Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Όχι στην νεοταξίτικη κάρτα του πολίτη. Συμμετέχουμε όλοι στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι.



Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
Τα μέλη τους φίλους του, αλλά και ολάκερο τον ελληνικό λαό καλεί το Πατριωτικό Μέτωπο, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο κατά της.....
νεοταξίτικης κάρτας του πολίτη, την οποία με φασιστικό τρόπο, προσπαθεί να επιβάλλει η συμμαχία των τοκογλύφων-νεοταξιτών, που κυβερνάει τον τόπο.
Στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, όλοι οι Έλληνες, ανεξάρτητα από τον ιδεολογικοπολιτικό τους προσανατολισμό και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, πρέπει να πούμε όχι στο  νέο αυτό μέτρο κονιορτοποίησης της προσωπικότητας του Έλληνα πολίτη.
Το τερατώδες ψέμα του ΓΑΠ και των συνεργατών του, πως με την χρήση της κάρτας αυτής, «θα παταχθεί η εγκληματικότητα» και παράλληλα θα διευκολυνθούμε στις συναλλαγές μας, είναι φυσικά ένα καθαρό προπαγανδιστικό τέχνασμα, το οποίο μόνο γκαιμπελικού τύπου μυαλά θα μπορούσαν να κατασκευάσουν. Και αυτό γιατί με πρόφαση το «νοικοκύρεμα και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας», συγκεντρώνονται στοιχεία των πολιτών (data) σε όλο και μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων και υπόκεινται σε αυθαίρετη επεξεργασία από άδηλα και σκοτεινά κέντρα, στα οποία με διάφορες προφάσεις διαβιβάζονται.
Στην περίπτωση της «κάρτας του πολίτη», όλοι μπορούν να θεωρηθούν ύποπτοι, ενώ με αυτήν διασυνδέονται όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, ενσωματώνεται ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, ο αριθμός διαβατηρίου, το δίπλωμα οδήγησης, η φορολογική ενημερότητα, οι τραπεζικές συναλλαγές και γενικότερα οτιδήποτε αφορά στην όποια ασχολία ή δράση του πολίτη. Ακόμη, όλα τα στοιχεία αυτά, είναι στη διάθεση των όποιων κακοπροαίρετων κέντρων, των διορισμένων τεχνοκρατών της ΕΕ στις Βρυξέλες η ακόμη παραπέρα στην Ουάσιγκτον.
Ήδη η χώρα μας με τη συνθήκη Shcengen και το νόμο 2472/97 «περί προστασίας προσωπικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» άρχισε μια άνευ προηγουμένου συλλογή στοιχείων που συνοδεύονται από την αριθμοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου. Ακόμη με το νόμο 3655/2008, καθιερώθηκε ο ΑΜΚΑ ως ο δια βίου αριθμός, χωρίς τον οποίο ο πολίτης είναι αποκλεισμένος από το δημόσιο σύστημα υγείας. Μια σαφής παραβίαση της συνταγματικής επιταγής η οποία προβλέπει πως το κράτος πρέπει να εγγυάται ελεύθερη και δωρεάν νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους πολίτες του.
Ο κ. Παπανδρέου, ως γνήσιος εκφραστής της «παγκόσμιας διακυβέρνησης», παραδίδει μετά από την Πατρίδα μας, τώρα και τον Λαό μας, ως «παραβατικό και μονίμως ύποπτο υποκείμενο», σε κέντρα εξουσίας, πέραν της λαϊκής εντολής την οποία πολύ κακώς του δώσαμε ως ελληνικός λαός.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι αποφασισμένο να αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο, στη νέα αυτή περιπέτεια που μας σπρώχνουν οι νεοταξίτες και τα φασισταριά. Καλεί λοιπόν τα μέλη και τους φίλους του και όλον τον ελληνικό λαό, να δείξει την αποφασιστικότητά τους, στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής, 6 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.
Υπενθυμίζουμε τις βασικές αρχές που διέπουν τη συμμετοχή μας σε κινητοποιήσεις, δεδομένου ότι, το σύστημα έχει αποδείξει πως είναι καλά εκπαιδευμένο σε προβοκάτσιες:
