Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

"Είμαι αστυνομικός, είμαι εξοργισμένος και δεν πληρώνω ούτε εγώ διόδια"




Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ σέ μάχιμη υπηρεσία . Έχω υποστεί μείωση του μισθού μου κατά 150 ευρώ, επίσης και στα δώρα. Επίσης και στό ασφαλιστικό ζημιώθηκα όπως όλοι οι Έλληνες.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΕΙΝ.

Γι' αυτό είμαι εξοργισμένος διότι με αναγκάζουν...
 (αν αρνηθείς εκτέλεση εντολής τείθεσε σε διαθεσιμότητα και μετά αποτάσσεσαι από το σώμα) να έρθω αντιμέτωπος με πολίτες πού αγωνίζονται και για τά δικά μου αιτήματα..

Βγάζουν διαταγές για τους αγρότες (όταν οί οικογένειες μας είναι αγρότες) που δέν έχουν βγεί ούτε επί χούντας κάθονται στα γραφεία τους και στέλνουν εμένα να βγάλω τό φίδι από την τρύπα.

Με στέλνουν στην Κερατέα να αντιμετωπίσω ανθρώπους με δίκαια αιτήματα όπου τραυματίζονται κάθε μέρα και πολίτες και αστυνομικοί (οί οποίοι έχουν διαταχθεί).

Είμαι εξοργισμένος γιατί με βάζουν απέναντι σε όλες τίς κοινωνικές ομάδες ενώ έπρεπε να διαδηλώνω μαζί τους και ΑΥΤΟΙ κάθονται στα γραφεία τους και το διασκεδάζουν. (ΟΠΟΥ…ΑΥΤΟΙ= ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ).
ταχαλια

Οι αρμοδιότητές μου: έλεγγχος καταστημάτων – πολεοδομικά – επίδοση εγγράφων - επίδοση στρατιωτικών εγγράφων - έλεγχος βιβλίων ρεπώ οδηγών λεωφορείων - ειδικών αδειών ταξί - τιμολογίων δελτίων αποστολών  – κ.α .πού ανήκουν σέ άλλα υπουργεία.

Τέλος είμαι εξοργισμένος διότι με υποχρεώνουν στέλνοντας με να προστατεύσω Ανωνυμες Εταιρείες (Βλέπε π.χ. Ολυμπιακός), να επιβάλλω πρόστιμα για τά διόδια και στα Μ.Μ.Μ. να έρχομαι αντιμέτωπος και με άλλες κοινωνικές ομάδες και το σοβαρότερο να ΓΙΝΟΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ..

Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Π.Ι.

11 σχόλια:

ελληνικα μυαλα είπε...

καιρος λοιπον να ρηχνεις τις κροτου λαμψης και τα καπνογονα στη σωστη κατευθυνση πατριωτη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ 4:51.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.ΔΥΣΤΗΧΟΣ.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ Μ Α Ζ Ι ΜΑΣ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΝΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ .ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ........ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ....

Priapos είπε...

Να θυμίσω εδώ τι έγινε σε άλλη μια ΔΝΤ-όπληκτη χώρα, την Κολομβία:
Όταν τα χαράτσια που επέβαλαν οι ιδιωτικοποιημένες ΔΕΚΟ γονάτισαν το λαό και εξεγέρθηκε, οι κακοπληρωμένοι αστυνομικοι στάθηκαν δίπλα στο λαό! Τότε τα λαμόγια τηε εκεί εξουσίας έβγαλαν στο δρόμο το στρατό για να αντιμετωπίσει την αστυνομία !!! Το μόνο που νοιάζει τις ηγεσίες παγκοσμίως είναι για τα συμφέροντά τους και των αφεντικών τους και την Αστυνομία τους έχουν για μαντρόσκυλα, τα οποία είναι έτοιμες να πυροβολήσουν αν δεν κάθονται καλά...
Το αποτέλεσμα ήταν να αιματοκυληστεί η κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας με 50 νεκρούς πολίτες και αστυνομικούς... Ψαξτε το στο Google "Colombia war on water"
Αυτές είναι οι νέες παγκοσμιοποιημένες Χούντες με τον μανδύα της Δημοκρατίας.
Έλληνες των Σωμάτων Ασφαλείας: Καταλάβετε επιτέλους οτι είστε στην ίδια μοίρα με τον δοκιμαζόμενο Λαό. Επιλέξτε σοφά στρατόπεδο. Γιατί έρχεται πόλεμος

Ανώνυμος είπε...

Opote kairos file mpatse (me thn kalh enoia), na ta peis auta me tous sunadelfous sou, wste thn epomenh fora na mhn 8ewroun eukairia gia na efarmosoun Judo, ton gero Keratiwth, pou me ton dikio tou brizei ta MAT, mias kai anoigoun to dromo stis mpoulntozes gia na kanoun skonh ta arxaia pou einai oi monh martures uperaspishs mas. Kai DEN legame oloi nai stous Olumpiakous kai ta metra, pou metetrepsan se ammo ta ekatommuria arxaia pou brhke o metropontikas sto endiameso ka8e sta8mou. Kai DEN ta fagame oloi mazi, KAI DEN 8A EISAI O MONOS ANERGOS AN APOLY8EIS, KAI DEN 8A METRAEI H APOLYSH SOY MIAS KAI AUTH H KYBERNHSH EINAI PARANOMH KAI ANTISYNTAGMATIKH.

Ανώνυμος είπε...

Το αίσθημα της δικαιοσύνης υπάρχει βαθιά μέσα στον ελληνικό λαο. Δεν χρειάζονται πλέον ρυθμιστικοί παράγοντες. Είναι ανούσιο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την αλλαγή που θα φέρει ξανά τα χαμόγελα στις οικογένειες μας. Δεν υπάρχουν δύο στρατόπεδα, δεν υπάρχει κανένα. Η κοινωνία μας περιέχει φυσικά αντισώματα σε κάθε τι εγκληματικό και απάνθρωπο. Είμαστε όλοι Έλληνες φίλοι μου. Η ιστορία μας δεν είναι μόνο στο παρελθόν, είμαστε εδώ, είμαστε τώρα και είμαστε όλοι μαζί, ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε ...

Ανώνυμος είπε...

Το καθεστώς του μνημονίου παραπέει και πανικόβλητο προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία κανοντας κατάχρηση αυτής εναντίον αυτών που εξαπατημένοι τους την παραχώρησαν ελπίζοντας οτι θα χρησιμοποιηθεί για το καλό του συνόλου και οχι της ολιγαρχίας. Οι πρώην σοσιαλιστες ταυτίστικαν και καταντησαν χειρότεροι απο αυτούς που καποτε αντιμάχοταν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα γνωστά συνθήματα που τότε φώναζαν έγιναν γαργάρα με τη βοήθεια των παχυλών τραπεζικών λογαριαμών αφειδώς προσφερόμενων απο την ολιγαρχια που τώρα υπηρετούν ως υπαλληλοί της και κάποτε αντιμάχοταν! Απο εδώ και στο εξείς εγκειτε καθαρά στο πατριωτισμό και τη λογική εκεινων των κοινωνικών ομάδων, οπως είναι τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι δεν θα ξαναπέσουν στη παγίδα της νεας ολιγαρχίας υπακούοντας τυφλά και εκτελόντας ρόλο "μπράβου" και εισπράκτορα μιας σύγχρονης μαφίας,και θα καταστούν πειθήνια όργανα καταστολής του λαικού κινήματος αντίδρασης ξεχνώντας οτι και οι ίδιοι προέρχονται απο εκεί αλλά και θα εθελοτυφλύσουν γνωρίζοντας ξεκάθαρα πλέον οτι εξυπηρετούν άνομα συμφέροντα μιας "ελίτ" που απλώς τους χρησιμοποιεί όχι για το σκοπό και τους θεσμούς που ορκίστηκαν να υπηρετούν!

Mυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

κι εγω αδερφια στρατιωτικος ειμαι και συμφωνω με το συναδερφο. δε πληρωνω ρε κοθωνια παρτε το χαμπαρι. καιρος να ξυπνησουμε

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτό, γυρίστε την πλάτη σας σε αυτούς και όχι στο λαό.Συνασπιστείτε στο ίδιο μέτωπο με μας και όχι με τους φασιστο-προδότες.Κανείς δεν έχει να κερδίσει υποστηρίζοντας τους πολιτικούς. Αυτοί θα κάνουν το παν για να μας τρομοκρατήσουν και έχοντας στο πλευρό τους πειθήνια όργανα (αστυνομία και στρατό) είναι πιο εύκολο να μας υποτάξουν...Άν όμως υπάρχει η πλήρης ανυπακοή δεν θα μπορούν να στηριχτούν πουθενά(δεν μπορούν να σας απολύσουν όλους!)...επανάσταση ΤΩΡΑ...ο καιρός γαρ εγγύς....(ελπίζω)

Ανώνυμος είπε...

φιλε κανεις δεν θα σε απολυσει αν δεν ¨καταφερεις¨ να σταματησεις τον οχλο.αν θελετε κ εσεις μπορειτε με τον τροπο σας να καταφερετε πολλα πραγματα.δεν θα σας κρεμασει κανεις αν δεν μπορεσετε να σταματησετε αυτους που ειναι περισσοτεροι απο εσας η¨αν το δακρυγονο σας παει λιγο ποιο περα απο το πληθος........