Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κι εσύ τέκνον βρούτε;


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ:Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ,ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΙΑ,ΕΤΣΙ;ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΣΑΣ!ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΜΕ Ε.....ΜΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ Paspartou:
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΗΦΗΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΒΑΞΕΒΑΝΗ:ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ,ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ!
 
hellas-orhodoxy.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε κομπλεξικοί. Το ότι του κάνετε προσωπική επίθεση(ΚΗΦΗΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΒΑΞΕΒΑΝΗ:ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ,ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ!,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΟΥ) και όχι επίθεση σε αυτά που λέει, δείχνει ότι έχετε άδικο...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΖΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Η ΛΑΜΙΑ.ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΕΒΓΕΝΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ Η ΛΑΜΙΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΛΑΜΙΑ ΥΠΕΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε όλα όσα λέει το blog σας, αλλά στο συγκεκριμένο διαφωνώ. Τι σημασία έχει αν τον παίρνεις με το πόσο άντρας είσαι?

Ανώνυμος είπε...

αλλος ενας αναρχοπρακτορισκος και εθνομηδενιστης..δυστυχως, εχουνε μαζεψει ολα τα ανθελληνικα κατακαθια στην ελληνικη τηλεοραση και βομβαρδιζουνε τις συνειδησεις των νεων,κυριως,ανθρωπων...

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που μιλάνε για τέτοια πράγματα υποτιμούν τη νοημοσύνη μας...

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι απόγονοι του Αυνάν κάνουν προπαγάνδα η μαλακία πάει σύννεφο. (Tha Mastrubation goes clounds)

Ανώνυμος είπε...

[Είστε κομπλεξικοί. Το ότι του κάνετε προσωπική επίθεση(ΚΗΦΗΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΒΑΞΕΒΑΝΗ:ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ,ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ!,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΟΥ) και όχι επίθεση σε αυτά που λέει, δείχνει ότι έχετε άδικο...]..............
ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ εχει δωσει ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ.
ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, το αλλο που ελεγε Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ......

-----ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ------------

Ανώνυμος είπε...

καλο το blog, αλλα αυτα που αναμεταδιδει απο το hellas orthodoxy και στην συγκεκριμενη περιπτωση για τον βαξεβανη ειναι μπουρδες.αν ηταν ολοι σαν και αυτον ,τα παπαδοφασισταρια και οι αναρχοτουρκογυφτοι του κολου δεν θα τολμουσαν οχι να μιλησουν ,αλλα θα ειχαν σαν καποιους εθναρχες

Ανώνυμος είπε...

καλο το blog, αλλα αυτα που αναμεταδιδει απο το hellas orthodoxy και στην συγκεκριμενη περιπτωση για τον βαξεβανη ειναι μπουρδες.αν ηταν ολοι σαν και αυτον ,τα παπαδοφασισταρια και οι αναρχοτουρκογυφτοι του κολου δεν θα τολμουσαν οχι να μιλησουν ,αλλα θα ειχαν σαν καποιους εθναρχες αυοεξοριστει!