Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αστείο για τον Κολoκοτρώνη ή σφυγομετρούν αντίδραση και Εθνική συνείδηση του Ελληνικού λαού;



Ε ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΩΡΕ!!!

Το να μην σ΄ αρέσει το ντοκιμαντέρ 1821, είναι λογικό. Το να διαφωνείς με την οπτική γωνία από την οποία οι δημιουργοί του βλέπουν την Επανάσταση του 21,είναι δικαίωμα αναφαίρετο. Αλλά να απειλείς τη ζωή του συγγραφέα Π.Τατσόπουλου, είναι απλά παράνοια! 
Ο συγγραφέας δέχεται μηνύματα "θανάτου" στον υπολογιστή του και όπως και να το κάνουμε δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα να σε απειλούν. Βέβαια για να φθάσουμε σ΄αυτό το ακραίο σημείο,βοήθησαν κάποια ατυχέστατα δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο ....διαδίκτυο, που εκμεταλλεύτηκαν το επίσης ατυχές χιούμορ του συγγραφέα και τον παρουσίασαν ούτε λίγο,ούτε πολύ να υποστηρίζει ότι ο Κολοκοτρώνης ...ήταν gay! Τέτοιο πράγμα δεν υποστήριξε ποτέ ο συγγραφέας, έγραψε όμως σε διαδικτυακή του συνομιλία ότι "αν πείσουμε τους Ιταλούς ότι ο Τζιανκάρλο,Τζιαφράνκο θα πείσουμε και τους Έλληνες ότι ο Κολοκοτρώνης, είχε γκόμενο...".
Λίγες ώρες αργότερα ο κ.Τατσόπουλος παραδέτχηκε ότι "ήταν το πιο ηλίθιο αστείο της ζωής του", αλλά η αναπαραγωγή της διαστρεβλωμένης είδησης είχε κάνει τη ζημιά της.

http://greeknation.blogspot.com/2011/02/blog-post_6546.html

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΝΑ PROFILE - EVENT ΠΟΥ ΚΑΠOΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ME TO ONOMA:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