Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Θα ρίξουμε την Χούντα;


Τα πράγματα δε θ’ αλλάξουν χωρίς το λαό στο προσκήνιο. Σε γειτονιές και πλατείες, σε συνελεύσεις και χωματερές, σε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, σε... γιαουρτώματα και γιούχες, σε απεργίες και πορείες, στα χαράτσια που δε θα πληρώσουμε. Κάθε μέρα και για όσο χρειαστεί. Ποιος στόχος θα δέσει σφιχτά όλους τους αγώνες; Ποιο είναι το πρώτο βήμα για καλύτερες μέρες; "Εδώ και τώρα, να ρίξουμε τη Χούντα!"
Πηγη 

1 σχόλια:

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Δελφών, 232, 54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Αθήνα 18 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος του Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου. Κυκλοφόρησαν «έγγραφο» του Κινήματος, με στόχο… δολοφονίες πολιτικών.

Μια απίστευτη προβοκάτσια βρίσκεται σε εξέλιξη (μια μόνο μέρα μετά την Α’ Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Κινήματος), σε βάρος του Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου, κ. Σταύρου Βιτάλη.

Έγγραφο το οποίο αποδίδεται στο Κίνημα και στον Πρόεδρό του το οποίο εστάλη στον τηλεοπτικό σταθμό «Άλτερ» και διαβιβάσθηκε στη συνέχεια στην Κρατική Ασφάλεια, αναφέρει πως «το Πατριωτικό Κίνημα, θα προχωρήσει σε δολοφονίες πολιτικών».

Καταθέτοντας στους αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, κατήγγειλε την σαφώς προβοκατόρικη και φυσικά παντελώς άσχετη με το Κίνημα επιστολή, ξεκαθαρίζοντας πως το ΠΑΜ είναι Πολιτικός Φορέας ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και από την Βουλή των Ελλήνων. Το Πατριωτικό Μέτωπο, έχει σαφή στόχο την ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, αλλά πάντα μέσα από την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, όπως αρμόζει σε ένα έντιμο και παλικαρίσιο Παλλαϊκό-Πατριωτικό-Δημοκρατικό Κίνημα.

Με την στημένη προβοκάτσια σε βάρος του Πατριωτικού Μετώπου και του Προέδρου του, επιβεβαιώθηκαν και οι πληροφορίες οι οποίες διαβιβάσθηκαν μόλις πριν λίγες μέρες στο Κίνημα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πως το περίφημο Administration, το βαθύ δηλαδή αμερικανικό Κράτος, «είναι εντονότατα ενοχλημένο, από τη δράση και τις θέσεις του Κινήματος», υπέρ της ανάπτυξης των ιστορικών και φυσικών συμμαχιών της Ελλάδας.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πάντως πως οι ελληνικές υπηρεσίες, δεν «τσίμπησαν» στην προβοκάτσια και χειρίστηκαν διακριτικά την όλη υπόθεση, με στόχο τη διαλεύκανση της. Παράλληλα, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Μετώπου πως θα επιχειρηθεί και άλλη προβοκάτσια, με θύματα αυτή τη φορά αλλοδαπούς, με παράλληλη προσπάθεια να «φορτωθεί» και αυτή στην πλάτη του Κινήματος και του Προέδρου του.

Σε προσωπική του δήλωση την οποία διένειμε στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου εξ’ άλλου, «προς γνώσιν και συμμόρφωσιν» και αποδέκτη «κάθε ενδιαφερόμενο» αναφέρει: «Δηλώνω ότι χαίρω άκρας υγείας, δεν σκοπεύω να αυτοκτονήσω, οδηγώ προσεκτικά προς αποφυγή ατυχήματος και είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω το έργο που μου ανέθεσαν τα Μέλη, οι Φίλοι και τα Στελέχη του Πατριωτικού Μετώπου».

Τέλος, το Κίνημα καλεί σε κάθε τόνο, όλους τους εργαζόμενους, μικρομεσαίους, αγρότες και γενικότερα όλους τους πολίτες της χώρας, να συμμετάσχουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν, στις κινητοποιήσεις για την ανατροπή της άθλιας, κατοχικής και επίορκης κυβέρνησης Παπανδρέου, και την συντομότερη δυνατόν επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας.