσει με μια ψυχή πιο μαύρη και απο συννεφιασμένη κυριακή στην Βόρεια Ευρώπη και φυσικά να είναι χρεωμένοι με όλα τα πολιτικά λάθη, όλων αυτων που τον βόλεψαν στο δημόσιο ή του έκαναν κάποιο ρουσφέτι. Δεν είναι όμως όλοι οι Έλληνες έτσι αλλά τι να κάνουμε μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Και δεν φτάνει αυτό μόνο, ειναι και οτι φοβούνται να πουνε οτι είναι Έλληνες, έτσι απλά ρε αδερφέ για να νιώσουν οτι έχουν μια ιστορία στην πλάτη τους, γιατί θα τους πούνε εθνικιστές και οτι ειναι ενα αποτέλεσμα ενός συνοθηλεύματος τούρκων σλάβων, με ομοφυλλόφιλα ιστορικά πρόσωπα, οι οποίοι πέρναγαν καλά με τους Οθωμανούς(Τουρκαλάδες).

Οι μέρες που έρχονται είναι κατάμαυρες για όλους μας και αυτό διότι, δεν ξυπνήσαμε την ώρα που έπρεπε. Βέβαια ακόμα δεν το χάσαμε το παιχνίδι.Ποτέ σαν Έλληνες δεν το χάσαμε, άλλοι το χάνανε και γι αυτο φοβούνται, γιατί ξέρουν πως δεν το χάνουμε ποτε.
Κατα ένα διαβολεμένο τρόπο όμως, η Πατρίδα μας ήταν πάντα κομβικό σημείο στην παγκόσμια Ιστορία και έπαιζε πάντα καταλητικό ρόλο. Απλά οι κάτοικοι της, έπρεπε να φτάνουν πάντα ένα σημείο πριν την καταστροφή για να ταρακουνηθούν και να βγάλουν για λίγο τις παροπίδες, ώστε να κανουν το χρέος τους και ύστερα αραλίκι με φραπέ, στον ήλιο και την θάλασσα.

Πέρσες, Τούρκους, Γερμανούς, Ιταλούς διώξαμε με τα όπλα και πανω από όλα με την ψυχή μας, ώστε έτσι να γλύτωσει ο υπόλοιπος πλανήτης. Θα φοβηθούμε τώρα τους χαρτογιακάδες γιάνκηδες; Ε όχι δα! 

Ο Παπανδρέου και όσοι ψήφισαν το Μνημόνιο δλδ το συμβόλαιο αφανισμού της Ελλάδας (το οποίο δεν έχει περάσει για να πέσουν οι υπογραφές στη βουλή) άνοιξαν την κερκόπορτα για την λαίλαπα που ήρθε και καίει τις ψυχές μας πανω απο όλα… γιατι αυτό τους νοιάζει να μας καταρακώσουν ψυχολόγικα ώστε να μην μπορούμε να αντιδράσουμε και να μας πάρουν μέχρι και τα σώβρακα.
Τα κόμματα ως δημιούργημα της σύχρονης "Democracy" και όχι της πραγματικής Δημοκρατίας που γέννησε αυτός ο ευλογιμένος τόπος, χρησιμοποιούντε ως ασπίδες από τις εκάστοτε κυβερνήσεις για να μπορουν να καπελώνουν οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης των πολιτών, αφου προηγουμένως τους είχαν διαβρωσει και γλυκάνει με χρήματα για να δημιουργήσουν τον στρατό των εκάστοτε κομματόσκυλων που θα τους ψήφιζαν ακόμα και αν τους κρέμαγαν την μάνα, γιατί θα πίστευαν οτι έπραταν το σωστό.

Πλέον η λειτουργία των 5-6 μεγάλων κομμάτων ειναι πασιφανής, καθώς συγοντάρουν την Κυβέρνηση Τσολάκογλου που έχει πλάτες από τους Ευρωπαίους και Αμερικάνους υπαλλήλους του 4ου Ράιχ της Γερμανίας και της Παγκοσμιοποίησης.

Που ειναι το ΚΚΕ; Μονο η Αλέκα μιλάει… Και απλά μιλάει. Η κομματική και συνδικαλυστική της βάση ειναι εξαφανισμένη, πανε για διαδήλωση και πορεία, μα στο τέλος κανουν απλά παρέλαση και πάνε σπίτια τους.

Που ειναι το ΛΑΟΣ; Κανα 2 βουλευτάδες του κανουν αντιπολίτευση. Ο αρχηγός τους παει και γλύφει τις κατουρημένες ποδιές για να του πετάξουν ενα ξεροκόμματο αφού ξερει πως τον έχουν για πατερίτσα όποτε χρειάζεται. Ξέρει πως, όπως και αυτοι , ειναι και αυτός ενα σκυλί της Παγκόσμια διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων που ενω δήλωνε εναντίον της, τελικά δήλωσε απο μόνος του οτι "καλύτερα να προσαρμοστούμε σε αυτήν".

Που ειναι ο Συριζα; Μαλλον μονο οι μετανάστες τον νοιάζουν απο ότι φαίνεται αφου και αυτός ως πατερίτσα της ΠρασινοΜπλε παράταξης λειτουργεί, καθώς χρησιμοποιουν αυτον και τους ψηφοφόρους του για να καταστρέφουν τις πορείες των εργαζομένων.

Που ειναι οι ΟΙΚΟΛΟΓΑΡΕΣ ΜΑΣ;;; Αυτοι και ο σκοπιανολάγνος Τρεμόπουλος ήθελαν απλά να μπουνε στην Ευρωβουλή για να κονομάνε 20+χιλιάρικα το μήνα καθώς, αν θυμάστε, εμφανίστηκαν ξαφνικά την κατάλληλη εποχή για αυτούς, την εποχή που κάηκε η μισή Ελλάδα. Που ειναι τώρα οι οικολογάρες μας, που οι εργολάβοι του ζαχαροπλαστείου του Ρέππα(Μπόμπολας, Λάτσης κλπ) θέλουν να κανουν χωματερή (η οποία θα απαγορευτεί η λειτουργία της το 2013) και έχουν καταστέψει γη και γή Mall, διόδια, κλπ ;;; 

Καλά για την Ντόρα , δεν χρειάζεται να πουμε κάτι…. μας έχει Πουλήμενους στους Αμερικάνους απο την εποχή του πατέρα της…

Που ειναι η Χρυσή Αυγή; Λέτε ο μιχαλολιάκος αμα ήθελε με 2-3 κινήσεις δεν θα μπορούσε να ανεβάσει τα ποσοστά του και να παρει πολύ κόσμο στον "πατριωτικό χώρο" με όλα αυτα που γίνονται με τους λαθραίους και άλλα θέματα; Μάλλον δεν το επιθυμεί και τον ικανοποιουνε τα ποσοστά του.Τώρα ποιος ο λόγος μόνο αυτός ξέρει.

Για το ΠΑΣΟΚ ουδεν σχόλιον.
Για το κόμμα του Κουβέλη ουδέν σχόλιον.
Για τον Παπαθεμελή ουδέν σχόλιον
Για τα υποποιπα μικρά κόμματα δεν χρειάζεται να πουμε κάτι..  Δεν θα σας προτείνουμε… ψάχτε και βρείτε τα…Yπάρχουν μερικά άτοφια ελληνικά κόμματα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού

Την Νέα Δημοκρατία την άφησαμε για το τελος.

