Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Προδοσία προ των πυλών: Η κυβέρνηση "σβήνει" δύο Στρατιές!


Aκάλυπτο από στρατιωτικές δυνάμεις μένει ολόκληρο το μέτωπο της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και της Ηπείρου με απόφαση της κυβέρνησης, κατόπιν εντολής της τρόϊκας, ενώ ετοιμάζονται και ανάλογες κινήσεις σε Αεροπορία και Ναυτικό. Την απόφαση ανέλαβε να την εκτελέσει το ΓΕΕΘΑ με πρόταση που...
υποβλήθηκε στα Επιτελεία με αντικείμενο την αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του defencenet.gr το ΓΕΕΘΑ με έγγραφο που εστάλη στα επιτελεία ενημερώνει και προωθεί προς λήψη απόφασης μέχρι το τέλος του μήνα την κατάργηση της Α’ Στρατιάς και του Α' Σώματος Στρατού. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης θα είναι η διατήρηση μόνο του Δ’ Σώματος Στρατού, της ΑΣΔΕΝ και του Γ’ Σώματος Στρατού (NDC-GR) το οποίο ούτως ή άλλως λειτουργεί ως ΝΑΤΟικο Στρατηγείο. Πρακτικά ο ελληνικός Στρατός δεν θα διαθέτει επιχειρησιακό Στρατηγείο αφού θεωρείται ως πρακτικά αδύνατο να διοικείται από το Δ΄ Σώμα Στρατού και την ΑΣΔΕΝ. Παράλληλα η πρόταση του ΓΕΕΘΑ περιλαμβάνει την σύνταξη μελέτης στο μέλλον για την κατάργηση του Β’ Σώματος Στρατού, ενώ προβλέπεται και η κατάργηση της ιστορικής 8ης Μεραρχίας Πεζικού στα Ιωάννινα, αφήνοντας μόνο την 9η Μεραρχία Πεζικού να διοικεί ολόκληρη την περιοχή της Ηπείρου και της Αν. Μακεδονίας. Το έγγραφο που εστάλη από το ΓΕΕΘΑ έχει ημερομηνία 17 Οκτωβρίου και όπως αναφέρεται στόχος είναι οι προτάσεις αυτές να περάσουν μέχρι τις 24 Οκτωβρίου από το ΣΑΓΕ και μέχρι την 31 Οκτωβρίου από το ΣΑΜ. Σημειώνεται, ότι όπως αποκαλύπτει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί, το Α'ΣΣ έχει ως αποστολή όχι τότο την προστασία των συνόρων από τον Βορρά, όσο την προστασία αό αερομεταφερόμενες δυνάμεις του ενεργειακού κέντρου της χώρας που βρίσκεται στην Δυτική Μακεδονία! Και αυτό το΄Σώμα Στρατού το καταργούν! Είναι επικίνδυνοι ή όχι; Αυτό όμως που δεν αναφέρεται στο έγγραφο είναι εάν στο μέλλον για λόγους ίσης μεταχείρισης θα χρειαστούν να καταργηθούν το ΑΤΑ και το Αρχηγείο Στόλου. Προκαλεί εντύπωση η χρονική συγκυρία που λαμβάνονται οι αποφάσεις αυτές με την τουρκική στρατιωτική μηχανή στο απόγειο της ισχυροποίησης της και την τουρκική προκλητικότητα να ξεπερνά κάθε όριο και δεύτερον το επείγον του θέματος λές και η απόφαση αυτή έχει επιβληθεί κάτω από πιέσεις. Είναι πραγματικά απίστευτο ότι μία τόση σημαντική απόφαση για το μέλλον της ασφάλειας της χώρας λαμβάνεται με τέτοια προχειρότητα και ότι δεν έγινε σε 20 χρόνια γίνεται μέσα σε 10 ημέρες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλεινουν και τα τεμπη για 1,5 μηνα λες να γινει το μπαμ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Μακεδόνες είμαστε έτοιμοι...Ας γίνει και το μπαμ και το μπούμ...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ..

A.V

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανησυχούν, θα μας σώσουν οι σύμμαχοι... Η προδωσία συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα! Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Ανώνυμος είπε...

TΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ !
ΌΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ας μελετήσουν το άρθρο.
Ακολουθούν στοιχεία, δείγματα της σοβαρότητας της κατάστασης.
Η Ελλάδα ως γνωστόν, λόγω της θέσης της, ενώνει τρείς ηπείρους. Την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Αυτό έχει τεράστιο αντίκτυπο στην γεωπολιτική-γεωστρατηγική, εμπορική, οικονομική, πολιτισμική αξία της χώρας μας. Μια ανασκόπηση στην ιστορία θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πως τα εδάφη μας είναι μακράν
ΤΑ ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ !
Μη μακρηγορώντας, αναφέρω την τελευταία πολεμική επιχείρηση εναντίων της Ελλάδος μόλις το 1974, στην περήφανη Κύπρο, όπως επίσης και το γεγονός πως μέχρι και το 2003 η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση παρατεταμένης γενικής επιστράτευσης.
Προφανώς η Ελλάδα, πέραν της προαναφερθείσας αξίας, έχει και σημαντική αξία ως προς το υπέδαφος, έδαφός και ατμόσφαιρα. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. Απλά αναφέρω σχετικά με το πετρέλαιο ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ, το οποίο εκτείνεται από τη Σιβηρία μέχρι τη Λιβύη, περνάει από την Ελλάδα και μάλιστα ΣΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, που σημαίνει ότι:
ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ… !
Πέραν του πετρελαίου, είναι πολλά μέταλλα, πετρώματα, σε πολλές περιπτώσεις σπανιότατα και όλα πάντα υψίστης ποιότητας, όπως αυτό φαίνεται παραδόξως και στην φυτική και ζωική παραγωγή της χώρας. Το κλίμα μοναδικό, ενώνει σχεδόν όλες τις κλιματικές ζώνες σε μια χούφτα γης. Φυσική ομορφιά, τουρισμός παγκοσμίου φήμης. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, έχουμε και το ότι ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ να μας αφήσουν τεράστια κληρονομιά καθιστώντας όλον τον ελληνικό χώρο ένα ζωντανό μουσείο.
Παρένθεση: Η COSCO, κινέζικη εταιρεία μεγαθήριο, έχοντας πλέον την διαχείριση όλων των μεγάλων λιμένων της χώρας, χρησιμοποιεί φαγάνες και σκάβει στη Σαλαμίνα τα αρχαία των Σαλαμινομάχων και τα πετάει στη θάλασσα!
ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ !
Επιπλέον στην περιοχή της Σαλαμίνας σε χώρο πλέον ιδιοκτησίας της COSCO, υπάρχουν τα ναυάγια των περσικών πλοίων, τα οποία,
ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Παρένθεση ΙΙ: Η οικονομία της Ελλάδος θα μπορούσε να σωθεί ακόμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ με μια κίνηση.
ΧΑΜΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.
ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ.
Κατανοώντας πλέον την αξία της Ελλάδας, καταλαβαίνουμε γιατί και αυτή τη στιγμή είμαστε στο μάτι του κυκλώνα παγκοσμίως. Μας βάλουν με κάθε αφανή ή προφανή τρόπο.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: !
Ένα αρνητικό θέμα που προκύπτει στην Ελλάδα λόγω της γεωγραφικής της θέσης είναι η ανεξέλεγκτη και συνεχής εισροή λαθρομεταναστών, οι οποίοι μάλιστα, συνήθως δυσκολεύονται να βγουν εκτός Ελλάδος προς την υπόλοιπη Ευρώπη με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται και να εγκλωβίζονται στην Ελλάδα.
Κάπως έτσι για παράδειγμα τα ισλαμικά κράτη θέλουν να επεκταθούν προς την Ευρώπη. Στόχος των ισλαμικών κρατών (κυρίως Λιβύης, Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Αφγανιστάν και Πακιστάν) είναι η Ελλάδα σε 2-3 χρόνια να έχει κατακλυστεί από 2.000.000 ισλαμιστές λαθρομετανάστες και έτσι

Ανώνυμος είπε...

