Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Διαδώστε το: Μια αποκάλυψη από το χωνί που πέρασε απαρατήρητη. Ο ΓΑΠ γνώριζε τι είναι τα cds και προσπάθησε να καλύψει τον αδελφό του!


Κλικ στην εικόνα
Η αποκάλυψη της δεκαετίας! Διαβάστε στην εφημερίδα πώς ο Τσοχατζόπουλος καίει τον Παπανδρέου για την υπόθεση με τα CDS. Να επέμβει εισαγγελέας, ΤΩΡΑ! Διαβάστε ποιους άλλους καίει και πώς! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ To ΧΩΝΙ φέρνει στη δημοσιότητα το χειρόγραφο σημείωμα του Άκη Τσοχατζόπουλου που γράφει για την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Δικαιοσύνη, ώστε να «καθαρίσει» τον αδελφό του, Αντρίκο, στην .... υπόθεση με τα CDS! Ο Ακης λέει ότι ο Γ. Παπανδρέου μετέφερε την επιθυμία του στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος προσπάθησε να «χαλιναγωγήσει» τους αρμόδιους εισαγγελείς. Μόνο που ο οικονομικός εισαγγελέας Πεπόνης είναι «εκτός ελέγχου»…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι άσχετο, αλλά σας το στέλνω για να το κάνετε θέμα, μπας και κουνηθεί κόσμος.

ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!!!

ΣΤΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

ΓΙΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ.
ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΝΔουλας...

"Προβοκάτορας"

koursaros είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ………..Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΔΝΤ …………ΟΠΩΣ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ (ΕΞ ΟΥ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΦΥΣΙΚΑ)…………..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΛΕΞ ΡΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ (ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΙΒΙΑ ΒΑΡΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.............ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ) ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΤΟΙΜΗ ΕΚ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ΣΕ ΧΡΥΣΟ……………..ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΩ (ΑΥΞΑΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 2000 +++++)

http://www.youtube.com/watch?v=EGxK1_f9dEw ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

κι ομως αυτο το κομμα ειναι στη βουλη ακομα και διεκδικει την ψηφο μας

Ανώνυμος είπε...

Το θράσος των Πασοκοσκυλων δεν λεγεται!
Όπως και των κομματόσκυλων που τους ψηφιζουν!
Παλιοτομαρα!!