Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Τρέμει η κυβέρνηση το κίνημα ενάντια στην "κάρτα του πολίτη" - ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Οι πληροφορίες που συνεχώς καταφτάνουν στο πενταπόσταγμα προαναγγέλλουν μια μεγαλειώδη συγκέντρωση χιλιάδων λαού για την κάρτα του πολίτη στις 6 Φεβρουαρίου12:00μμ έξω από τη Βουλή.
Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Αρχιμ. π. Σαράντης Σαράντος, ο Γερ. π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης καθώς και ο καθηγούμενος της Ι. Μ. Εσφιγμένου Αγίου Όρους π. Μεθόδιος(εκπροσωπώντας το παλαιό ημερολόγιο), θα μιλήσουν επίσης και άλλοι Λαϊκοί. Το πλήθος που θα συγκεντρωθεί σύμφωνα με πληροφορίες μας θα δηλώσει την άρνησή του στη παραλαβή της κάρτας του πολίτη. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι Ι.Χ. και πούλμαν από διάφορες πόλεις της Ελλάδος θα συμμετάσχουν στη λαοσύναξη αυτή. Πολλοί ιεράρχες στέλνουν σιωπηλώς το λαό τους να συμμετάσχει στην εκδήλωση. Η δε κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο και σκέφτεται να μην κάνει την κάρτα του πολίτη υποχρεωτική.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!!!!!!.ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!!!!ΕΙΡΗΝΙΚΑ!!!!.