Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Bίντεο Σοκ: Μας πήραν χαμπάρι ακόμα και οι Γάλλοι. "Οι Έλληνες τα πειραματόζωα" ΔΕΙΤΕ ΤΟ


Γαλλική τηλεόραση: Οι Έλληνες, τα πειραματόζωα [video]

Οι Γάλλοι προσπαθούν να ξυπνήσουν τον λαό τους με τι παράδειγμα φυσικά; Το δικό μας... του Έλληνα που έχει καταντήσει ενα πρόβατο, ενα πειραματόζωο που κάνει οτι του πούν.
Η συνέχεια στο video που ακολουθεί...


Πατήστε CC πριν ξεκινήσει το video για να έχετε Ελληνικούς υπότιτλους.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι Ελληνας ειναι αλβανος με φορεσια Ελληνικη.

The unknown είπε...

οι ελληνες δουλευταραδες ηταν παντα να τα βλεπουν οι ευρωπαιοι αυτα..απλα γιναμε και μαλακες τωρα αυτο ειναι το κακο!!!

Unknown είπε...

Το βίντεο αυτό μας τιμάει...αυτό που έμεινε είναι να σηκώσουμε το κεφάλι και τους γα*****με τα ράματα

Γων είπε...

Athon είσαι ωραίος!
Γαμάτο το βιντεάκι πάντως. Και σε γέλιο και σε νόημα. Προσέξτε και το τελευταίο σχόλιο του 'ερευνητή'. "Καιρός τώρα να το περάσουμε και σε διεθνές επίπεδο".
Ας αντισταθούμε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καθόλου αστείο και κωμικό ! Τουναντίον !
Το σποτ προκαλεί συναισθήματα μίσους στον τηλεθεατή απέναντι σ' αυτούς που εκμεταλλεύονται το "φουκαρά" τον Έλληνα. Είναι πασιφανές.
Όποιοι το έφτιαξαν είναι πανέξυπνοι και είναι μαζί μας.
Το σποτάκι είναι θησαυρός και προάγγελος μεγάλων επιτυχιών.
Γνωρίζουν βέβαια οι άνθρωποι ότι, θα έρθει και η δική τους ώρα....να βρεθούν απέναντι στον κοινό μας εχθρό.
Προετοιμάζουν το δικό τους λαό αλλά και κάθε λαό για αντίσταση, ενώ τους Έλληνες μας "τσιγκλάνε" ιδιαιτέρως για να αντιδράσουμε ανάλογα, μήπως και σταματήσουμε το κακό πριν επεκταθεί.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ 7:52!!!εύγε!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΤΙΜΙΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!!

christos kosmidis είπε...

christos kosmidis είπε...

Ολα καλά, οι στατιστικές, οι κριτικές, το ιντερνετ,αυτο που πρέπει να κάνουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι είναι να οργανωθούμε, σήμερα, ΤΩΡΑ.
Δείτε στο site www.pamet.gr θέσεις - προτάσεις για υγεία, παιδεία, εγωτερική ποιλιτική, καθώς και νέο προτεινόμενο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, όπου υπάρχουν όλες οι απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα. Το βασικότερο χωρίς χρώματα, ενωμένοι όλοι να διεκδικήσουμε αυτά που μας που μας αξίζουν, Ελευθερία, δικαιοσύνη. Παλαιότερα, και εννοώ πρίν απο 5000 χρόνια ακόμη και οι Κινέζοι μας αποκαλούν "Σιλά" απο το Σήλιος= Ηλιος, και Σέλην=Ελλην= Φωτοδότης. Σήμερα τι είμαστε Φωτοδότες, με λεβέντικη Ελληνική ψυχή ή ραγιάδες? 'Ολες οι οργανώσεις να ενωθούν για να σωθεί η πατρίδα μας απο τις ληστοσυμμορίες και τα λαμόγια.Αφείστε την μοιρολατρεία, την θυματοποίηση, -εγώ θα βγάλω το φίδι απο την τρύπα? Ναι φίλε μου μόνον εσύ και εγώ και καθένας που έχει υπερηφάνεια και αυτοσεβασμό. Οργανώσου σήμερα, ΤΩΡΑ.ΑΣ επαναλάβουμε σήμερα μετά απο 100 χρόνια [1911]την αλλαγή του Συντάγματος. Φιλικά Χρήστος Κοσμίδης 6996034750
7 Νοεμβρίου 2011 12:23 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ 'ΙΣΤΟΡΙΚΗ' ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ. ΞΕΧΕΙΛΕΙΖΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

h elada den prokete na xreokopisi pote kai eimaste mia aneksartiti xora paroloy poy den to katadexonte kapioi kai tha kataferoume na kataktisoume thn xora sas

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε φοβερος λαός αλλα δυστυχώς μα εχουν ευνουχήσει τα κανάλια και αυτοι οι πούστηδες δημοσιογράφοι. Ας ξυπνήσουμε ΟΛΟΙ μικροι και μεγαλοι, πλουσιοι και φτωχοι και ας τους παρει ο διάολος όλους ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.