Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Ράλλης μασόνος;




Του Κώστα Τσαρούχα,
δημοσιογράφου, συγγραφέα




Ιταλία, Ελλάδα και Γ. Ράλλης
    Ή Ιταλία κρατάει ακόμη την αναπνοή της από το σκάνδαλο τής Στοάς Ρ2 και τού αρχιμασόνου Τσέλλι.
    Ποιος μπορεί να μας πει πώς στην 'Ελλάδα δεν μπορεί να συμβούν ή να έχουν συμβεί παρόμοια πράγματα;
    Το 1981, όταν ξεκινήσαμε την έρευνα από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, πρωθυπουργός στην Ελλάδα ήταν ό αείμνηστος Γεώργιος Ράλλης.
    Εγώ είχα κάνει μια συμφωνία με τον Τεγόπουλο, ότι και τον πατέρα μου ακόμη αν έβλεπα μέσα στα ονόματα των μασόνων να δημοσίευα το όνομα του...

    Ήξερα ότι θα πέσω πάνω σε ονόματα πολύ μεγάλα. Έπεσα σε πολιτικούς, σε επιχειρηματίες, σε αξιωματικούς των πολύ μεγάλων βαθμών όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Προχωρώντας έπεσα πάνω στον τότε πρωθυπουργό τής Ελλάδος.
    Ό αείμνηστος τότε πρωθυπουργός Ράλλης, οφείλω να το καταθέσω εδώ, έδειξε απέναντι μου άψογη συμπεριφορά. Γιατί τότε, όταν δημοσίευσα το όνομα του σε οχτάστηλο μεγάλο σχήμα τής εφημερίδας με τίτλο «Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Ράλλης στους καταλόγους τής Στοάς «Αλήθεια», εκείνο το βράδυ δεν πήγα να κοιμηθώ στο σπίτι μου. Είχα στείλει τη γυναίκα μου στο εξωτερικό και την κόρη μου στην Αυστρία, στο σπίτι του αδελφού μου... Για να είμαι σίγουρος.
    Εκείνη τη νύχτα παίχτηκαν ένα σωρό παιχνίδια. Πολύ σοβαρά «παιχνίδια». Κάποτε θα τα αποκαλύψω σε ένα άλλο βιβλίο. Μόνον αυτά τα «παιχνίδια» εκείνης και των προηγουμένων και των επομένων ημερών.
    Και μπορεί να πει κανείς: «Έκανε μια έρευνα, είχε μεγάλη επιτυχία, ή οποία θεωρείται ή μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία πού έγινε ποτέ κ.λπ. (διπλασιάστηκε ή κυκλοφορία της εφημερίδας επτά ολόκληρες εβδομάδες και κάτι παραπάνω)...» Αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Κυκλοφόρησε ή εφημερίδα με το όνομα του πρωθυπουργού...
    Κάποιοι ήθελαν να σταματήσουμε, άλλοι να με συλλάβουν, να κατασχέσουν την εφημερίδα, τα φύλλα... Διάφορες βλακείες. Έτσι πίστευαν. Ό ίδιος, ό πρωθυπουργός δεν αντέδρασε έτσι.
    Το θέμα είναι από ποιους μου ζητήθηκαν μετά τα στοιχεία για τον πρωθυπουργό, γιατί αυτό εγώ το περίμενα. Αυτό θα το παρουσιάσω σε μια άλλη εκδήλωση και έπειτα σε ένα άλλο βιβλίο μου τεκμηριωμένο. Δεν μπορούμε αυτά να τα λέμε έτσι απλά.
    Γιατί όμως ήταν ενδιαφέροντα όλα αυτά για όλους αυτούς, τις ξένες Δυνάμεις; Γιατί ή Μασονία δεν περιορίζεται μόνον εδώ στην 'Ελλάδα...
    Θα δείτε για παράδειγμα πόσο είναι συνδεδεμένη ή Μασονία με την Μπένε Μέριτ. Το βιβλίο τού Κώστα Τσαρούχα « Η Μασονία στην Ελλάδα» είναι το μοναδικό στον κόσμο, πού έχει το καταστατικό τής Μπένε Μέριτ, τής Εβραϊκής Στοάς, πού λέει τα πάντα γι’ αυτά. Μοναδικό είναι, σεβασμιότατε, στον κόσμο.
    Όταν έγινε ή ψηφοφορία για την εκλογή του αρχηγού τής Νέας Δημοκρατίας τότε, μεταξύ τού Αβέρωφ και του Ράλλη, θυμάστε οι μεγαλύτεροι ενδεχομένως, οι ψήφοι οι κρίσιμοι ήταν τέσσερις (4). Με τέσσερις ψήφους διαφορά ό Ράλλης έγινε πρωθυπουργός και ό Αβέρωφ έμεινε νούμερο δύο (2). Σ’ αυτές τις τέσσερις ψήφους ήταν καθοριστικός ό ρόλος τής Μασονίας, για να γίνει πρωθυπουργός ό Γεώργιος Ράλλης. Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μασονία είναι ένα καρκίνωμα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας...
Χωρίς υπερβολή, θεωρώ, πως όλες οι παθογένειες των θεσμών και της δημόσιας δράσης στην πατρίδα μας ξεκινούν από αυτή την αρρώστεια.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιοι δεν είναι Μασόνοι;Ο Καραμανλής;ο Παπανδρέου;η Μπακογιάννη;ο Βενιζέλος;
ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Τι σας πειράζει εσάς και τον κάθε γ@....ο δημοσιογράφο τύπου τσαρούχα ή τράγκα ποιος είναι μασώνος. Αν μπορείται γίνεται και εσείς. Σας το απογόρευσε κανείς???Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη δαιμονοποιήση της στην Ελλάδα, ίσως αρέσει στους Έλληνες η συνομωσιολαγνία.Στην Αμερική και στην Αγγλία είναι πολύ διαφορετική η αντιμετώπιση των μασώνων.Λυπάμαι αλλά αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία δεν μπορούμε να γίνουμε ευρωπαϊκή χώρα στην ουσία παρά μόνο στα χαρτιά.

Ὁ πάροικος είπε...

Επειδή και η Αγγλία δεν έδωσε βάση στους Μασώνους γι' αυτό κατήντησε σ' αυτά τα χάλια. Τώρα αν εσύ δεν τα βλέπεις, μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο 1.24, μόνο για λύπηση είναι, τι να του απαντήσει κανείς;
ό, τι και να του απαντήσεις, χάσιμο χρόνου είναι..

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά, ο Τσαρούχας έχει γράψει ένα πολύ ωραίο βιβλίο για την μασονία απο τα ελληνικά γράμματα και δεν μπορείς να το βρεις ούτε στα ελληνικά γράμματα γιατί μάλλον το έχουν αποσύρει. Έλεγε μάλιστα ότι είχε μιλήσει στα παιδία που κάναν την εκπομπή στην μηχανή του χρόνου και λίγο πριν προβληθεί η εκπομπή τους απολήσανε και δεν την παίξαν ποτέ

Polykarpos είπε...

Οι συμφωνίες που κλείνονται προεκλογικά μεταξύ πολιτικών προσώπων και επιχειρηματιών, εξαναγκάζουν τους μέν και τους δέ στην τήρηση των συμφωνιών, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Προτείνουμε κάθε Δημόσιο έργο, να γίνεται με το σύστημα ανοικτού διαγωνισμού και με ανοικτές διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες, ούτως ώστε να μην υπάρχουν αδικημένοι σε καμμία πλευρά, ούτε απο την πλευρά του "Φορολογούμενου Λαού", ούτε των εργοληπτών, οι οποίοι πιθανολογείται ότι θα εισπράξουν την αμοιβή τους κουτσουρεμένη και μετά απο πενταετίες, αλλά ούτε και από την πλευρά των πολιτικών ώστε να μήν προσδίδεται συμφέρον, διότι εξαναγκάζονται τοιουτοτρόπως οι πολιτικοί να αντιβαίνουν το Πρόγραμμα τους, το οποίο εν τέλει θα μπορούσε να ήταν καλό για τον Ελληνικό Λαό.

Γιώργος Παρασχάκης Δικαστικός Επιμελητής

Μαρκαράς Πολύκαρπος Αρχ.Μηχ.

http://kyameftopedioareos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

οχι απλα μασωνος αλλα 33ου βαθμου...κορυφη...