Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ! ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ !



http://www.cycladitis.gr/news/media/k2/items/cache/c541f0d622d8e202dd3df852fd92a95d_XL.jpg
Σοβαρά επεισόδια πριν από λίγο κατά τη διάρκεια μαθητικής πορείας στη Σύρο, την οποία επισκέπτεται ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.
Μαθητές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό. Απωθήθηκαν όμως από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με συνέπεια να ακολουθήσει πανδαιμόνιο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ό, τι κατά τη διάρκεια των συμπλοκών μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, ένας 15χρονος μαθητής έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από κτύπημα αστυνομικού των ΜΑΤ.
Μ.Λ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=HQCOdh8cZ1E

Ανώνυμος είπε...

Οι μαθητές καλά κάνουν και διαδηλώνουν γιατί έχουν δίκιο. Ο τύπος με την κοτσίδα μαθητής; Μήπως είχε κατσαρίδες στην κοτσίδα;

Atmovat είπε...

Επιβεβαιώνω την είδηση και την ηλικία του μαθητή.

Ανώνυμος είπε...

απορω 2:45 με το μυαλο σου. η πορεια ηταν μαθητικη κ φοιτικη. τα 2 παιδια ειναι 2 εκπροσωποι της φοιτικης κοινοτητας κ οπως λενε θελουν να εκφρασουν τις αποψεις τους. εξαλλου δε θα αργησει η μερα που αυτα τα παιδια θα εχουν τα δικα τους παιδια στο στα σχολια. αν ανοικεις καπου τοτε εισαι ενα ακομα προβατο μεσα σε ολα τ αλλα. αυτο που μενει να μας πεις ειναι τι χρωμα εχει ο σταβλος.