Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η κυβέρνηση χτυπά με τα ΜΑΤ, μόνο Έλληνες όμως!


ygeiasΞύλο χθες από τα ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Υγείας, κατά των νοσοκομειακών γιατρών, γιατί «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν, μετά από άρνηση του αρμόδιου υπουργού να συζητήσει μαζί τους! Μέρες ΠΑΣΟΚ…

Η ΕΛΑΣ έχει καταστεί δυνάστης των Ελλήνων, ένας στρατός κατοχής του συστήματος. Η ηγεσία της, την έχει μετατρέψει προ πολλού σε σώμα πραιτοριανών.

Αν είσαι Έλληνας, όπως οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, ή οι κάτοικοι της Κερατέας, ή νοσοκομειακός γιατρός που δίνει σκληρή μάχη καθημερινά και υπό αντίξοες συνθήκες στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, παλεύοντας....
να σώσεις ζωές, η ΕΛΑΣ του κ. Λευτέρη Οικονόμου είναι εκεί για να σε κακοποιήσει, σωματικά και ψυχολογικά, να σε προσαγάγει και να σε συλλάβει.

Επίσης, βεβηλώνει πλέον και εκκλησίες, πετώντας μέσα δακρυγόνα και χημικά, καθώς η φυσική ηγεσία της συμμετέχει με ενθουσιασμό στο project της πολιτικής ηγεσίας, με θέμα «καταπολέμηση του πατριωτισμού, εθνικός & θρησκευτικός αποχρωματισμός της χώρας και χτίσιμο μιας νέας πολυπολιτισμικής Ελλάδας».

Υπέρ λαθρομεταναστών, κατά Ελλήνων η ΕΛΑΣ Αν είσαι αλλοδαπός, που μπήκες παράνομα στη χώρα και εγκληματείς, καταλαμβάνοντας μάλιστα κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας πανεπιστημιακά ιδρύματα, τότε δεν σε αγγίζει κανένας!

Είσαι μια ιερή αγελάδα, ένα σύμβολο! Επί μερόνυχτα, συζητούσαν οι της κυβέρνησης με τη ριζοσπαστική και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, για το πώς θα βγουν οι καταληψίες λαθρομετανάστες από το κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών, χωρίς να γίνει χρήση βίας.

Aν έχεις επιτεθεί και κακοποιήσει βουλευτή της ΝΔ, δεν τρέχει τίποτα, άσχετα αν έχει δει τη φάτσα σου η όλη η Ελλάδα και η μισή υφήλιος. Για να μη μιλήσουμε για το καθ’ όλα ύποπτο σκότος γύρω από τις δολοφονίες στη Marfin… Καθεστώς ΠΑΣΟΚ… Πάντως, στην κυβέρνηση δεν κρύβουν την αδυναμία τους για τους λαθρομετανάστες και το μίσος τους για ο,τιδήποτε ελληνικό.

Αδικία κατά των νοσοκομειακών γιατρών Οι νοσοκομειακοί γιατροί, είναι όλοι τους άτομα με ενθουσιασμό και με αυταπάρνηση (μας λένε στο υπουργείο Υγείας), που κουράζονται πολύ, έχοντας καταστήσει τη 16ωρη εργασία, κανόνα ζωής και αποστολή.

Οι περισσότεροι δεν έχουν προσωπική ζωή, καθώς είναι γι’ αυτούς «πολυτέλεια». Οι ασθενείς τους, είναι οι άνθρωποί τους. Σπούδασαν πολλά χρόνια, ακολούθησε η ειδικότητα, το ξενύχτι στα επείγοντα, η υπομονή, οι απλήρωτες υπερωρίες, το στρες… Κι όμως, τα υπέμειναν και τα υπομένουν όλα. Και το πληρώνουν τώρα και με ξύλο από τους πραιτοριανούς.

Το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα τελικά το ΠΑΣΟΚ, είναι να πει στους Έλληνες να εγκαταλείψουν τη χώρα. Πάντως, σίγουρα τους δίνει κίνητρα μετανάστευσης, ειδικά στους νέους…
Τέλος, σε σχετική ανακοίνωσή του, ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ και βουλευτής Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος, ο οποίος και επισκέφθηκε την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά, στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στο οποίο νοσηλεύεται, μετά τον τραυματισμό της στα επεισόδια έξω από το υπουργείο Υγείας, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «είναι πλέον κανόνας, ότι η αλαζονική συμπεριφορά της κυβέρνησης Παπανδρέου οδηγεί με βεβαιότητα σε αδιέξοδα.

Το Υπουργείο Υγείας, συστηματικά και προκλητικά, εδώ και μήνες, αρνείται να συναντηθεί και να συζητήσει με τους εκπροσώπους του ιατρικού σώματος. Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται με περισσή ευκολία και χωρίς αντίλογο στο γυαλί, ενώ, αντίθετα, γίνονται άφαντοι, όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν τους εμπλεκόμενους φορείς.

Προφανώς, θεωρούν αδυναμία την ευπρέπεια, το ήθος και την κοσμιότητα των φορέων, οι οποίοι με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης δεν κάνουν καταλήψεις, διαδηλώσεις και αφισοκολλήσεις».

Μια δήλωση με νόημα στην «ΕΩ»… Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ για θέματα Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, δήλωσε στην «ΕΩ» για το συμβάν έξω από το υπουργείο Υγείας, που οδήγησε στον τραυματισμό της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρας Ανεμοδουρά:
«Είναι απαράδεκτο ο κ. Λοβέρδος να μη δέχεται να συζητήσει το προτεινόμενο σχέδιο νόμου, με τους νοσοκομειακούς γιατρούς. Αντί να συζητήσει μαζί τους, κάλεσε την αστυνομία να απωθήσει τους διαμαρτυρόμενους. Μακάρι την ίδια τακτική και σπουδή η κυβέρνηση, να την είχε δείξει και στην κατάληψη της Νομικής Σχολής».

Του Νίκου Χιδίρογλου