Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΟΓΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΑΣ


Πάνω, σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κάτω, το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών  ασφαλίστρων, όπου  φαίνεται  η εκτίναξή  τους στις  1.000  μονάδες
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ. ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!


Μια άγνωστη, αλλά παλαιά επενδυτική εταιρεία (ιδρύθηκε το 1971), που διαχειρίζεται πάνω από 8 δισ. ευρώ και πελάτες της έχει θεσμικούς αλλά και πλούσιες οικογένειες, εμφανίζει ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της τον αδελφό του πρωθυπουργού, τον Αντρίκο Παπανδρέου.


Πάνω, σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κάτω, το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών ασφαλίστρων, όπου φαίνεται η εκτίναξή τους στις 1.000 μονάδες
Πρόκειται για τη UNIGESTION, μια εταιρεία που αυτοσυστήνεται ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στις δραστηριότητες των Hedge Funds και του Private Equity με γραφεία στη Γενεύη, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στη Σιγκαπούρη και στα Channel Islands.

Σε μια δυσεύρετη πλέον παρουσίασή της, η Unigestion, τον Μάρτιο του 2009 και υπό τον τίτλο: Περιβαλλοντική βιωσιμότητα (ή αειφορία) «Environmental Sustainability The Private Equity Edge», ως Strategic Committee εμφανίζει τον Bertrand Piccard και τον Αντρέα Α. Παπανδρέου, αφήνοντας κενή τη θέση του τρίτου μέλους της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και με την ένδειξη «θα ανακοινωθεί».

Την πράσινη επενδυτική πρόταση πραγματοποιεί ο Cristofhe de Dardel, επικεφαλής του private equity, ενώ η Unigestion επισημαίνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να εξαφανίσει ή να τροποποιήσει τις πληροφορίες που περιέχει το εν λόγω σημείωμα, δίχως πρότερη ενημέρωση.

Στρατηγικός σχεδιασμός

* Μέχρι στιγμής, η παρουσία του Αντρίκου Παπανδρέου στο στρατηγικό σχεδιασμό μιας τέτοιας εταιρείας ήταν άγνωστη και είχε μείνει η εντύπωση ότι η ενασχόλησή του με τα περιβαλλοντικά ζητήματα ήταν... συνεδριακού τύπου. Ωστόσο, αν κανείς δει το οργανόγραμμα της Unigestion θα διαπιστώσει ότι η Strategic Committee βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Δίπλα από το managment και πάνω απ' όλους τους άλλους. Αγνωστο παραμένει για πόσο καιρό κατείχε αυτή τη θέση ο αδελφός του πρωθυπουργού, αλλά και τι σχέση έχει σήμερα με την εν λόγω επενδυτική εταιρεία.

* Σε ενημερωτικό της δελτίο η Unigestion (Νοέμβριος 2010) περιγράφει φόρα παρτίδα τις αποδόσεις των CDS (συμβόλαια ασφάλισης από τον κίνδυνο χρεοκοπίας των χωρών-μελών της ευρωζώνης με υψηλό χρέος ή έλλειμμα ή και τα δύο) -δεσπόζουν τα ελληνικά CDS που χτυπούν υψηλές αποδόσεις. Η εταιρεία προτάσσει στο ενημερωτικό της τα CDS προτείνοντας ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των κινδύνων, έτσι ώστε να περιορίζεται η έκθεση των χαρτοφυλακίων σε πιθανές χρεοκοπίες χωρών.

* Στο εταιρικό της προφίλ η Unigestion ως συνεργαζόμενη τράπεζα εμφανίζει μεταξύ άλλων και την Dexia. Μια τράπεζα που έχει εκδώσει CDS, τουλάχιστον σύμφωνα με λίστα που έχει δημοσιοποιήσει ο βουλευτής Β' Αθηνών της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος. Ο Π. Καμμένος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Α.Α. Παπανδρέου τις τελευταίες εβδομάδες, ύστερα από αναφορές του πρώτου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας στα οποία εμπλέκονται και πρόσωπα σχετιζόμενα με τον κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου.

Πάντως, όπως μέχρι στιγμής προκύπτει, οι δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Παπανδρέου αποτελούν ταμπού. Ελάχιστα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτές, και μόνον ιστολόγια, όπως το antinews, το Olympia κ.ά. σκαλίζουν πληροφορίες που θα έπρεπε να είναι δημόσιες σε μια περίοδο καχυποψίας, σκανδάλων, αλλά και «απαλλοτριώσεων» δικαιωμάτων χάριν της κρίσης.

Χαρακτηριστικό της σιωπής είναι και το γεγονός ότι δημοσιεύματα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» (Χρ. Ιωάννου - Βασιλική Σιούτη) τον Μάρτιο, Μάιο και Οκτώβριο του 2010 για τη ΜΚΟ του Αντρίκου Παπανδρέου μεταδόθηκαν ευρέως μόλις προ ημερών. Οταν η i4cence (Ινστιτούτο Κλιματικής Αλλαγής και Ενεργειακής Ασφάλειας) βρέθηκε εγγεγραμμένη στα μητρώα των ελβετικών εταιρειών. *
πηγη

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ "ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ" ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.

Modestus είπε...