Που ειναι η Νέα Δημοκρατία λοιπόν; Που ειναι η αντιμνημονιακή ΝΔ; Η ΝΔ του, Αντώνη Σαμαρά στην οποία μπήκε σχέδον ταυτόχρονα με τον συμμαθητή του τον Γιωργάκη. Τυχαίο; Η Νέα Δημοκρατία που ενώ πριν ο Ραφινιώτης ήταν ο καλύτερος αρχηγός τον οποίο πρωθυπουργό τα κανάλια εκθίαζαν μέρες ολόκληρες και όταν τελίωσε την δουλειά του που τελικά δεν έκανε, τον πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα.
Ένας πρωθυπουργός με δεμένα χέρια ο οποίος, έκανε εγχώριες κινήσεις που ήταν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και των εργολάβων (Βλέπε εθνικοί δρόμοι, ολυμπιακή, οτε κλπ κλπ) και κατεπέκταση κατά της Ελλάδας, αλλα και διεθνής κινήσεις που ήταν ΥΠΕΡ της Ελλάδας. (Βέτο στα Σκόπια, συμφωνία Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη, συμφωνίες για αμυντικό εξοπλισμό με Ρωσία)
Και έφοσον αυτά ενόχλησαν έπρεπε να καεί η Ελλάδα απο την 5η φάλαγγα της παγκοσμιοποίησης για να φανεί άχρηστος, καθώς ενοχλήθηκαν οι αμερικάνοι(όπως έλεγε και  τα αρχεία στον δίσκο χριστοφοράκου, αλλα και η εφημερίδα του ΔΟΛ "Το βήμα")Βέβαια όταν σου απειλούνε την οικογένεια το βουλώνεις και πας σπίτι σου.

Που ειναι η Νεα δημοκρατία κατα του μνημονίου; Γιατι δεν καλεί τον λαό να βγει στους δρόμους; Δεν την συμφέρει μάλλον.
Αφου ο αρχηγός της είπε πως αν βγουμε κυβέρνηση θα τιμήσουμε της υπογραφές της προηγούμενης κυβέρνησης( δλδ τις υπογραφές του μνημονίου) και αυτός και το κόμμα του έχουν ψηφίσει τα 30 απο τα 39 νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ. (κάμερες, ασφαλιστικό, κλπ κλπ)

Με ψεύτικους λεονταρισμούς δείχνει αυτός και ο συμμαθητής του ο Γιωργάκης πως υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους... Αλλα αμ δε.... Είχε πει ο σαμαράς μόνος του. «Θα είμαστε και μαζί και χώρια» όποιος εχει καλύ μνήμη το θυμάται

Δείτε και το παρακάτω άρθρο....

Αντιπολίτευση σε αυτή την δύσκολη στιγμή κανουν όλοι κιόλοι ~10 άτομα. Σακοράφα, Καμμένος, Βελόπουλος, Κανέλλη, Πολατίδης, Λαφαζάνης,Τζαβαρας

Λοιπον Έλληνες; Δεν βλέπετε οτι είσαστε μόνοι σας στο γολγοθά, κανείς δεν σας κρατάει το σταυρό; 

Τι άλλο περιμένετε;
Περιμένετε κάποια συγκυβέρνηση για να σας σώσει; Τότε φίδι που μας έφαγε… Συγκυβέρνηση ο Γιωργάκης θελει για να μην τα ρίξουμε όλα σε αυτον.Και μετά όλοι μαζι να μας πτωχεύσουνε.Εχουμε και τους τούρκους που περιμένουν δίπλα μας καποια αδυναμία μας, να πάρουνε την Θράκη....

Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!


ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η ανάλυση για τα κόμματα.
Ακόμα και αυτοί οι 10 που αναφέρονται είναι λίγοι για να υπάρξει αλλαγή πραγματική. Είναι δεμένοι απ' τα κόμματά τους και δεν μπορούν να ξεφύγουν.
Το ξέρουν οι αρχηγοί τους και τους σέρνουν στη καταστροφή.
Αν μαζεύονταν μόνοι τους κάτω από ένα μεγάλο όνομα που δεν έχει ανάμειξη στο μπάχαλο θα έκαναν κάτι αλλά...
Ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν το βλέπεις αυτό.

Γιώργος Φ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.......Ο.Ε.Α........ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ! ΧΛΕΥΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ ΕΠ ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Β΄. ΤΟΥΤΟ ΕΣΤΙ ΚΟΛΑΣΙΣ ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΨΥΧΗΣ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ.. ...ΥΠΟΡΑΓΙΑΔΙΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΓΕΛΑΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

6:45....

Δώσε μας οτι καπνισες ΤΩΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


.........ΕΥΖΩΝ..........

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια ενστασούλα πολύ μικρή, δεν είναι Γιάνκιδες, είναι Εβραίοι...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ Η Ο ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

12:52 μπραβο,είσαι πολύ αστείος.Γελάσαμε και σήμερα...