Κρατάμε την ελληνική και μόνον την ελληνική σημαία. Αν δεν έχουμε μαζί μας ελληνική σημαία, εντασσόμαστε στο μπλοκ εκείνο που κρατούν ελληνικές σημαίες. Το Πατριωτικό Μέτωπο, ξεκαθαρίζει στα μέλη και στους φίλους του, πως δεν πρέπει να κρατούν κανένα σύμβολο, ούτε του Πατριωτικού Μετώπου (ΠΑΜ).
- Ζητάμε –πάντα χωρίς ανώφελες συγκρούσεις και έντονες διαφωνίες – από όσους κρατούν σημαία με σύμβολα της οργάνωσης που εκπροσωπούν, να κρατήσουν την ελληνική σημαία. Σε αυτήν την δύσκολη φάση που βρίσκονται η Πατρίδα και ο Λαός μας, δεν χρειαζόμαστε κανενός είδους «μανιφέστο» απέναντι στους νεοταξίτες. Η σκέψη και μόνο της προάσπισης της αξιοπρέπειας μας ως λαού και ως έθνους, είναι αρκετή. Να μην ξεχνάμε, πως τα μεγαλοκάναλα και οι ξένοι τηλεοπτικοί σταθμοί, αυτό επιθυμούν διακαώς να δείξουν: Κελτικά σύμβολα, σφυροδρέπανα, κόκκινες σημαίες, μονοθεματικές οργανώσεις, εξαγριωμένους χριστιανούς κλπ. Και αυτό για να πουν στην κοινή γνώμη, «να αυτοί είναι που δεν θέλουν την κάρτα του πολίτη, για την οποία αγωνίζεται ο κ. Παπανδρέου. Κομμουνιστές, αναρχικοί, ακροδεξιοί, φανατικοί χριστιανοί κλπ». Αν θέλουμε να βοηθήσουμε την Πατρίδα και τον Λαό μας, πρέπει να μην έχουν άλλη εικόνα να βάλουν στα δελτία τους, πέρα από τους χιλιάδες διαδηλωτές που κρατούν την ελληνική σημαία.
- Να επεμβαίνουμε άμεσα όταν βλέπουμε κουκουλοφόρους. Κανένας κοινωνικός αγώνας σε αυτόν τον τόπο, αλλά και διαχρονικά στην ιστορία των αγώνων των λαών για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη,  δεν έγινε με κουκούλα. Κουκούλα φόρεσαν ιστορικά, μόνο οι προδότες των Ναζί.
- Να απομονώνουμε αμέσως όσους επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν μολότοφ.
- Να μην επιτρέπουμε σε καμία περίπτωση σε κανέναν να σπάσει καταστήματα.
- Να επεμβαίνουμε αμέσως σε περιπτώσεις εγκληματικών στοιχείων που επιχειρούν να κάνουν πλιάτσικο.
- Να μην ξεχνάμε πως ο εχθρός μας είναι, τόσο η σοσιαλνεοφιλελεύθερη νεοταξίτικη μαφία που επιχειρεί να ξεπουλήσει ότι απέμεινε στον τόπο, όσο και το στημένο παρακράτος.
- Τέλος, να φροντίζουμε να γνωριζόμαστε μέσα στο πλήθος της κινητοποίησης μεταξύ μας. Είναι σημαντικότατο, τώρα που το Πατριωτικό Μέτωπο, το Κίνημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχει βάλει σαν στόχο να συνενώσει όλους του Έλληνες Πατριώτες απέναντι στον κοινό εχθρό, να γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Να μην ξεχνάμε πως το κίνημα βασίζεται στην αυτοοργάνωση.
Να προσθέσουμε εδώ, πως το Πατριωτικό Μέτωπο με τις παραπάνω φιλικές παροτρύνσεις, σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την προσβολή της όποιας διαφορετικότητας εκφρασθεί στην κινητοποίηση της Κυριακής. Απλώς εκτιμούμε πως με πολύ υπομονή και επιμονή, θα πεισθούν όλοι τελικά, πως η σωτηρία της πατρίδας και του Λαού μας από την εξαπλωνόμενη νεοταξίτικη γάγκραινα, επαφίεται στον Πατριωτισμό, όλων των Ελλήνων.
Δεν αποδεχόμαστε «μανιφέστα», αρχηγούς, καθοδηγητές, μεσσίες. Έτσι τα κατάφερε εξάλλου ο λαός της Αργεντινής. Μόνο στη δεύτερη και τρίτη φάση των κινητοποιήσεων του αργεντίνικου λαού, όταν δηλαδή πέταξαν τις διαφόρων χρωμάτων και ομάδων σημαίες, και κατέβηκαν στους δρόμους όλοι με την σημαία της χώρας τους, κατόρθωσαν να ξηλώσουν το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό τους κατεστημένο, που αποτελούνταν από όλο το φάσμα των επαγγελματιών πολιτικών και των υποτιθέμενων ιδεολογικοπολιτικών διαφοροποιήσεών τους. Ας διδαχθούμε από τους αγώνες των Αργεντινών και τα παθήματά τους, ας γίνουν επιτέλους μαθήματα. Η φασιστικής έμπνευσης κάρτα του πολίτη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι μαζι να αντισταθουμε και να επαναστατησουμε για την ελευθερια μας,μικροι μεγαλοι.πριν ειναι πολυ αργα

Ανώνυμος είπε...

θελουν να μας κανουν ρομποτ,