Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Λίγο πριν την έναρξη παράστασης με θέμα το ποδόσφαιρο



Στο θέατρο μεταφέρθηκε ο χουλιγκανισμός των γηπέδων. Απόψε, 40 λεπτά πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με τον τίτλο «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ», στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, στην Πλάκα, περίπου 60 άγνωστοι εισέβαλαν στο θέατρο με μολότοφ, καπνογόνα και σιδερολοστούς. Αφού προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και έκαψαν μεγάλο μέρος της σκηνής, προπηλάκισαν θεατές που περίμεναν να αρχίσει η παράσταση. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε, αλλά έφθασε μετά το τέλος της «επιδρομής». .....

«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής. 

Όπως υποστήριξε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝovaΣπορ FM η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου, Μυρτώ Απαλοπούλου η οποία υποστήριξε πως τα άτομα ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «τα άτομα έσπαγαν τα πάντα και φώναζαν… ‘εδώ είναι Πειραιάς. Εδώ είναι λιμάνι’». 

Υπάρχουν πληροφορίες για δύο ελαφρά τραυματίες.