Αφού δεν σας άρεσε ο Παπαδόπουλος και τα τανκς, κύριοι δημοκράτες του κ*λου, λουστείτε την δημοκρατία με τα cds και τις πολιτικές οικογένειες Μητσοτακαίων, Παπανδρέου και Καραμανλή. Έτσι αρκεί να είναι "δημοκρατία" το πολίτευμα και να μπορείς να εκφράζεις την γνώμη σου αλλά να σε γράφουν στα τέτοια τους όταν παίρνονται αποφάσεις και ερήμην σου. Ρουφάτε το αυγό τώρα μπούληδες.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά Modestus.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα είναι πρωθυπουργός;;;;;;;;
Ρε δεν γίνονται πουθενά αυτά,σε καμία άλλη χώρα..

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ, ΟΤΙ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΗ......

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε? Κοιμηθήκατε? Δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις?

Ανώνυμος είπε...

eleos.....

Ανώνυμος είπε...

MODESTUS ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣ. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΤΥΧΑ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ 34 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΗΡΩΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ , ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΕΧΟΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΩΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΙΞΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ".

epicouros είπε...

Δέν ὑπάρχει οὖτε ἓνας εἰσαγγελέας;
Φταῖμε κι ἐμεῖς βέβαια πού τρέχαμε νά φυλακίσουμε τούς "Ἀπριλιανούς" γιατί τά ζῶα πειστήκαμε ὃτι θά ὀφελήσουμε ἒτσι τήν Ἑλλάδα καί τήν Δημοκρατία καί ἀπαρνηθήκαμε καί τιμωρήσαμε ἐκεῖνους πού μᾶς εὐεργέτησαν καί ψηφίζαμε καί ζητωκραυγάζαμε τά λαμόγια!
Δέν μᾶς ἀξίζουν ὃτι παθαίνουμε;

epicouros είπε...

Τό πιό ἀστεῖο ὃμως εἶναι ὃτι χρειάστηκαν 40 χρόνια νά τό πάρουμε "χαμπάρι"!!!

Ανώνυμος είπε...

20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011- ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΡΕ!!!ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ....

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

MODESTUS...ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε είστε σοβαροί; απόδειξη για το ότι παίζει cds η οικογένεια Παπανδρέου, είναι ότι ο Αντρίκος συμμετέχει σε μία εταιρεία ως Σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος, η οποία ανήκει σε μία μητρική εταιρεία η οποία παίζει σε όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου και μέσα σε όλα αγοράζει και ελληνικά cds; δηλ όσοι συμμετείχα π.χ στο Πολιτιστικό τμήμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έχουν ευθύνη διότι ο Φιλιππίδης αγόραζε cds; καλά τόσο μαλάκες είστε; υπάρχει ένα δικαστήριο στον κόσμο που θα καταδίκαζε με αυτό το στοιχείο τον Παπανδρέου; κανένα δάνειο δεν δώσανε στην Ελευθεροτυπία και βάρεσε μία κανονιά μπας και τσιμπήσει κανένα φράγκο! Αν τους πάει στα δικαστήρια αυτός, θα τους ξεσκίσει!
Συνέλθετε με τις συνομωσιολογίες, εδώ καταρρέει ο δυτικός καπιταλισμός ο Αντρίκος σας μάρανε!

Ανώνυμος είπε...

πιοσ μωρε να ανατρεψει τουσ δωσιλογουσ?ο πανηλιθιοσ ελληνικοσ λαοσ ενω ακομα και τωρα υπαρχει ενα 16-17% που θα τουσ ψηφισει στισ επωμενεσ εκλογεσ!αλλα σκατα στα χερια τουσ που θα πανες να τουσ ψηφισουν..................!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΗΤΕ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΡΩΑΣ!!!!!!!
ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΥΣΙΜΑ !!!!!!
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΖΩΗΣ!!!!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΗ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΑΛΗΤΕΣ ΜΕΣΑ!!!!!!!
ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΣΜ....................
ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ 2:16 ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ Θ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ !!! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΑΥΤΟ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12.32 ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΑΡΑ ΕΧΟΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΘΑΠΑΤΕΡΟ (ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ)ΚΛΠ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ. Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 17 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Καζακης για πρωθυπουργος!
Καμμενος για αντιπροεδρος!
Αλαβανος για υπουργος εσωτερικων!
Τσιπρας για υπουργος παιδιας!
Μικυ για γενικος γραμματεας νεας γενιας!

Η σωτηρια ειναι κοντα!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8.05 είσαι μεγάλο όργιο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Ανώνυμος είπε...

##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9:25 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΕΝΑ ΠΡΩΣ ΕΝΑ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ? ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 15.000 ΜΕΓΑΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

''ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΑΘΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ..ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΟ....
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - Ι (172 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΙΙ)
ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ.
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ (ΛΙΜΑΝΙΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΜΑΡΙΝΕΣ)
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΩΤΑ Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ???? Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ???
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ -Ι ???
ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.
ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!!!
ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!


Ο ΚΡΑΝΙΟΠΑΡΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτη μπούρδα της "Ε". Το ξεβράκωμα του ρεπορτάζ εδώ: http://reason-gr.blogspot.com/2011/07/cds.html

Λάλλος είπε...

Το μεγαλό "χνέρι" θα το πάθουν στον προσεχή πόλεμο.Ε,ρε μάγκες εκεί να δείτε τι ¨Λίζα,έχει μπανάνα!" έχει να "πέσει" για τα πουλημένα σκυλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.
15 Σεπτεμβρίου 2011 1:41 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.