Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν ρίχνει την κυβέρνηση; Με ποιόν είναι; Με τον Παπανδρέου ή με τον λαό;Anti-ntp:Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ!!!!!!!
Η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί νόμιμα να ανατρέψει την κυβέρνηση με ένα φύσημα, αλλά δεν το κάνει


Η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί νόμιμα να ανατρέψει την κυβέρνηση με ένα φύσημα, αλλά δεν το κάνει.
Για να το κάνει πρέπει να πάρει μαζί της τον λαό. Και για να πάρει μαζί της τον λαό η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να ακολουθήσει την θέληση του λαού. Και η θέληση του λαού είναι
  • εξω από το Μνημόνιο
  • αποκατάσταση των αδικιών από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα
  • φορολογείστε επιτέλους και την ολιγαρχία του πλούτου και όχι μόνο το λαό
  • φέρτε πίσω τα κλεμμένα, ΟΛΟΙ οι κλέφτες στη φυλακή και όχι μόνο οι κλέφτες “των άλλων”
  • δώστε στη δημοσιότητα τον λογαριασμό των δανείων που πήρατε στα κρυφά και που μας βάλατε να πληρώνουμε
Ετσι η αξιωματική αντιπολίτευση παρακολουθεί την....

κυβέρνηση να παίρνει μέτρα, με τα περισσότερα από τα οποία συμφωνεί και η ίδια βαφτίζοντάς τα “διαρθρωτικά”, τα οποία ξεζουμίζουν ΜΟΝΟ τον λαό και αφήνουν στο απυρόβλητο την ολιγαρχία που πλούτισε με χίλιους δυο άνομους τρόπους τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και που ποτέ δεν φορολογήθηκε. Και τα οποία μέτρα, τα περισσότερα, πάλι την ίδια ολιγαρχία εξυπηρετούν οικονομικά. Τοσο διαρθρωτικά είναι.
Τα μέτρα αυτά της κυβέρνησης φέρνουν οργή. Και η οργή μπορεί να οδηγήσει σε εξέγερση που θα παρασύρει πολλά στο διάβα της.
Ετσι η αξιωματική αντιπολίτευση προειδοποίησε σήμερα στην βουλή, δια του αρχηγού της, την κυβέρνηση πως “με την πολιτική της πυροδοτεί λαϊκές εκρήξεις”, πως “έχει χάσει την μπάλλα” (η κυβέρνηση) και πως εκείνη ως αξιωματική αντιπολίτευση “δημιουργεί την αίσθηση προοπτικής και υπευθυνότητας που αύριο μπορεί να πείσει το λαό και να μαζέψει τα ερείπια που εσείς δημιουργείτε”. Μετά την “καμμένη γη” θα δούμε και την παραλλαγή: “ερείπια”. Βαστάτε πατριώτες!
Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν συμπαραστάθηκε όμως σε καμμία από τις κοινωνικές ομάδες που δέχτηκαν επίθεση από την καταστροφική και δικτατορική αυτή κυβέρνηση. Ούτε καν στην απαγόρευση των “συναθροίσεων” των αγροτών. Εκτός κι αν εννοούμε σαν συμπαράσταση δυο-τρεις κουβέντες στην βουλή. Την βουλή. Που πάνω από την μισή έχει υπερηφανευθεί ο κ. Χριστοφοράκος πως την έχει λαδώσει. Και που ο δημοσιογράφος εκείνος μας έδειξε την απίστευτη χλιδή της.
Τέτοια συμπαράσταση στον λαό.
Η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως και τα άλλα κόμματα, τρέφει ελπίδες ότι “δεν θα αλλάξει τίποτε”. Οτι το πολίτευμα θα μείνει ως έχει. Επ’ άπειρον. Οτι ο κουτο-λαός θα πηγαίνει να ψηφίζει μια φορα στα τέσσερα χρόνια τον διαχειριστή της αθλιότητάς του, τον εισπράκτορα των τοκογλύφων, και τον αρχηγό των “λιγώτερο” διεφθαρμένων. Ετσι νομίζει. Πως δεν άλλαξε τίποτε σε αυτή τη χώρα. Νομίζει πως αυτή η χώρα είναι η ίδια όπως και πριν 10 μήνες. Πως αρκεί μια θολούρα περί αναθεώρησης τους Συντάγματος και την βγάλαμε καθαρή όλοι. Πως αρκούν 5 έντιμοι σε ένα κόμμα και 2 σε ένα άλλο για να αθωωθεί ο βούρκος τριών δεκαετιών. Χωρίς δίκη. Χωρίς τιμωρία. Χωρίς συγγνώμη.
Και κυρίως χωρίς να περάσει ούτε μια τρίχα εξουσίας στον λαό.
Κι έτσι, η αξιωματική αντιπολίτευση, ερεθισμένη από την ιδέα ότι αύριο θα είναι κυβέρνηση (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!), που είναι και ο μόνος της στόχος, ο αποκλειστικός, η μεγάλη της λαχτάρα, το όνειρο και η φιλοδοξία που της τσιγαρίζει τα σωθικά, που την κρατά ξάγρυπνη τα βράδια μέσα στην κρυφή χαρά και προσμονή των κυβερνητικών μεγαλείων που την περιμένουν, βγάζει λόγους στην βουλή “για τα μάτια του κόσμου”. Για τα μάτια του κόσμου.
Και για ναχει να λέει αύριο στο λαό: “εμεις σας τα είπαμε, σας προειδοποιήσαμε, και για τα ερείπια σας είπαμε και για την αδικία, να και οι λόγοι μας στο κοινοβούλιο, αμαρτία δεν έχουμε, με τη δική σας πλευρά ήμασταν πάντα”.
Η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί νόμιμα να ανατρέψει την κυβέρνηση με ένα φύσημα και μόνο. Υποσχόμενη στον λαό πως θα εκπληρώσει αυτά που ο λαός ζητάει. Και καλώντας τον λαό να γεμίσει μια πλατεία στην πρωτεύουσα και να μείνει εκεί μέχρι να φύγει αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής.
Αλλά δεν το κάνει. Διότι και η αξιωματική αντιπολίτευση τα ίδια συμφέροντα με αυτή την καταστροφική κυβέρνηση του ΠαΣοΚ υποστηρίζει.
Η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να μας πείσει πως κάνει αγώνα και περιμένει ο λαός να καταλάβει τις θέσεις της (τέτοιο ντογάνι ο λαός) και να πάει με τα νερά της. Ο λαός να πάει με τα νερά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αντί να πάει εκείνη με τα δικά του.
ΥΓ. Δεν έχουμε πολυκομματική “δημοκρατία”. Μονοκομματική κοινοβουλευτική ολιγαρχία έχουμε, με πέντε συντεταγμένες διμοιρίες βουλευτών που καμώνονται τα ξεχωριστά κόμματα, ενώ ανήκουν όλοι σε ένα κόμμα: της ολιγαρχίας. Ο κοινοβουλευτισμός είναι πάντα μονοκομματικός σε τελική ανάλυση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν συνειδητοποιήσουμε τον τραγικό ρόλο που παίζει η μασονία, η οποία ελέγχει την αντζέντα της δημόσιας δράσης, αλλά επιχειρεί να διαβρώσει και τις κοινωνικές σχέσεις με τον γνωστό ύπουλο τρόπο, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Το λέω συνέχεια και δεν θα σταματήσω να το λέω:

ΜΑΣΟΝΙΑ= Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τεράστιο και εξαιρετικά πικίνδυνο, το έργο του Μητροπολίτη Πειραιώς...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν δούμε τα λάθη μας, όλοι μας και δεν πούμε μια μεγάλη συγνώμη στο Θεό για αυτήν την αθλιότητα που παρουσιάζουμε σαν κοινωνία, προκοπή δεν θα δούμε! Οι δυνάμεις του κακού δουλεύουν νυχθημερόν και του καλού κοιμόνται τον ύπνο του δικαίου. Κάνει υπομονή ο Θεός και θέλει να μας βοηθήσει και μας περιμένει όπως περίμενε και σε άλλες εποχές και τα επιτρέπει όλα αυτά μόνο και μόνο για να ξυπνήσουμε και αφού του ζητήσουμε συγνώμη, του ζητήσουμε να βοηθήσει. Η ιστορία διδάσκει ότι σε τόσο κρίσιμες εποχές άλλοτε κλεινόμασταν σε μια εκκλησία και με θέρμη προσευχόμασταν για να μας ελεήσει ο Θεός για τα πάθη και τα λάθη μας και άλλοτε τρέχαμε στους δυτικούς για βοήθεια! Στην πρώτη περίπτωση γράφαμε τις ένδοξες σελίδες της ιστορίας μας, ενώ στην δεύτερη τις μαύρες!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ξυπνήσουμε, τι να πω;

Το πρόβλημα, δεν είναι ο "Χ" μασόνος, δεν είμαστε μια κοινωνία μίσους και ρεβανσισμού, το πρόβλημα είναι η μασονία...

Ας ξαναγυρίσουμε Στον Θεό, γιατί μόνο σε Εκείνον υπάρχει ελπίδα αν απευθυνθούμε, τελικά να διασωθούν οι κοινωνίες των ανθρώπων από τα αρπακτικά του καπιταλισμου-μαμωνα!

Ανώνυμος είπε...

o 9;30 k to arthro ta eipan ola