Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μηχανές του Πολέμου: Blackwater, Monsanto, B.Gates


Διερωτάστε τι σχέση έχουν μεταξύ τους ? Τι σχέση άραγε μπορούν να έχουν μια εταιρεία βάρβαρων, ανελέητων Μισθοφόρων, η μεγαλύτερη πολυεθνική Γενετικώς Τροποποιημένων Σπόρων και ο «δημιουργός» της Microsoft? Φήμες των «κακόβουλων» λένε ότι ο Bill ένας Εβραίος αποτυχημένος ακόμη και για Νerd, χρήσθηκε πρόεδρος και χρηματοδοτήθηκε από μια περίεργη ομάδα, σε μυστική συνάντηση στην Πέργαμο της Τουρκίας το 1985 !
Σε μια αναφορά του ο συγγραφέας Jeremy Scahill στο.....
περιοδικό The Nation με το άρθρο του(Blackwater’s Black Ops, 9/15/2010) αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος μισθοφορικός στρατός του κόσμου που έχει και δικιά του αεροπορία η Blackwater (τώρα ονομάζεται Xe Services) πούλησε τις παράνομες υπηρεσίες πληροφοριών της στην πολυεθνική Monsanto. Η Blackwater άλλαξε το όνομα της το 2009 όταν έγινε διάσημη στον κόσμο από τις πολλές αναφορές για σφαγές αμάχων στο Ιράκ.
  • Η Blackwater
  • Παραμένει ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εργολάβος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ ,
  • για «υπηρεσίες ασφαλείας», που ασκεί κρατική τρομοκρατία
  • δίνοντας στην κυβέρνηση την δυνατότητα να το αρνηθεί.
Πολλοί πρώην στρατιωτικοί και αξιωματικοί της CIA εργάζονται στην Blackwater η σε παρεμφερείς εταιρείες που δημιουργήθηκαν για να τραβούν την προσοχή από την κακή φήμη τους και να βγάζουν κέρδη πουλώντας τις άνομες υπηρεσίες τους που κυμαίνονται από πληροφορίες και πληροφοριακή διείσδυση, πολιτικές δραστηριότητες των ομάδων συμφερόντων και παραστρατιωτική εκπαίδευση – για ξένες κυβερνήσεις, τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες.
Σύμφωνα με τον Scahill, επιχειρήσεις με πολυεθνικές όπως η Monsanto, η Chevron, και οικονομικοί γίγαντες όπως η Barclays και η Deutsche Bank, «εξυπηρετούνται» μέσω εταιριών που ανήκουν στον Erik Prince, τον ιδιοκτήτη της Blackwater. Αυτοί οι αξιωματούχοι και διευθυντές μοιράζονται την Blackwater.

Περισσότερα εδώ