να καταστεί ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.
Κατά καιρούς έχουν γραφτεί άρθρα για ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ εντός Ελλάδος από 500.000 Καλάσνικοφ (ΑΚ-47) μέχρι 800.000, στην κατοχή πρακτόρων του UCK και UCC, Απελευθερωτικός Στρατός Κοσόβου και Τσαμουριάς, αντίστοιχα. Λέγεται, ότι αρκετοί από τους «απλούς φαινομενικά» αλβανούς εργάτες δρουν οργανωμένα και καθοδηγούνται από συμπατριώτες τους πράκτορες. . Εάν είναι αλήθεια όλα αυτά, τότε έτσι και δεχτούμε επίθεση από την Τουρκία θα βρουν ευκαιρία οι Αλβανοί εντός Ελλάδος να ξεσηκωθούν, ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!
Οι Βούλγαροι έχουν βλέψεις για τη Θράκη, υποστηρίζουν ότι οι Πομάκοι είναι Βουλγαρική μειονότητα στην Ελλάδα και φυσικά ενδιαφέρονται για την Θεσσαλονίκη και το λιμάνι της. Επίσης, υποκινούν τους Σκοπιανούς να πιέζουν για το θέμα της Μακεδονίας.
Οι Αλβανοί όπως φαίνεται και παραπάνω έχουν βλέψεις για την μεγάλη Αλβανία, δηλαδή την Ελληνική Ήπειρο και το Ιόνιο.
Οι Σκοπιανοί με τις μπαρούφες τους κατάφεραν να αναγνωρίζονται ως Macedonia παγκοσμίως. Έχουν διεκδικήσει τα πάντα σχετικά με τη Μακεδονία και για όλα έχουν (γελοία) άποψη. Και για αυτούς το λιμάνι είναι νούμερο ένα στόχος.
Και οι τελευταίοι γείτονές μας, οι Τούρκοι. Πάντα είχαν, έχουν και θα έχουν βλέψεις για όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως για το Αιγαίο, λόγω των πετρελαίων. Διεκδικούν την μειονότητα των Πομάκων ως Τούρκικη. ΌΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, έτσι και σήμερα περισσότερο από ποτέ, μιας και οι ρυθμοί ανάπτυξης της Τουρκίας προσεγγίζουν το 20%, καθιστώντας την ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, παρατηρείται η αναθέρμανση στα μυαλά των Τούρκων της μεγάλης ιδέας, ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Ενδεικτικά αναφέρω το γεγονός ότι από τον Αύγουστο του 2010, με τροποποίηση του σχετικού νόμου, ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ 5 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ!!!, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΑ 2 ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ…!!!
Όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ για να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης, ειδικά σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, όπου λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον για εθνική ασφάλεια, πόσο μάλλον για εθνική κυριαρχία. Ο ελληνικός στρατός αχρηστεύεται. Οικονομικά μεν, χωρίς θύματα, αλλά με σκοπό σταδιακά να είναι επιχειρησιακά ανύπαρκτος. Πριν αναφερθώ όμως στα θέματα της επιχειρησιακής μας ετοιμότητας, πρέπει να γίνει λόγος για τον γειτονικό μας άξονα.
Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ είναι το αμυντικό σύμφωνο κοινής στάσης απέναντι στην Ελλάδα από τις: Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Ρουμανία. Έτσι εμφανίζεται ο εχθρικός άξονας Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ο οποίος και περικυκλώνει την Ελλάδα από Βορά και Ανατολή.
ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΦΟΠΛΙΖΕΤΑΙ.
Το θέμα της στρατιωτικής κάλυψης της Ελλάδος μπορεί να επεκτείνεται σε χιλιάδες σελίδες κειμένων, με πολλές αναλύσεις από πολλές

Ανώνυμος είπε...

οπτικές γωνίες. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΜΕΣΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΕΞΟΔΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
Αυτή η οικονομική ανέχεια έχει εξαπλωθεί ΣΑΝ ΛΑΙΛΑΠΑ σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού στρατού.
Ο Στρατός Ξηράς είναι γνωστό πολλά χρόνια τώρα ότι υφίσταται μεθοδευμένη εξόντωση και διάλυση. Προσπαθούν να τον κάνουν εικονικό και μη ενεργό . Τα μηχανοκίνητα Τάγματα ματώνουν, με τα περισσότερα οχήματα να έχουν προβλήματα. Μόνο ίσως τα νέα Λέοπαρντ 2 – Hell θα ήταν ικανά να παρέχουν μία μερική ασφάλεια αλλά και με αυτά έχουμε προβλήματα γιατί τα άφησαν οι ιθύνοντες με ελάχιστα πυρομαχικά αλλά και δεν έχουν ΤΟΜΑ . Τα καμαρώνουμε παροπλισμένα… την ώρα που οι Τούρκοι έχουν μεταφέρει Ταξιαρχίες από την Κωνσταντινούπολη στα σύνορα του Έβρου. Τώρα αν συνδυάσουμε και το γεγονός ότι οι Βούλγαροι έχουν στα χέρια τους τον Έβρο ποταμό, μολύνοντάς τον συνεχώς με φυτοφάρμακα και τοξικά, αλλά και επεμβαίνοντας στην στάθμη του με φράγματα που έχουν κατασκευάσει, και το ότι οι Τούρκοι τα τελευταία χρόνια εκτελούν συνεχώς στρατιωτικές ασκήσεις απόβασης, αρχίζει και φαίνεται μια απειλή από συνδυασμένες ενέργειες Βουλγαρίας – Τουρκίας. Δηλαδή, οι Βούλγαροι θα μπορούσαν να προκαλέσουν τεχνητές ξέρες στο φυσικό σύνορο του Έβρου και οι Τούρκοι πολύ εύκολα να εισβάλουν από αυτές τις ξέρες.
Αφήνουμε τον Έβρο και τον Στρατό Ξηράς και συνεχίζουμε με την άκρως σημαντική Πολεμική Αεροπορία, την οποία και αυτή προσπαθούν να την καταστρέψουν. Ενδεικτικά: Κλείνει τελείως το αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη, 113 Πτέρυγα Μάχης στη Μίκρα. Κλείνει και το τεράστιο αεροδρόμιο στη Λάρισα, 110 Πτέρυγα Μάχης. Μένει ακάλυπτο το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα. Όλα τα μαχητικά από τις μονάδες που κλείνουν θα συγκεντρωθούν στον Βόλο, στην 111 Πτέρυγα Μάχης, η οποία θα γίνει και μέγας στόχος για τους Τούρκους. Επίσης μένουμε ακάλυπτοι από πυροσβεστική προστασία, καθώς τα πυροσβεστικά Canadair της Θεσσαλονίκης μεταφέρονται στην Ελευσίνα!
Σαν να μη έφταναν όλα αυτά για την Πολεμική μας Αεροπορία, έχουμε και το θέμα του 25 Μεσημβρινού στο Αιγαίο, όπου ανατολικά αυτού δεν υπάρχει πλέον αμυντική κάλυψη από την Ελλάδα και δεν αναχαιτίζονται πλέον τα Τούρκικα αεροσκάφη. Δηλαδή:
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 25Ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ.!!!
Ας πούμε και κάτι για το Πολεμικό μας Ναυτικό, το οποίο, όπως είναι λογικό βρίσκεται και

