Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Αυτός ήταν ο στόχος με την κατάληψη της Νομικής..Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα,η ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη..Αναδημοσιεύω απόσπασμα από άρθρο του περιοδικού Επίκαιρα
Ούτε η πιο νοσηρή φαντασία δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που έχουν σαν στόχο κάποιοι φανατικοί οπαδοί του Εφιάλτη.
Δείτε πρώτα αυτό και μετά διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθροΔιαβάστε την συνταρακτική αποκάλυψη..
Πέντε χιλιάδες Αφγανοί στο κέντρο της Αθήνας

Πάνω από 5.000 Αφγανοί ζουν εδώ και καιρό στην περιοχή ανάμεσα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και στην Αχαρνών. Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής καταφθάνουν καθημερινά καταγγελίες πολιτών για δεκάδες επιθέσεις, ληστείες και διαρρήξεις. Κατά τις νυχτερινές ώρες, οργανωμένοι Αφγανοί σε ομάδες των πέντε και δέκα ατόμων επιτίθενται οπλισμένοι με ρόπαλα και μαχαίρια εναντίον Ελλήνων πολιτών. Η δράση τους, ωστόσο, επεκτείνεται και σε επιθέσεις σε καφενεία και καταστήματα άλλων αλλοδαπών. ....
Οι περισσότεροι προέρχονται από ομάδες Ταλιμπάν, οι οποίοι έφτασαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας και στόχος τους είναι να κατευθύνουν προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μαζί με αυτούς, χιλιάδες είναι και οι μετανάστες από τη Σομαλία, το Μπαγκλαντές, το Σουδάν, τη Νιγηρία, την Αλγερία και το Μαρόκο που συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα. Πριν από είκοσι ημέρες μια ομάδα πέντε Αφγανών με ρόπαλα επιτέθηκε εναντίον κατοίκων της περιοχής και τραυμάτισε δυο νεαρούς, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Επιπλέον, πριν από πέντε ημέρες, μια ομάδα είκοσι και πλέον Αφγανών προκάλεσε σοβαρό επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα, χτυπώντας και πάλι με ρόπαλα κατοίκους.


Στόχος η εξέγερση;
Σύμφωνα με πληροφορίες των «Επικαίρων», τους Αφγανούς καθοδηγούν τέσσερις συμπατριώτες τους, οι οποίοι έχουν το ορμητήριό τους σε πολυκατοικία στην οδό Αχαρνών. Από τους τέσσερις ο ένας φέρει ένα βαθύ τραύμα στο πρόσωπο και κινείται με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγεί συμπατριώτης του. Ο ίδιος φέρεται να καθοδηγεί τους Αφγανούς σε όλη την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί βρίσκεται και το σπίτι γνωστού αλλοδαπού, ο οποίος και εργάζεται για λογαριασμό της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας (ΜΙΤ)!
Πώς, όμως, η πιθανολογούμενη εξέγερση των μεταναστών, μαζί με τη λαϊκή δυσαρέσκεια για τα επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα, αναμένεται να αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση; Η προβοκάτσια που ετοιμάζεται με πρωταγωνιστή την ειδική ομάδα πολέμου πόλης, ώστε να κλείσουν τα στόματα, αναμένεται να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή τη δεδομένη στιγμή. Οι εντολές που δέχονται οι οργανώσεις των Αφγανών αποσκοπούν στο να αναγκάσουν τις ελληνικές Αρχές να τους αφήσουν να φύγουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπου θέλουν να δημιουργήσουν εκεί θύλακες φανατικών Μουσουλμάνων. Το δεύτερο σενάριο, που θεωρείται και πιο πιθανό, αφορά στην παραμονή τους στην Ελλάδα και την κατάλληλη στιγμή να ξεσηκωθούν, δημιουργώντας έκρυθμη κατάσταση που θα προκαλέσει χάος στο κέντρο της Αθήνας.


Τζαμιά: χώροι προσευχής
ή ορμητήρια πολέμου;
Τόσο η ΜΙΤ, όσο και η αλβανική Σιγκουρίμ επιδιώ κουν να επαναληφθεί ένας ακόμα Δεκέμβρης, όμοιος με εκείνον του 2008, αλλά με διαφορετική… συνταγή. Οι χώροι στους οποίους προσεύχονται, φανατίζονται και δέχονται εντολές για ξεσηκωμό οι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι τα δεκάδες παράνομα τζαμιά που έχουν φυτρώσει σαν μανιτάρια στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αφγανοί έχουν στη διάθεσή τους οπλισμό τον οποίο είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν. Η αστυνομία και η ΕΥΠ φέρονται να γνωρίζουν αυτό που συμβαίνει στους κόλπους των μουσουλμάνων. Η παρουσία του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Σπύρου Βούγια μάλλον δρούσε σαν τροχοπέδη στις κινήσεις του υπουργείου και κατ’ επέκταση στις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο ίδιος και η στενή του συνεργάτιδα κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ είχαν τα δικά τους ενδιαφέροντα και τις δικές τους απόψεις περί αλλοδαπών και μάλιστα φανατικών μουσουλμάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατικές υπηρεσίες εκφράζουν το φόβο για πιθανή εξέγερση φανατικών μουσουλμάνων, κυρίως Αφγανών, οι οποίοι, συνεπικουρούμενοι από άλλους αλλοδαπούς, θα προκαλέσουν αναταραχές στην Αθήνα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει ενημερωθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών για το τι συμβαίνει στο λεγόμενο «γκέτο της Αθήνας», οι οποίες δεν έβλεπαν με καλό μάτι την ανικανότητα των ελληνικών Αρχών ασφάλειας. Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφάλειας, που είναι διάτρητες από ξένους πράκτορες και κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς, ενημερώθηκαν από ξένους πράκτορες για το ότι πιθανολογείται ότι θα επακολουθήσει στην Αθήνα.


Λαθρομετανάστες με… άρωμα Αλ Κάιντα
Πριν από έξι χρόνια, με αφορμή τους Ολυμπια κούς Αγώνες στην Αθήνα, οι ελληνικές Αρχές με τη βοήθεια των Αμερικανών έδιωξαν από την Ελλάδα δεκάδες αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν Πακιστανοί. Συνολικά, περισσότεροι από 600 Πακιστανοί, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες για συμμετοχή σε μουσουλμανικές ομάδες, οδηγήθηκαν από Αμερικανούς στην Ευρώπη. Έκτοτε, τα ίχνη τους χάθηκαν. Η συμμετοχή της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μαζί με τη βοήθεια της CIA υπήρξαν καθοριστικές. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι η επικεφαλής της CIA στην Ευρώπη, μια 30χρονη γυναίκα που εδρεύει σε ευρωπαϊκή χώρα, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και να παραθέσει ευχαριστήριο γεύμα στους επικεφαλής των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας, διατυπώνοντας τις θερμές της ευχαριστίες για τη συμμετοχή τους στην επιχείρηση. Ο άνθρωπος όμως που έδωσε τις πληροφορίες για τη δράση των Πακιστανών ήταν Ιρακινός, τον οποίο «κάρφωσαν» ξένοι πράκτορες σε μουσουλμάνους, με αποτέλεσμα να υποστεί απόπειρα δολοφονίας. Την ίδια στιγμή, ομάδες αντιεξουσιαστών προσφέρουν τη συμπαράστασή τους σε μερίδα αλλοδαπών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Οι πληροφορίες που υπάρχουν σήμερα κυρίως για τις κινήσεις των φανατικών μουσουλμάνων –Αφγανοί, Σουδανοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί, Σομαλοί– και μερίδα αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές είναι ότι καθοδηγούνται από ξένα κέντρα και κυρίως από ομάδες που πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα. Η οργάνωση δεν φαίνεται να έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για τη δράση των φανατικών οπαδών της που δρουν στη χώρα μας. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όμως, φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει εδώ και πολύ καιρό επαφή με φανατικούς φονταμενταλιστές που δρουν στα τζαμιά της Αθήνας και της επαρχίας. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από την πλευρά των αλλοδαπών, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στις συγκεκριμένες ομάδες, αλλά κινούνται σε πολιτικούς χώρους και στοχεύουν στην επίτευξη ήρεμου κλίματος στην Αθήνα, κάνουν λόγο για διασυνδέσεις με ομάδες φανατικών στην επαρχία. Και, βέβαια, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αστυνομία διαθέτει ομάδες ανδρών της ΟΠΚΕ για τη φύλαξη σε 24ωρη βάση του τζαμιού στην οδό Αριστομένους 52, κοντά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο έχει γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Γι’ αυτό το λόγο οι μουσουλμάνοι έχουν σφραγίσει την εξωτερική του πλευρά με ξύλα. 
http://www.epikaira.gr/