Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

OI EΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βίντεο υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ.

ΣΤΙΣ 11-10-2011, ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΑΝΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ) ΓΙΑ Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος και Γενοκτονία κατά του Ελληνικού έθνους, σε καιρό ειρήνης.
http://wp.me/pbW97-pnn


Η Όλγα Γεριτσίδου είχε υποβάλλει στις 22-3-2011 και ΜΗΝΥΣΗ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και κυβερνητικών στελεχών!!!! για τα εγκλήματα τους κατά του συνόλου του Ελληνικού Λαού

Ανώνυμος είπε...

έχουν και ένα ενδιαφέρον site
http://www.humansupport.gr/

Pythagoras είπε...

Εδω είναι ένα βίντεο της εξαιρετικής αγωνίστριας.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D-szzuQkI6Q

Ανώνυμος είπε...

O Koυικκ, ως δειλη κότα, την παρακαλεσε να μην αποκαλει τον ΓΑΠ εγκληματια!!!!!!!!!
Η δε Βουλτεψη με υφος 40 καρδιναλιων υποβαθμιζε το εργο της Γεριτσιδου ως περιττο, γιατι -υποτιθεται-οτι ο λαος θα αποφασισει και οχι το διεθνες δικαστηριο. Της ροκανισε δε τον χρονο επι μακρον με γενικολογιες απειρου βαρεμαρας, ετσι που στο τελος ο "Γρηγορος"/Κουίκ/Ανεμομυλος να βιαζεται να κλεισει την ομιλια της Γεριτσιδου με αγενεια.
Συμπερασμα: στο Κοντρα ενδιαφερονται για τα λεφτα μονο, που τους φερνουν οι διαφημισεις. Χρησιμοποιουν τους φιλοξενουμενους σαν μαϊντανους χωρις να τους υπερασπιζονται, αλλα για να κανουν την διαφορα απο αλλα καναλια μέσω του ντορου που δημιουργουν, ωστε να τους βλεπει ο κοσμακης και να νομιζει οτι ειναι το καναλι των αποκαλυψεων. Ο Κουρης ειναι ενας επιχειρηματιας - ανεμομυλος, σαν τους παρουσιαστες του, που αυξανει την περιουσια του. Εκει τελειωνει και ο πατριωτισμος και η οποια εντιμοτητα του.

Ανώνυμος είπε...

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011, ώρα 22:00 είχε στον Τ/Σ BLUE SKY και στην εκπομπή του Νίκου Αργυρόπουλου “Η ώρα των Βετεράνων”, προσκεκλημένες τις Κυρίες Γεριτσίδου, και σε μια 90λεπτη εκπομπή παρουσίασαν το ιστορικό της προσφυγής, την οποίαν κατέθεσαν την 11η Οκτωβρίου 2011 στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, κατά του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου και των κυβερνήσεων του, καταγγέλλοντάς τους για:
Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος και
Γενοκτονία κατά του Ελληνικού έθνους.

Η εκπομπή θα αναμεταδοθεί προσεχώς όπως ζητήθηκε από το σταθμό. Μόλις έχω πληροφόρηση θα την μοιραστώ με το ιστολόγιο.

Anestis Zioulis είπε...

Εύγε Ελληνίδες!
Νιώθω υπερήφανος και ντροπιασμένος συνάμα.
Υπερήφανος για εσάς και ντροπιασμένος για εμέ.
Ελπίζω όταν έρθει η ώρα να φανώ αντάξιος.