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
αυτό σε καθεστώς πτώχευσης χωρίς να δύναται να εκτελέσει το έργο του. Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν και τα δύο μεγάλα Ναυπηγεία της χώρας, της Ελευσίνας και του Σκαραμαγκά όπου έχει σταματήσει και ένα πρόγραμμα ναυπήγησης επτά πυραυλάκατων. Το θέμα με τα γερμανικά υποβρύχια ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ, αν και το γνωρίζουν οι πάντες πλέον, παραμένει, με τα υποβρύχια να απαρτίζουν τον ελληνικό στόλο. Το Ναυτικό δίνει την εντύπωση ότι περισσότερο υπάρχει για να βολεύει τις θητείες κάποιων «δικών μας» παιδιών, παρά για να φυλάει τις ελληνικές θάλασσες.
Τέλος, οι Μονάδες Επιστράτευσης και οι Στρατολογικές Υπηρεσίες που σχετίζονται με το σημαντικότατο έργο της επιστράτευσης και συντονίζουν το στράτευμα, συρρικνώνονται και συγκεντρώνονται σε λίγα, συγκεντρωμένα, οικονομικά μαραζωμένα κέντρα. Δηλαδή σε εύκολους και σημαντικούς στόχους για τον εχθρό.
Την ώρα που ο Ελληνικός Στρατός παραπαίει, χωρίς εκπαίδευση προσωπικού, χωρίς πετρέλαια (η εταιρεία ΕΛΠΕ (ελληνικά πετρέλαια) διακόπτει την παροχή στο στρατό), χωρίς ανταλλακτικά, χωρίς πυρομαχικά, χωρίς τίποτα, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
Με αφορμή την εξόρυξη των υδρογονανθράκων στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ (Ανεξάρτητης Οικονομικής Ζώνης) η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει νέα μέτωπα πολέμου. Πέρα από την Κύπρο, τα πιθανότερα σημεία για επεισόδια είναι φυσικά ο Έβρος και το Καστελόριζο.
Υπάρχουν πλέον 2 βασικοί πολεμικοί άξονες στην Υφήλιο. Έχουμε από την μια το ΝΑΤΟ και από την άλλη το Σύμφωνο της Σαγκάης, Ρωσία – Ισλαμικά Κράτη – Κίνα, (Ρ.Ι.Κ.).
Πλέον η πραγματική δύναμη του άξονος Ρ.Ι.Κ. δεν είναι καν μετρήσιμη από την πλευρά του ΝΑΤΟ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ !

Υ.Γ.
Αν σας παραξενεύει το θράσος της Τουρκίας, Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΗΠΑ…, παρατηρήστε καλά την σημαία της Τουρκίας και της Κίνας και θα καταλάβετε τι “πλάτες” έχουν και φέρονται έτσι… «ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΗΔΗ ΗΡΩΕΣ! ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!.. ΕΙΔΟΜΕΝ…
και ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΣ!

ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται η ώρα που τα βιβλία της ιστορίας θα γράψουν για καινούριους ήρωες Έλληνες που έσωσαν την Ελλάδα και όλων των κόσμο από τον ζυγό του νέου κατακτητή του κόσμου που εμφανίζεται.Γιαυτό πολεμάνε τα καθίκια τη χώρα αυτή πρώτη γιατί ξέρουν ότι η αντίσταση από εδώ θα ξεκινήσει πάλι και θα νικήσουμε όλοι μας όπως πάντα διότι αυτή είναι η μοίρα του τόπου αυτού,να δίνει πρώτος της μάχες και να κερδίζει πάντα για το καλό όλων.Να μην ξεχάσουμε όποτε τα πιστεύω μας ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΥΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